Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

Sierra

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. július 9., csütörtök 23:33

morientes írta:egy bizonyos Gerard Ulliel nevű úriember
who? :lol: :lol:

Marci
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Marci » 2015. július 9., csütörtök 23:25

A Marca szerint 180 fokos fordulat történt Casillas ügyében, mégis maradhat a kapus, mivel teljesen bedőltek a tárgyalások a felek között.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 9., csütörtök 15:39

Meg a csapatvédekezést ismét felhozta Pep első éveit idézőre, megtanultunk kontrázni, a pontrúgásokban baromi sokat fejlődtünk szintén.. Értem én, hogy itt full nímandnak tartják sokan, én se dobok hátast tőle, mert a támadásokat még nem annyira sikerült megkomponálnia - "MSN nyerje meg" szinten kívül -, de azért nem csak annyi szerepe volt, hogy pacsizott az épp lecserélt játékosokkal meccs közben.. :roll: 
Most nem Luchorol volt szó amúgy sem elsősorban,és igen,a meccsek 90%-át az MSN hozta le,de ha annyit dominált az a 10-15 kontra a szezonban,meg az a pár pontrúgás,hát legyen.
És grat LE-nek,természetesen,jó szezont futott,de nekünk ugye Benitez fontosabb,mert az évek óta látszik hogy mit művelt le a csapataival,kivéve a poolos időszak talán,de annak a csapatnak az alapjait egy bizonyos Gerard Ulliel nevű úriember fektette le,Rafanak csak le kellett aratnia a termést.
Szóval azt mondom,hogy nem érzek akkora megnyugvást,mint amikor Carlo mester jött,egy középszerű edző,akinek sem karizmája,sem tekintélye nem igazán van,de cáfoljon csak rám.
Luchohoz még annyit,hogy avval a kerettel kb egy Roberto Martinez,Rudy Garcis vagy egy Emeri is hasonló magasságokba juthatott volna,bár annyi fórja azért LE-nek van,hogy nagyon ismeri a klubot.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. július 9., csütörtök 14:39

realistahuni írta:
Az elkövetkezendő 1-2 hétben kell rájönnie majd, hogy egy Modrichoz hasonló játékos kell a kp-ra (igen, az olasz).
És ami még fontosabb hogy Balenek menni kell.
Most nem akarok júliusban megmondóemberkedni de amíg ő kezdő az minusz 1 ember, úgy meg nehéz bármit is nyerni.
valami hasonlóra gondolsz? :mrgreen:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 9., csütörtök 14:10

ericco írta:Idén a PSG eladja nekünk Verrattit mondjuk 50-60 millióért, cserébe jövőre mi átengedjük nekik CR-t 100 millió körül. Tuti erről tárgyalt Perez a sejkkel :Đ B-)
Hozzátok én aláírom :lol:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. július 9., csütörtök 14:06

Idén a PSG eladja nekünk Verrattit mondjuk 50-60 millióért, cserébe jövőre mi átengedjük nekik CR-t 100 millió körül. Tuti erről tárgyalt Perez a sejkkel :Đ B-)
Merci Zizou!

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 9., csütörtök 13:27

Kerlon írta:99%, hogy Benedito szavazatok próbál gyűjteni.
Ugyan, biztos nem tenne ilyet.. :D Mondjuk szerintem egyik hír sem túl megalapozott, de Benedito már olyat is mondott, hogy 40-45 között elhozná az olaszt. Legalább valami hihetőt kamuzna.. :lol:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 9., csütörtök 13:27

a másik meg vevőket.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2015. július 9., csütörtök 13:27

Kerlon írta:Az a baj, hogy Benítez nem idevaló...
Amikor ide érkezett rázott a hideg. De ahogy telt az idő és utánanézegettem az eredményeinek akkor kezdtem belenyugodni. Persze nem ő a legjobb edző a világon és lehet hogy soha nem is lesz az de attól ő még bőven jó lehet itt. Most már inkább eljutottam odáig hogy nem Beniteztől félek hanem mások miatt aggódok. Többek közt:

- Perez ténylegesen mennyi szabadságot add neki
- az átigazolásaink
- mikorra kap kész keretet
- a játékosok képesek lesznek-e elfogadni /persze ebbe neki is nagy szerepe lesz/

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 9., csütörtök 13:25

palesz77 írta:
dannen írta:az meg, hogy csak hagynia kellett játszani a csapatot..persze. meg beépíteni rakiticet, meg egy suarezt aki októberig pályára se léphetett. ez a barca valószínűleg edző nélkül is jól játszana de azért ne vegyük el luis enrique érdemeit, mert nagy dolgot csinált.
Meg a csapatvédekezést ismét felhozta Pep első éveit idézőre, megtanultunk kontrázni, a pontrúgásokban baromi sokat fejlődtünk szintén.. Értem én, hogy itt full nímandnak tartják sokan, én se dobok hátast tőle, mert a támadásokat még nem annyira sikerült megkomponálnia - "MSN nyerje meg" szinten kívül -, de azért nem csak annyi szerepe volt, hogy pacsizott az épp lecserélt játékosokkal meccs közben.. :roll:

