who?morientes írta:egy bizonyos Gerard Ulliel nevű úriember
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A Marca szerint 180 fokos fordulat történt Casillas ügyében, mégis maradhat a kapus, mivel teljesen bedőltek a tárgyalások a felek között.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Most nem Luchorol volt szó amúgy sem elsősorban,és igen,a meccsek 90%-át az MSN hozta le,de ha annyit dominált az a 10-15 kontra a szezonban,meg az a pár pontrúgás,hát legyen.Meg a csapatvédekezést ismét felhozta Pep első éveit idézőre, megtanultunk kontrázni, a pontrúgásokban baromi sokat fejlődtünk szintén.. Értem én, hogy itt full nímandnak tartják sokan, én se dobok hátast tőle, mert a támadásokat még nem annyira sikerült megkomponálnia - "MSN nyerje meg" szinten kívül -, de azért nem csak annyi szerepe volt, hogy pacsizott az épp lecserélt játékosokkal meccs közben.. :roll:
És grat LE-nek,természetesen,jó szezont futott,de nekünk ugye Benitez fontosabb,mert az évek óta látszik hogy mit művelt le a csapataival,kivéve a poolos időszak talán,de annak a csapatnak az alapjait egy bizonyos Gerard Ulliel nevű úriember fektette le,Rafanak csak le kellett aratnia a termést.
Szóval azt mondom,hogy nem érzek akkora megnyugvást,mint amikor Carlo mester jött,egy középszerű edző,akinek sem karizmája,sem tekintélye nem igazán van,de cáfoljon csak rám.
Luchohoz még annyit,hogy avval a kerettel kb egy Roberto Martinez,Rudy Garcis vagy egy Emeri is hasonló magasságokba juthatott volna,bár annyi fórja azért LE-nek van,hogy nagyon ismeri a klubot.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- h3x0r
valami hasonlóra gondolsz?realistahuni írta:És ami még fontosabb hogy Balenek menni kell.Az elkövetkezendő 1-2 hétben kell rájönnie majd, hogy egy Modrichoz hasonló játékos kell a kp-ra (igen, az olasz).
Most nem akarok júliusban megmondóemberkedni de amíg ő kezdő az minusz 1 ember, úgy meg nehéz bármit is nyerni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hozzátok én aláíromericco írta:Idén a PSG eladja nekünk Verrattit mondjuk 50-60 millióért, cserébe jövőre mi átengedjük nekik CR-t 100 millió körül. Tuti erről tárgyalt Perez a sejkkel :Đ
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Idén a PSG eladja nekünk Verrattit mondjuk 50-60 millióért, cserébe jövőre mi átengedjük nekik CR-t 100 millió körül. Tuti erről tárgyalt Perez a sejkkel :Đ
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ugyan, biztos nem tenne ilyet.. Mondjuk szerintem egyik hír sem túl megalapozott, de Benedito már olyat is mondott, hogy 40-45 között elhozná az olaszt. Legalább valami hihetőt kamuzna..Kerlon írta:99%, hogy Benedito szavazatok próbál gyűjteni.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
a másik meg vevőket.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Amikor ide érkezett rázott a hideg. De ahogy telt az idő és utánanézegettem az eredményeinek akkor kezdtem belenyugodni. Persze nem ő a legjobb edző a világon és lehet hogy soha nem is lesz az de attól ő még bőven jó lehet itt. Most már inkább eljutottam odáig hogy nem Beniteztől félek hanem mások miatt aggódok. Többek közt:Kerlon írta:Az a baj, hogy Benítez nem idevaló...
- Perez ténylegesen mennyi szabadságot add neki
- az átigazolásaink
- mikorra kap kész keretet
- a játékosok képesek lesznek-e elfogadni /persze ebbe neki is nagy szerepe lesz/
99%, hogy Benedito szavazatokat próbál gyűjteni.palesz77 írta:Meg a csapatvédekezést ismét felhozta Pep első éveit idézőre, megtanultunk kontrázni, a pontrúgásokban baromi sokat fejlődtünk szintén.. Értem én, hogy itt full nímandnak tartják sokan, én se dobok hátast tőle, mert a támadásokat még nem annyira sikerült megkomponálnia - "MSN nyerje meg" szinten kívül -, de azért nem csak annyi szerepe volt, hogy pacsizott az épp lecserélt játékosokkal meccs közben..dannen írta:az meg, hogy csak hagynia kellett játszani a csapatot..persze. meg beépíteni rakiticet, meg egy suarezt aki októberig pályára se léphetett. ez a barca valószínűleg edző nélkül is jól játszana de azért ne vegyük el luis enrique érdemeit, mert nagy dolgot csinált.
Verratti meg Benedito szerint a Barcába akar jönni, a SER szerint meg hozzátok.. Valaki hazudik!
