A második verzió. 20 az ára, adnánk 12 milliót, aminek csak a felét kell kifizetni.BBeno írta:ez a casilla hogy jön 6 millióért? úgy hogy annak a fele a mienk vagyis nekünk csak 3 millióba fájna vagy 12 millióért vesszük és abból 6 visszajön?
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ez a casilla hogy jön 6 millióért? úgy hogy annak a fele a mienk vagyis nekünk csak 3 millióba fájna vagy 12 millióért vesszük és abból 6 visszajön?
Ezt már 3 napja olvashatjuk kb. Nem tud írni vagy mi?Új szerződését a Portóval már ügynöke futja át, és a következő órákban Iker alá is írhatja azt.
Na ez azért durva lenne. Ilyen nincs a világon.Még az sem biztos, hogy Casillas a Bernabéuban búcsúzik, olyanról is hallani, hogy azért utasította vissza a klub búcsúztatóját, mert fél, hogy ott is kifütyülnék őt.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Özil?No?Nincs az a játékos amúgy aki miatt rendszeresen MU meccseket néznék, még Modric-ért sem.
Már pedig Svájni átmegy a szigetre,münchenben már biztosra veszik.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
mindig ott volt a fontos meccseken amikor kellett és oda is tette magát. tökéletes kiegészítőember, úgy néz ki ez a neki való és tetsző szerepkör. nem veri az asztalt, hogy játsszon, időnként ilyen-olyan okokból úgyis oda kerül, mivel Marcelo hajlamos sajnos a sérülésekre és az eltiltásokra.csabi87 írta:Ezért adnám el Coentraot.
Most is mibe sérült bele bassza meg?
Mióta itt van,körülbelül 6 hónapot nem volt sérült.
bajnokság kezdetére bevethető is lesz. hatalmas forma szerintem.
Ezért adnám el Coentraot.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Róla is írnak mindenfélét, de szerintem abból nem lesz semmi. Nincs az a játékos amúgy aki miatt rendszeresen MU meccseket néznék, még Modric-ért sem. Szerintem Te is gondold át 2x. Mondjuk nálam nem hiszem, hogy bárki is utálná őket, de borzalmasak voltak még a tavasszal is a meccseik. Pedig akkor már azt lehet mondani, hogy formában voltak. De Gean és Rooney-n kívül nincs olyan játékosuk, akinek a játéka élvezhető lenne. Talán még Carrick meg Mata.Galacticos írta:Schweinsteiger ennyire a mu-ba tart? Jezusom a vegen meg.kenytelen leszek megnezni a meccseiket.
Csak a szokásos. Kezdődött azzal, hogy sajtóhírként volt kezelve, hogy 40ért jön. Utána cáfolva lett minden, erre jött a hír, hogy a Juve 60ért adná, de mi "csak" 50-55-öt adnánk érte. Szóval kiszámíthatatlan, hogy mi lesz belőle, mindenki ír mindent.Galacticos írta:mivan vidallal?
R24 írta, hogy elvileg nem utazik el a MU túrájára sem. Meg amúgy is minden hír és fejlemény azt sugallja, hogy már idén vált. Őt már letudhatjuk, szerintem. Ugyanez Casillas is. Ezek már komoly hírek voltak azért (az ügynöke nyilatkozata, hogy szimpatikus a Porto, a búcsúztató, stb stb) hogy a végén ne legyen semmi belőle és mégis maradjon.Galacticos írta: Degea nar szinte 100% meg iker?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát erre kifùjtem a betűlevest baszkiKerlon írta:Belesérült az orvosi vizsgálatokba????Marci írta:Coentrao minimum egg hónapra off.
- M1Ö
Hát nem tudom. Bármi történne De Geaval, sokkal nyugodtabb lennék ha egy Navas helyettesítené és nem egy Casilla. Azon kívül, hogy saját nevelés és spanyol, semmi nem szól mellette. Legalább is én gyengébb kapusnak tartom mint amilyen Keylor. EgyDe Gea-Navas duó... na az nagyon baba lenne. A védelem is adott és bomba erős, elől is meg vagyunk, már csak a Modric-Kroos duóhoz kéne egy top kkp és akkor azt mondom, hogy tökéletes a keret.CS0ki írta:Ha jönne mellé De Gea, akkor tökéletes lenne. Még némi pénzt is nyernénk a dolgon várhatóan, és lenne egy saját nevelésű játékos a keretben. Ennél jobb megoldás nem is lehetne.
Balet most hagyjuk, míg itt van nem lesz semmi tökéletes, de maradjunk a Földön, vele számolni kell.
[quoteCoentrao minimum egg hónapra off.][/quote]
Szerencsétlen ember... Én amúgy örülök, hogy marad, de baszki... Ezzel a sérülékenységével valamit kezdeni kéne.
Danilo tud egyébként a baloson játszani? Csak mert valami srác írta facebook-on az egyik kép alá, hogy nyugalom, lehet majd rotálni rendesen, mert Danilo a bal oldalon is játszik. Na én ott még egyszer nem láttam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára M1Ö 2015. július 11., szombat 9:01-kor.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Belesérült az orvosi vizsgálatokba????Marci írta:Coentrao minimum egg hónapra off.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
Coentrao minimum egg hónapra off.
- Galacticos
Schweinsteiger ennyire a mu-ba tart? Jezusom a vegen meg.kenytelen leszek megnezni a meccseiket.
Ket-harom eve ha elhoztuk volna schweinit.. te jo rg de orultem volna. Mint most bale vagy anno higuain eladasanal.
Pipitanak ezuttal koszonom megegyszer a 2010es bl serleget.
Nyaralas miatt kicsit elvagyok maradva a hirekkel meg mindennel.. mivan vidallal? Degea nar szinte 100% meg iker?
Ket-harom eve ha elhoztuk volna schweinit.. te jo rg de orultem volna. Mint most bale vagy anno higuain eladasanal.
Pipitanak ezuttal koszonom megegyszer a 2010es bl serleget.
Nyaralas miatt kicsit elvagyok maradva a hirekkel meg mindennel.. mivan vidallal? Degea nar szinte 100% meg iker?
Rvp már vasárnap fener játékos lesz. Darmian és sweisteiger hétvégén United játékosok lesznek. Hétfőn pedig irány az USA.Realista24 írta:A hírek szerint DDG és RvP sem utazik a MU-val a felkészülésre.
Ha jönne mellé De Gea, akkor tökéletes lenne. Még némi pénzt is nyernénk a dolgon várhatóan, és lenne egy saját nevelésű játékos a keretben. Ennél jobb megoldás nem is lehetne.Pont most akartam írni, hogy nekem nem tetszik ez a Casilla-Navas "csere".
- M1Ö
Pont most akartam írni, hogy nekem nem tetszik ez a Casilla-Navas "csere".Jim írta:1 évet csináljunk már végig Casillas - Casilla párossal
Bár nem tudom mennyi valóságalapja van (remélem semmi ) mert gondolom nem poénból nyilatkozta le Keylor, hogy harcolni akar az első számú posztért.
Ha idén jönne De Gea és Vidal, akkor azt mondom, hogy tökéletes átigazolási szezont zártunk.
Csak ha jönne Vidal, akkor értelmetlen lenne Cherysevet meg a spanyol srác az Espanyolból. Legalábbis az egyikük mindenféleképp.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
1 évet csináljunk már végig Casillas - Casilla párossal
csak a poén kedvéért
csak a poén kedvéért
negredo is 30 volt. nem gondoltam volna hogy a city nyerni fog rajta még pénzt is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A hírek szerint DDG és RvP sem utazik a MU-val a felkészülésre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Rodrigo 30 milliós ára a legnagyobb bumm ezen a listán.palesz77 írta:Nem tudom ez a jó topic-e, de szerintem jó lesz itt. Valaki mondta a napokban, hogy elég lagymatag ez az átigazolási szezon.. Eddigi top10 igazolás idén. Hát tényleg nem túl veretes névsor.. Kíváncsi leszek mikor robban az első igazán nagy bomba - már ha egyáltalán fog.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem tudom ez a jó topic-e, de szerintem jó lesz itt. Valaki mondta a napokban, hogy elég lagymatag ez az átigazolási szezon.. Eddigi top10 igazolás idén. Hát tényleg nem túl veretes névsor.. Kíváncsi leszek mikor robban az első igazán nagy bomba - már ha egyáltalán fog.