Én pont ezzel nem értek egyet. Mármint hogy mi vagyunk a nagy kivételek, és mindenki minket húz le. Lehet, hogy volt ilyen 10-15 éve, mert akkor mindenki előtt jártunk pénzügyileg. De most már messze nincs így. Nem akar fizetni a madrid? van másik 10 csapat, aki képes kipengetni komoly összegeket játékosokért. Barca most vette egy játékost 41 millióért, aki egy plusz játékos lesz csak a csapatban. A liverpooltól mennyit hoztak ki azért a brazil akárkiért? Sterling lassan 50 millió fontért fog csapatot váltani, mert lesz aki kifizeti!De nem is DDG a lényeg,hanem az ami hosszú évek óta jellemző,és ez miatt MERI elkéri a MU azt az árat,amit SENKI MÁSTÓL nem merte volna.....az meg hogy DDG szerződése lejártában ezt a mu.t nem érdekli hát ezt had ne higgyem el,persze.....majd pont a két fő zsidót nem érdekelné ha elveszítenék őt ingyen,hullana ott egy két fej az lehetséges.......elakarták ők adni,mert NEM AKART hosszabbítani már,és ezt a MU is tudta.....azért húzták vele az időt,mert a real volt a kérő és le lehet fejni minket. esküszöm óramű pontossággal tudtam,hogy lassna már 40 milla lesz a téma.....esküszöm Eger összes borára.....soha többé ne vehessek ha nem úgy gondoltam,hogy nem a mu fog engedni hanem a real megy majd még feljebb....nagyon iszonyat ez a gondolkodás.
...és ez régóta tendencia sajnos,ezért pofátlan velünk a legtöbb klub.
...én már sok évvel ezelőtt bevezettem volna,ha a monaco 80 at kér,és a játékos max 60at ér,akkor addig megyek el....ha nem akkor nem....veszek mást,mindenki pótolható,ezer és ezer játékos van,csak nem kellene ész nélkül hajkurászni egy egy nevet......
Ha már rólunk van szó, Danilo, na, ő lehúzás volt...Ugyanúgy lejáró szerződés, de hol van ő egy De geahoz képest? Ha már kapusok, Neuer is 30 millióba került egy évvel a szerződés lejárta előtt, és a német klubok legendásan alacsony áron szoktak üzletelni egymás között, meg akkor még pláne alacsonyabb áron lehetett minőséghez jutni tőlük.
Én se hozta volna el Jamest mondjuk. Ahogy Bale-t sem. De pl Bale-ért volt, aki többet kínált...Nem mi voltunk az egyetlen idióták, aztán rajtunk kívül senki nem fizetett volna érte...Közel sem.