Uborkaszezon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2015. július 9., csütörtök 13:28-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Meg a csapatvédekezést ismét felhozta Pep első éveit idézőre, megtanultunk kontrázni, a pontrúgásokban baromi sokat fejlődtünk szintén.. Értem én, hogy itt full nímandnak tartják sokan, én se dobok hátast tőle, mert a támadásokat még nem annyira sikerült megkomponálnia - "MSN nyerje meg" szinten kívül -, de azért nem csak annyi szerepe volt, hogy pacsizott az épp lecserélt játékosokkal meccs közben..dannen írta:az meg, hogy csak hagynia kellett játszani a csapatot..persze. meg beépíteni rakiticet, meg egy suarezt aki októberig pályára se léphetett. ez a barca valószínűleg edző nélkül is jól játszana de azért ne vegyük el luis enrique érdemeit, mert nagy dolgot csinált.
Verratti meg Benedito szerint a Barcába akar jönni, a SER szerint meg hozzátok.. Valaki hazudik!
Uborkaszezon.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
És ami még fontosabb hogy Balenek menni kell.Az elkövetkezendő 1-2 hétben kell rájönnie majd, hogy egy Modrichoz hasonló játékos kell a kp-ra (igen, az olasz).
Most nem akarok júliusban megmondóemberkedni de amíg ő kezdő az minusz 1 ember, úgy meg nehéz bármit is nyerni.
Lucho egy fiatal felfelé ívelő pályájú edző. Benítez meg egy lefelé szálló, megújulni nem tudó pincér.dannen írta:szerencsére sokat tett már nálunk azért, hogy ezt gondold róla. minek ilyeneket írni mikor még egy meccsünk se volt? mert a barca biztos azt gondolta tavaly, hogy a full átlag eredményeket hozó luis enrique oda való. bumm, tripla.Kerlon írta:Az a baj, hogy Benítez nem idevaló...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Luchonak szart se kellett csinálnia,csak hagyni játszani a csapatot,kis túlzással.Aztán az eleje hozta neki a triplát.dannen írta:szerencsére sokat tett már nálunk azért, hogy ezt gondold róla. minek ilyeneket írni mikor még egy meccsünk se volt? mert a barca biztos azt gondolta tavaly, hogy a full átlag eredményeket hozó luis enrique oda való. bumm, tripla.Kerlon írta:Az a baj, hogy Benítez nem idevaló...
De itt,már megint felborult a nyugalom,fel lett forgatva minden,+egy egoista elnök lassan ámokfutássá váló regnálása...nem tudom hogy oldja meg,gyengén lesz rajta nyomás.
LE-n meg nem volt igazán,hisz amolyan ideiglenes edző volt először...ha bejön oke,ha nem,akkor az sem katasztrófa,így gondolkodtak kb arrafelé...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Javi martinez nek 1 év volt vissza amikor 40ért megvették? Akkor őket is jól lerántották.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- wZoLee7
Bevállhat Benitez, ha itt is eredményesen tud rotálni...az meg külön pozitívum, hogy nem kezdte kapásból kiszórni az embereket, először megnézi őket és aztán dobja ki azt aki nem szimpi
Az elkövetkezendő 1-2 hétben kell rájönnie majd, hogy egy Modrichoz hasonló játékos kell a kp-ra (igen, az olasz).
Az elkövetkezendő 1-2 hétben kell rájönnie majd, hogy egy Modrichoz hasonló játékos kell a kp-ra (igen, az olasz).
Az a baj, hogy Benítez nem idevaló...
K
K
- wZoLee7
Az a baj hogy eddig aki neve felmerült azzal az indokkal, hogy Benitez kéri, az távolról sem való ide...remélem emberünk hamar rájön, hogy már nem a Napolinál van
-
szerintem csatar cserenk van jelenleg:
Jese
ha ő nem kell Beniteznek akkor el kell adni visszavásárlási opcióval és az árából simán lehet venni egy olyan csatárt akiben megbízik jobban
kp-ra meg tuti jön valaki
Jese
ha ő nem kell Beniteznek akkor el kell adni visszavásárlási opcióval és az árából simán lehet venni egy olyan csatárt akiben megbízik jobban
kp-ra meg tuti jön valaki
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szeretettel várunk, drága Marco.DM - PSG 60 milla.
Gondolom nem volt ajánlata az Arsenaltól, mondjuk a Porto szerintem amúgy is jobb választás. Még ha gyengébb ligát meg kupát is, de ott legalább nyerhet valamit. És még csak nem is Londonban kell élnie, én megértem.Állítólag vitte volna az Arsenal is pl. Nem tudom még milyen ajánlatai voltak, nem is érdekel mostmár. Szép volt, jó volt egészen addig, amikor már nem, búcsúzzunk el barátsággal, de most már menjen.