Verratti meg Benedito szerint a Barcába akar jönni, a SER szerint meg hozzátok.. Valaki hazudik! :lol:
Uborkaszezon. :sziv:
99%, hogy Benedito szavazatokat próbál gyűjteni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2015. július 9., csütörtök 13:28-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 9., csütörtök 13:22

dannen írta:az meg, hogy csak hagynia kellett játszani a csapatot..persze. meg beépíteni rakiticet, meg egy suarezt aki októberig pályára se léphetett. ez a barca valószínűleg edző nélkül is jól játszana de azért ne vegyük el luis enrique érdemeit, mert nagy dolgot csinált.
Meg a csapatvédekezést ismét felhozta Pep első éveit idézőre, megtanultunk kontrázni, a pontrúgásokban baromi sokat fejlődtünk szintén.. Értem én, hogy itt full nímandnak tartják sokan, én se dobok hátast tőle, mert a támadásokat még nem annyira sikerült megkomponálnia - "MSN nyerje meg" szinten kívül -, de azért nem csak annyi szerepe volt, hogy pacsizott az épp lecserélt játékosokkal meccs közben.. :roll:

Verratti meg Benedito szerint a Barcába akar jönni, a SER szerint meg hozzátok.. Valaki hazudik! :lol:
Uborkaszezon. :sziv:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 9., csütörtök 12:57

Az elkövetkezendő 1-2 hétben kell rájönnie majd, hogy egy Modrichoz hasonló játékos kell a kp-ra (igen, az olasz).
És ami még fontosabb hogy Balenek menni kell.
Most nem akarok júliusban megmondóemberkedni de amíg ő kezdő az minusz 1 ember, úgy meg nehéz bármit is nyerni.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 9., csütörtök 12:56

dannen írta:
szerencsére sokat tett már nálunk azért, hogy ezt gondold róla. minek ilyeneket írni mikor még egy meccsünk se volt? mert a barca biztos azt gondolta tavaly, hogy a full átlag eredményeket hozó luis enrique oda való. bumm, tripla. :shutup:
Lucho egy fiatal felfelé ívelő pályájú edző. Benítez meg egy lefelé szálló, megújulni nem tudó pincér. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 9., csütörtök 12:50

dannen írta:
szerencsére sokat tett már nálunk azért, hogy ezt gondold róla. minek ilyeneket írni mikor még egy meccsünk se volt? mert a barca biztos azt gondolta tavaly, hogy a full átlag eredményeket hozó luis enrique oda való. bumm, tripla. :shutup:
Luchonak szart se kellett csinálnia,csak hagyni játszani a csapatot,kis túlzással.Aztán az eleje hozta neki a triplát.
De itt,már megint felborult a nyugalom,fel lett forgatva minden,+egy egoista elnök lassan ámokfutássá váló regnálása...nem tudom hogy oldja meg,gyengén lesz rajta nyomás.
LE-n meg nem volt igazán,hisz amolyan ideiglenes edző volt először...ha bejön oke,ha nem,akkor az sem katasztrófa,így gondolkodtak kb arrafelé...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 9., csütörtök 12:46

Javi martinez nek 1 év volt vissza amikor 40ért megvették? Akkor őket is jól lerántották.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 9., csütörtök 12:44

Bevállhat Benitez, ha itt is eredményesen tud rotálni...az meg külön pozitívum, hogy nem kezdte kapásból kiszórni az embereket, először megnézi őket és aztán dobja ki azt aki nem szimpi :mrgreen:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 9., csütörtök 12:30

Az a baj, hogy Benítez nem idevaló...
K

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 9., csütörtök 12:27

Az a baj hogy eddig aki neve felmerült azzal az indokkal, hogy Benitez kéri, az távolról sem való ide...remélem emberünk hamar rájön, hogy már nem a Napolinál van

maomka

HozzászólásSzerző: maomka » 2015. július 9., csütörtök 12:22

szerintem csatar cserenk van jelenleg:
Jese
ha ő nem kell Beniteznek akkor el kell adni visszavásárlási opcióval és az árából simán lehet venni egy olyan csatárt akiben megbízik jobban

kp-ra meg tuti jön valaki

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. július 9., csütörtök 12:16

DM - PSG 60 milla.
Szeretettel várunk, drága Marco. B-) :agree: :salute: :shifty:
Állítólag vitte volna az Arsenal is pl. Nem tudom még milyen ajánlatai voltak, nem is érdekel mostmár. Szép volt, jó volt egészen addig, amikor már nem, búcsúzzunk el barátsággal, de most már menjen.
Gondolom nem volt ajánlata az Arsenaltól, mondjuk a Porto szerintem amúgy is jobb választás. Még ha gyengébb ligát meg kupát is, de ott legalább nyerhet valamit. :mrgreen: És még csak nem is Londonban kell élnie, én megértem. :mrgreen:

Vissza: