Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 10., péntek 21:44

dannen írta:
Arda Turan (Galatasaray) in 2011: "I have big dreams. Maybe the people will laugh at it, but I dream to play at Barcelonaa one day."
Hazatért! Mondtam én.. :D

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 10., péntek 21:30

Nem szeretem a semmitérő flikk flakkot,a hideg kiráz tőle....ronaldonak sok felesleges csele volt,a játéka sokat egyszerűsödött(fejlődött az igényekhez igazoldva),ami nagyon jó dolog,én ezt nagyra tartom,ez a legfőbb tényező...a fejlődés......messi nem ilyen,ő a legjobb 10 éve,volt közben ronaldinho,meg ronaldo egy vagy két évig jobb,de egy adott karriernyi időben,messi volt a legjobb. A játéka neki is változott,érettebb lett,magabiztosabb lett.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 10., péntek 21:20

Persze messi összességében jobb mint ronaldo
Ezt adom. :) Viszont kíváncsi lennék, hogy te mit gondolsz, ha CR korábbi éveit nézzük. Pl a MU. Most már öregebb lett átalakította a játékát ez érthető. De a MU-ban elég keményen tolta szerintem. Ő is hülyítette a védőket meg elindult a félpályáról. Szerintem, ha a MU-s CR-t nézzük, akkor egyenlőek Messivel. Te mit gondolsz? Messi most egyértelműen jobb annyival, hogy még jobban bírja szerintem. Pár év múlva szerintem ő is alakítani fog a játékán.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 10., péntek 21:08

Pipita írta:Alves: "Messi sokkal jobb Cristianónál. Messi hatással van a játék összképére, ellentétben Ronaldóval. Gólokat lő és részt vesz néha a játékban, de nem befolyásolja a mérkőzést ezen kívül. Messi igen, játszik, gólt lő, gólpasszt ad. Messiben egy isten lakozik, Cristiano egy munkás. Bizonyos dolgait nem kedvelem, mert én egy csapatjátékos vagyok. Nekem a csapatom fontosabb, mint én magam. Szerintem nem igazán érti hogy az együttes az, ami igazán számít."
Nem sok értelme van ezeknek a nyilatkozatoknak,a legtöbbje baromság,túlzás,debil okoskodás vagy pocskondiázás.....nem is értem ,hogy lehet kiváncsi ezekre bárki is. Persze messi összességében jobb mint ronaldo,de az hogy sokkal,az nagy baromság,mint maga alves,na őrá illene az hogy......sokkal,sokkal nagyobb marha mint a legtöbb ember. Bár ha akkor nincsen rajta sípcsontvédő lehet pepe el is töri a lábát.....(a hazúg szégyenteljesn pat**ny).
Ramosra szokták volt mondani,hogy nem túl okos ember,hát az interjúikból ami lejön,ég és föld a két alak agyilag.

Messi nagyobb parketten táncol,több koreográfiát tud,sok mozdulata belülről jön,nem tanult,hanem veleszületett,viszont az a nagy dolog ha valaki meg tud tanulni olyat amit más az anyja csecséből kapott,az az igazi teljesítmény bárki bármit is mond.....ronaldo mint sportember egyike a történelem szűk elitjének,amit elért,akarattal,koncentrációval,az olyan kivételes dolog amiért sokan mindenüket odaadnák...persze maga az akarat édeskevés,ezt azért illik tisztázni mielőtt valaki azt hiszi,ronaldo szintjére eljutni alég ha valaki összeszorítja a fogát.

Visszatérve,szóval az isten meg a munkás között van némi különbség......ilyenkor arra gondolok,ha ronaldo lennék,biztos visszakérdeznék.....ha messi isten,én munkás,akkor alves mi? egy 4 éve kidobott használt műfogsor?
...és akkor talán nem is mentem el annyira az alap hasonlat arányosságától.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. július 10., péntek 19:29

Ramioli írta:Szerintem nem Barca szint Arda Turan , egy hajtós játékos meg ügyes én nem mondom de a Barcában? hát nem tudom:-) majd elválik.Én nem ugrálnék a boldogságtól ha hozzánk jött volna. :) vannak nála jobbak a posztján ez egészen biztos.
Az utóbbi évek egyik legjobb vétele szerintem :)

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. július 10., péntek 18:27

Nekünk az elég, hogy ügyes. Jól bánik a labdával. Iniesta nem képes már évi 50-60 meccset lehozni, de még 40et sem. A játékunk kicsit átalakult, már Andrés erényei sem nyomnak annyit a középpályán, persze azért kell még ő nekünk. De sokkal kevesebb kulcs passz kell tőle, mert már nem az van, hogy vhogy ki kell játszani Messi-re a végét.
Az már más kérdés, hogy Arda helye hol lesz pontosan. De Lucho tudatosan építkezik, nem ül fel az ügyeletes sztárocskáknak és ez tetszik. Még be is válhat a török, januártól majd kiderül. Az biztos, hogy nem lesz neki annyira idegen a játékunk.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. július 10., péntek 14:29

Szerintem nem Barca szint Arda Turan , egy hajtós játékos meg ügyes én nem mondom de a Barcában? hát nem tudom:-) majd elválik.Én nem ugrálnék a boldogságtól ha hozzánk jött volna. :) vannak nála jobbak a posztján ez egészen biztos.

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 10., péntek 13:45

realmadridfan írta:Arda
Ez a csókolgatás valami kötelező dolog? Szerintem nem sértődött volna meg senki, ha most kimarad. Mindenesetre nem lett szimpatikusabb.
Szerintem szóltak neki a rendezők, hogy a képek kedvéért nyomjon pár ilyet is, mert igen fura volt közben. Végig mosolygott, viccelődött, tök feldobottnak tűnt, a címercsókot meg olyan lelkesedéssel nyomta, mintha egy alsóst kihívnának felelni. Nem tűnt természetes mozdulatnak.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 10., péntek 13:44

Realista24 írta:
Ez a csókolgatás valami kötelező dolog? Szerintem nem sértődött volna meg senki, ha most kimarad. Mindenesetre nem lett szimpatikusabb.
Szánalmas.
szerintem is az, már Danilonál is vicces volt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. július 10., péntek 13:38

Ő volt az egyetlen Atletico játékos, akit a viselkedése ellenére is bírtam valamiért. Kíváncsi vagyok, hogy most majd megutálom-e, de van egy érzésem, hogy a tavaszi Clásicon első reklamálása után már irritálni fog :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 10., péntek 13:33

Szánalmas.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. július 10., péntek 13:32

Arda

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. július 9., csütörtök 9:33

Alves: "Messi sokkal jobb Cristianónál. Messi hatással van a játék összképére, ellentétben Ronaldóval. Gólokat lő és részt vesz néha a játékban, de nem befolyásolja a mérkőzést ezen kívül. Messi igen, játszik, gólt lő, gólpasszt ad. Messiben egy isten lakozik, Cristiano egy munkás. Bizonyos dolgait nem kedvelem, mert én egy csapatjátékos vagyok. Nekem a csapatom fontosabb, mint én magam. Szerintem nem igazán érti hogy az együttes az, ami igazán számít."

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. július 8., szerda 18:57

Arda kell Luchonak. A török nyilatkozta, hogy felhívta és köszöntötte. Arról is olvastam, hogy hallani se akar az edzőnk arról, hogy Arda januárig kölcsönbe menjen valahova.
Reus-t viszont sehol nem olvastam. Nincs képben szerintem. Felesleges is lenne már. Amúgy is, meg lassan már egy fél csapatot pihentetünk januárig...

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 8., szerda 17:15

Realista24 írta:Barcánál. Barto állítólag rámozdult, de Reus nem akart tárgyalni.
Barcastuff le se hozta, szóval nem lehet túl veretes forrása a hírnek.. :hmmm: Nem hallottam amúgy hírt Reusról már vagy fél éve - hál istennek.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 8., szerda 16:20

Pogba, Verratti - simán beválhatnak, akár igen rövid időn belül is
Oke,beválhat,de ha az MSN,(akkor maradjunk ennél,bár rühellem),mégegyszer mondom visszaesik,akkor hiába szexelnek ezek a kp-n,akkor a barca is visszaesik.
A Mascherano-Rakitic páros simán megfogja a kp-t,nem kell nekik sem Pogba sem Verratti...nem ott dől el.Inkább egy belsővédő kellene nekik normális,ha már a két szélsővédő,de pláne Alves fenntebb játszik.Amivel amúgy nagyot is húztak,a brazil idén főszerepet vállalt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 8., szerda 16:14

palesz77 írta:
Realista24 írta:Mi ez az újabb Reus őrület nálatok?
Mármint a Barcánál, vagy itt a fórumon emlegetik? Mert én semmi hírt nem olvastam róla megmondom őszintén.. :hmmm:
Barcánál. Barto állítólag rámozdult, de Reus nem akart tárgyalni.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 8., szerda 16:00

Realista24 írta:Mi ez az újabb Reus őrület nálatok?
Mármint a Barcánál, vagy itt a fórumon emlegetik? Mert én semmi hírt nem olvastam róla megmondom őszintén.. :hmmm:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 8., szerda 15:49

Mi ez az újabb Reus őrület nálatok?

eb is lehozta, hogy Arda megy vissza, mert nem kell Luchonak.

Na meg azt is látom, hogy nagyon képben vannak páran Iker fizetésével :fpalm: 6,5 millió a fizetése (nettó) a gyengébbek kedvéért.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. július 8., szerda 15:36

Istenem mekkora lenne, ha valamilyen úton-módon visszakerülne az Atléticohoz. :lol: :lol: Sírnék a nevetéstől.

Vissza: