CS0ki írta:Ha jönne mellé De Gea, akkor tökéletes lenne. Még némi pénzt is nyernénk a dolgon várhatóan, és lenne egy saját nevelésű játékos a keretben. Ennél jobb megoldás nem is lehetne.
Hát nem tudom. Bármi történne De Geaval, sokkal nyugodtabb lennék ha egy Navas helyettesítené és nem egy Casilla. Azon kívül, hogy saját nevelés és spanyol, semmi nem szól mellette. Legalább is én gyengébb kapusnak tartom mint amilyen Keylor. EgyDe Gea-Navas duó... na az nagyon baba lenne.
A védelem is adott és bomba erős, elől is meg vagyunk, már csak a Modric-Kroos duóhoz kéne egy top kkp és akkor azt mondom, hogy tökéletes a keret.
Balet most hagyjuk, míg itt van nem lesz semmi tökéletes, de maradjunk a Földön, vele számolni kell.
[quoteCoentrao minimum egg hónapra off.][/quote]
Szerencsétlen ember... Én amúgy örülök, hogy marad, de baszki... Ezzel a sérülékenységével valamit kezdeni kéne.
Danilo tud egyébként a baloson játszani? Csak mert valami srác írta facebook-on az egyik kép alá, hogy nyugalom, lehet majd rotálni rendesen, mert Danilo a bal oldalon is játszik. Na én ott még egyszer nem láttam.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero