szép volt.ferni írta:Páran biztos feltették pl ebayre a rosszul feliratozott Casillas mezeiket, keress rá ott.realfan írta:2002-es Cassilas mezt honnan tudnék venni? előre is köszönöm a segítséget
Divat
Re: Divat
Páran biztos feltették pl ebayre a rosszul feliratozott Casillas mezeiket, keress rá ott.realfan írta:2002-es Cassilas mezt honnan tudnék venni? előre is köszönöm a segítséget
Ali-ról rendelt Real mezek bírják a mosógépes mosást vagy teljesen szétmennek?
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
2002-es Cassilas mezt honnan tudnék venni? előre is köszönöm a segítséget
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Én fél éve vettem egy Martfűt, ez a 4. Tiszám 5 és fél év alatt kb. Na nem azért, mert szétmentek, egyedül az első az, ami szétment három és fél év után, de úgy, hogy a végén már fociztam is benne. Egyébként a legstrapbíróbb cipő, amivel találkoztam eddig. Nagyon imádom, de ekkora összegért kétszer meggondolom...mondjuk egy ideig, most nem is akarok venni.
Viszont ezt néztem ki szeptemberre, de hát ennek sem valami csábító az ára..
Viszont ezt néztem ki szeptemberre, de hát ennek sem valami csábító az ára..
Nem csak azok. Megint mindent faszán drágítottak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Ferencváros
Mi a francért ment fel ennyire a Tisza cipők ára?
Az első Tiszámat 5 éve még 19ért vettem, most meg 25 az alsó határ, de szinte mindegyik 30 ezer. Elmennek ezek a picsába...
Az első Tiszámat 5 éve még 19ért vettem, most meg 25 az alsó határ, de szinte mindegyik 30 ezer. Elmennek ezek a picsába...
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ma szert tettem egy új lépőre, erről lenne szó. Nem voltam oda az ilyen roshe run stílusért, inkább a klasszik futócipőket bírom (new balance, a nike vintage runner cipők, stb), de amint felpróbáltam, egyből éreztem, hogy meg kell vennem. 18.000 pénz volt, de így egy nap használat után máris úgy vagyok vele, hogy minden forintot megért. Egyszerűen annyira könnyű, hogy nem is érzem, hogy a lábamon van, szellőzik is, illetve brutálisan kényelmes, hála az Ortholite talpbetétnek, illetve a magasított sarokrésznek. Nagyon el van találva, a talpbetét nagyon puha, kényelmes, viszont a talprész kellően kemény, így a tartást is javítja, meg jó az ízületeknek is.
Volt szürkében is, de a feketével kevesebb a macera, így inkább arra esett a választás.
Volt szürkében is, de a feketével kevesebb a macera, így inkább arra esett a választás.
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Köszönet a linkért. Lehet, hogy rászánom magam, mert eredetit azóta sem sikerült kukáznom sehonnan.Realista24 írta:Akit érdekel:
http://www.aliexpress.com/store/product ... 55638.html
Lehet újra venni azt a mezt ami a lisszaboni bl döntőre készült. Alis persze.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- ___Samy___
hát ez eléggé
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Aliról vett már valaki sapkát?
http://www.aliexpress.com/item/hot-fash ... 92368.html
nagyon gagyik?
http://www.aliexpress.com/item/hot-fash ... 92368.html
nagyon gagyik?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akit érdekel:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Ferencváros
Köszi srácok, jövőhéten megyek fel Pestre, kinézek ezekre a helyekre. Aztán ha nem "viszonylag normális" áron vannak, akkor marad az ebay
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Peek and Cloppenburg-ben, ha jól tudom van és esetleg a Van Graafban. Viszont a megfizethető ár az már közel sem biztos.Ferencváros írta:Magyarországon hol lehet kapni Ralph Lauren ruhákat? Viszonylag megfizethető áron.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Biztosan RL-t akarsz venni?Ferencváros írta:Viszonylag megfizethető áron.
Amúgy azt hiszem a Premier Outletben vannak Polo Ralph Lauren cuccok, egy árnyalatnyival olcsóbban, mint a rendes boltokban.
- Ferencváros
Magyarországon hol lehet kapni Ralph Lauren ruhákat? Viszonylag megfizethető áron.
-
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Di Maria, Casillas, Varane, Modric, Isco
+1Realista24 írta:Minden eladó és minden termék külön értékelve van, 95% felett nagy mellényúlás nincsen.
És érdemes megnézni a feedback-eket. Főleg aminél képet is mutatnak a termékről.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Minden eladó és minden termék külön értékelve van, 95% felett nagy mellényúlás nincsen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema