Sorozatok, TV műsorok
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
A sima DB-ben volt a legelső „főgonosz”, többször feltűnik és egy ritka idegesítő alak, tudás semmi, pofa nagy. GT elején is volt. A Z-ben úgy emlékszem hál' isten nem volt. Mintha a legújabb movie trailerében is láttam volna.. -.-"
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Ash vs Evil Dead | Official Trailer
ez mekkora jóság lesz
ez mekkora jóság lesz
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Ki is volt az? Már nem emlékszem.RealRaúl77 írta:Fúúúj Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pilaf... mindennél jobban gyűlölöm azt a karaktert.... annyira örültem, amikor kikerült szépen a képből..
- RealRaúl77
Fúúúj Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pilaf... mindennél jobban gyűlölöm azt a karaktert.... annyira örültem, amikor kikerült szépen a képből..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
A Dragon Ball Super 5 részének címei nyilvánosságra kerültek:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!2.Rész:Vegita családi utazásra megy?
3.Rész:Nézd a Super Saiyan God-ot!
4.Rész:Küldetés:Kristálygömbök!Pilaf csapatának terve!
5.Rész:Harc King Kai bolygóján!Goku a Pusztitás Istene Bills ellen!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!2.Rész:Vegita családi utazásra megy?
3.Rész:Nézd a Super Saiyan God-ot!
4.Rész:Küldetés:Kristálygömbök!Pilaf csapatának terve!
5.Rész:Harc King Kai bolygóján!Goku a Pusztitás Istene Bills ellen!
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Fear The Walking Dead Trailer
Nem lesz ez rossz.
Nem lesz ez rossz.
Scream 1x2
Nem egy Eye Candy a sorozat, de azért nem rossz Továbbra is remélem, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Brandon James él
Nem egy Eye Candy a sorozat, de azért nem rossz Továbbra is remélem, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Brandon James él
- P. Krisz
Wayward Pines
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ben túlélte , míly meglepő . Pedig kurvára utálom a kis szarházit . Tanárnénje keveri a szart és lázadozni neveli a Ben gyereket . Azt hittem nagy vérengzést rendez , ez így nagyon kevés . Az öreg kiiktatja a saját embereit is ha kell pedig Ő a vezércsíra . A nővére jobb vezető lenne . Végre átjutottak a Falon és egyből be is kajálják őket , full klisé . Most jöhetnek az abik rendet vágni . Várom a következő részt .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ben túlélte , míly meglepő . Pedig kurvára utálom a kis szarházit . Tanárnénje keveri a szart és lázadozni neveli a Ben gyereket . Azt hittem nagy vérengzést rendez , ez így nagyon kevés . Az öreg kiiktatja a saját embereit is ha kell pedig Ő a vezércsíra . A nővére jobb vezető lenne . Végre átjutottak a Falon és egyből be is kajálják őket , full klisé . Most jöhetnek az abik rendet vágni . Várom a következő részt .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Mr. Robot 1x03
A gyenge második rész után erős volt...
A gyenge második rész után erős volt...
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nagyon baba. Koszi az infot.András93 írta:Lynch és Mark Frost, vagyis az eredeti készítők. Bár Lynch egy darabig úgy nézett ki, hogy kiszáll, mert kevesellte a pénzt. Többet szeretett volna, hogy úgy valósíthassa meg, ahogy azt leírta.Kyle MacLachlan biztosan visszatér, másról nem tudok, de gondolom az eredeti szériából szinte mindenki, kivétel Bob ugye.De ez amúgy már egy több hónapos hír. Szerintem anno még itt is volt róla szó.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- András93
Lynch és Mark Frost, vagyis az eredeti készítők. Bár Lynch egy darabig úgy nézett ki, hogy kiszáll, mert kevesellte a pénzt. Többet szeretett volna, hogy úgy valósíthassa meg, ahogy azt leírta.sonic írta:Lesz Twin Peaks? Ki csinalja?András93 írta:A Twin Peaks úgy néz ki, csak 2017-ben lesz.
Kyle MacLachlan biztosan visszatér, másról nem tudok, de gondolom az eredeti szériából szinte mindenki, kivétel Bob ugye.
De ez amúgy már egy több hónapos hír. Szerintem anno még itt is volt róla szó.
Ja és a Showtime készíti.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Lesz Twin Peaks? Ki csinalja?András93 írta:A Twin Peaks úgy néz ki, csak 2017-ben lesz.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- P. Krisz
Gadnuk , Breaker of Worlds .Meg a Cock Magic miatt már megérte eddig folytatniuk.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- András93
Na, akkor addig pótold.RealRaúl77 írta:A baromi nagy számok hirtelen megleptek. Nem azért hgytam abba, mert szar, hanem mert addig csak annyi volt, aztán már nem kezdtem újra..
Utóbbi évad még valamennyire szérializált is volt. Meg a Cock Magic miatt már megérte eddig folytatniuk.
Amúgy a 18 évad ellenére nincs olyan sok rész. 257, a Family Guy ezt a 14. évaddal eléri. Simpsonék pedig már a 27.-et fogják kezdeni, 574 résszel a hátuk mögött.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Pár nap múlva jön a Strain A legjobb guilty pleasure a piacon mostanában
"And my heart will leave you never."
- realmadridfan
mr robot 1x3
van a spoilerben egy kis spoiler a fight clubról.szólok azért, hátha létezik még olyan földlakó, aki nem látta
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!remélem csak szórakoznak velünk a készítők és mr robot nem csak elliot képzeletében létezik. Jó dolog a fight club-os feeling de ennyire nem kéne. Nagyon erre játszanak az az érzésem. Az legalább már biztos, hogy Darlene (és ezzel az fsociety) létezik, mert Shayla is észrevette a csajt, Shaylat meg a többiek az esti bulikán. Még ami mínusz, hogy értelmetlen, hogy Angela miért marad a köcsöggyerekkel ezek után.
van a spoilerben egy kis spoiler a fight clubról.szólok azért, hátha létezik még olyan földlakó, aki nem látta
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!remélem csak szórakoznak velünk a készítők és mr robot nem csak elliot képzeletében létezik. Jó dolog a fight club-os feeling de ennyire nem kéne. Nagyon erre játszanak az az érzésem. Az legalább már biztos, hogy Darlene (és ezzel az fsociety) létezik, mert Shayla is észrevette a csajt, Shaylat meg a többiek az esti bulikán. Még ami mínusz, hogy értelmetlen, hogy Angela miért marad a köcsöggyerekkel ezek után.
- RealRaúl77
András93 írta:Úristen, és akkor mi van?RealRaúl77 írta:
Úristen, én valahol 12-14 körül megálltam.
Most ősszel még csak a 19. jön.
A baromi nagy számok hirtelen megleptek. Nem azért hgytam abba, mert szar, hanem mert addig csak annyi volt, aztán már nem kezdtem újra..
- András93
Úristen, és akkor mi van?RealRaúl77 írta:Úristen, én valahol 12-14 körül megálltam.h3x0r írta:A Comedy Central berendelte a South Park 21., 22. és 23. évadját, vagyis 2019-ig biztos, hogy képernyőn marad a sorozat.
Most ősszel még csak a 19. jön.
A Twin Peaks úgy néz ki, csak 2017-ben lesz.
- RealRaúl77
Úristen, én valahol 12-14 körül megálltam.h3x0r írta:A Comedy Central berendelte a South Park 21., 22. és 23. évadját, vagyis 2019-ig biztos, hogy képernyőn marad a sorozat.