És SR-ra Anthony mondta ezeket? Ha igen, jogos. Ha nem, akkor csak annyi, hogy van aki így goldolja, és van aki úgy.besteve7 írta:Fuck logic .....
Amúgy meg lehet nem akar búcsúzni, mert utána vissza akar jönni a csapathoz, csak nem mint játékos.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2015. július 10., péntek 12:13
És SR-ra Anthony mondta ezeket? Ha igen, jogos. Ha nem, akkor csak annyi, hogy van aki így goldolja, és van aki úgy.besteve7 írta:Fuck logic .....
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. július 10., péntek 12:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 10., péntek 11:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 10., péntek 11:49
Én.Kerlon írta:Ezt a FRISS hír kihozta le??
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 10., péntek 11:46
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. július 10., péntek 11:40
Mondjuk érdekes, hogy amíg Ramosnál jött elő a pénzkérdés, addig természetes volt, hogy mint játékos/ember amíg aktív játékos, addig kell minél több pénzt összeszednie. Ellenben Iker, aki nem akar többet max annyit, amit a szerződése garantál ő egy pénzéhes állat Fuck logic .....Anthony írta:mekkora pénzéhes lett, nem keresett elég pénzt mostanig??? Akkor menjen Quatarba....
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. július 10., péntek 11:03
HozzászólásSzerző: Wecker » 2015. július 10., péntek 10:34
Nem igazán értem amúgy sem ezt a Porto ügyet. Állítólag azt nyilatkozta, hogy nem akar európai csapathoz menni, mert nem akar szembekerülni a Reallal, bla, bla, bla..... Amerika lenne neki az igazi. Ott még bőven elvédegethet, ott ő lehet a király....Ahogyan arról tegnap beszámoltunk, spanyol lapértesülések szerint füstbe mehet az egész Casillas-ügy, mert a tárgyalások zátonyra futottak a Porto és a Real Madrid között a kapus fizetési konstrukciója kapcsán. A két fél ma újra tárgyalóasztalhoz ül majd, ám azt beszélik, nem lesz könnyű megállapodniuk a kapus átigazolásáról. Kicsit kezd unalmassá válni már ez a történet, reméljük így vagy úgy, de mihamarabb pontot tesznek a végére.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 10., péntek 8:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 10., péntek 8:30
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 10., péntek 8:22
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. július 9., csütörtök 23:59
HozzászólásSzerző: shoota » 2015. július 9., csütörtök 23:29
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. július 9., csütörtök 18:46
Jóvan, kicsit fényeztem a dolgot vele...Realista24 írta:Hogy ki?és ha beválik, akkor Morata lehet.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. július 9., csütörtök 17:57
A kapus. Az általam a világ legjobb kezdő tizenegyének tartott csapat az Ő nevével fog mindig is kezdődni.Realista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=72ymGOn ... e=youtu.be
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 9., csütörtök 17:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 9., csütörtök 16:07
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 9., csütörtök 16:04
kis FAILRealista24 írta:Hogy ki?és ha beválik, akkor Morata lehet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 9., csütörtök 15:39
Hogy ki?és ha beválik, akkor Morata lehet.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. július 9., csütörtök 15:21
Engem is az zavar, hogy ezzel elfogynak a Casillas, Raul, Guti féle madridisták, s bár marad Ramos ?, Marcelo, Pepe, lehet ilyen Varane, Odegaard, Asensio de az már nem ugyanaz, ők már nem fognak 25 évig itt játszani. Egyetlen ilyen játékosunk Carvajal, és ha beválik, akkor Jese, Morata lehet.Norbii írta:Aj, a videót nézve azért nagyon meghatódtam. Nagyon sajnálom hogy ilyen lejtmenetbe ment a megítélése. Legjobbakat neki a portoban. ezzel a távozással el is fogytak a játékosaink akik még anno a castillaból kerültek fel.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem