Real Madrid vs. Barcelona
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Re: Real Madrid vs. Barcelona
azt Benedito mondta ha jól emlékszem.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Akkor Arda mehet vissza az első géppel Madridba..?Realista24 írta:Na, mégis Laporta lesz a befutó? sikerült megvennie pár embert?
#happyshitting
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Na, mégis Laporta lesz a befutó? sikerült megvennie pár embert?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mocsok
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... lt-2426265
mondjuk nem értem mi a baja.
most is ő lett a copa játékosa.
mondjuk nem értem mi a baja.
most is ő lett a copa játékosa.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
CR-ből Puskást, Messiből Tom Selleck-t csináltak.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ___Samy___
gyakorlatilag az egész
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Viszont van igazságtartalma, nem is kevés.Kerlon írta:botrányosan szélsőséges vagy, szóval lényegében nem is válaszolok
botrányosan szélsőséges vagy, szóval lényegében nem is válaszolok
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
olvasom ezeket a híreket már megint, hogy megint milyen aljas módon elbánt a real madrid egy legendájával.
már anyuka is magyarázza, a média , mindenki.
és hogy jön ide a barcás topikba ez?
nem tökéletes a barca, sőt, undorító legtöbbször a működésük, elsősorban a kisebbségi komplexus miatt a madrid felé, de:
a barcánál valóban megbecsülték a sztárokat többékevésbé, főleg a saját neveléseket. bakerotól puyolon át xaviig, lehet látni.
nálunk raullal indult a baromság, gutit is ide lehet venni, és most itt van casillas.
csak azt felejti el mindenki, hogy a barcás legendák el tudták fogadni, hogy már nem hozzák az elvárt szintet, így fokozatosan kirakták őket a csapatból, padra kerültek, méltó, szép búcsú lett az övék.
nálunk raulllal indult a baromság, casillas ugyanez, nem képes egyik se elfogadni, hogy már lehúzza a csapatot.
itt már meg is kérdőjelezem a madridistaságukat, attól a pillanattól kezdve, hogy saját érdeküket helyezik a csapat érdeke elé, számomra megszűnnek létezni.
de ezt a dolgot sehol nem látom médiában leírva, kimondva. csak azt látom, hogy perez és a klub milyen geci megint, hogy san ikert a főisten főbesúgót őőő akarommondani legendát megalázó módon távolítjuk el.
biztos csuklani fog a gyerek, ha aláír a portohoz, anyukát a beszólása után keményen fogják kurvázni.
unalmas volt már ez az egész, a söpredéknek, a gyenge láncszemeknek menniük kell, ahol minden megvan ahhoz, hogy a világ tetején legyünk, nem hátráltathat ilyen körülmény.
már anyuka is magyarázza, a média , mindenki.
és hogy jön ide a barcás topikba ez?
nem tökéletes a barca, sőt, undorító legtöbbször a működésük, elsősorban a kisebbségi komplexus miatt a madrid felé, de:
a barcánál valóban megbecsülték a sztárokat többékevésbé, főleg a saját neveléseket. bakerotól puyolon át xaviig, lehet látni.
nálunk raullal indult a baromság, gutit is ide lehet venni, és most itt van casillas.
csak azt felejti el mindenki, hogy a barcás legendák el tudták fogadni, hogy már nem hozzák az elvárt szintet, így fokozatosan kirakták őket a csapatból, padra kerültek, méltó, szép búcsú lett az övék.
nálunk raulllal indult a baromság, casillas ugyanez, nem képes egyik se elfogadni, hogy már lehúzza a csapatot.
itt már meg is kérdőjelezem a madridistaságukat, attól a pillanattól kezdve, hogy saját érdeküket helyezik a csapat érdeke elé, számomra megszűnnek létezni.
de ezt a dolgot sehol nem látom médiában leírva, kimondva. csak azt látom, hogy perez és a klub milyen geci megint, hogy san ikert a főisten főbesúgót őőő akarommondani legendát megalázó módon távolítjuk el.
biztos csuklani fog a gyerek, ha aláír a portohoz, anyukát a beszólása után keményen fogják kurvázni.
unalmas volt már ez az egész, a söpredéknek, a gyenge láncszemeknek menniük kell, ahol minden megvan ahhoz, hogy a világ tetején legyünk, nem hátráltathat ilyen körülmény.
- h3x0r
Jó, de te félig madridista vagy. :Đpalesz77 írta:Amúgy se értem ez a kettő miért üti egymást.. Én is jobbnak tartom Messit, de tavaly nálam se volt top3, és én is CR-nek adtam volna a lasztit.
Sok embernek az a baja, hogy az aranylabdat dilettansok szavazzak meg szimpatia alapjan. Tavaly egyertelmuen Ronaldonak kellett nyernie, Messinek viszont az elso haromban se volt helye. Ha egy mas logika alapjan kozelited meg, akkor ebbol az is lejohet, hogy Arda realisan latta a tavalyi sorrendet, de ettol fuggetlenul o is tarthatja Messit korunk legjobbjanak. Szerintem a szavazas es a nyilatkozat nem uti egymast.BBeno írta:just arda turan.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Amúgy se értem ez a kettő miért üti egymást.. Én is jobbnak tartom Messit, de tavaly nálam se volt top3, és én is CR-nek adtam volna a lasztit.danianevem írta:A csapat szavaz, nem a játékos...BBeno írta:just arda turan.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
A csapat szavaz, nem a játékos...BBeno írta:just arda turan.
-
Deulofeu hozzáállásával gondok vannak. Ezért is adtuk kölcsön, de a kezdetek után a Sevilla-ban is parkoló pályára került. A srác tudása megvan, de ha nem lesz alázatosabb akkor gyorsan el fogják felejteni és majd egy középcsapatban villog néha, de befutni nem fog.
Sampert én megtartanám, de mivel Lucho Sergi Robertot használja Busquets cseréjének, így csak a 3. a sorban és alig játszana.
Sampert én megtartanám, de mivel Lucho Sergi Robertot használja Busquets cseréjének, így csak a 3. a sorban és alig játszana.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Samper és Grimaldo vannak már olyan szinten,hogy akár egy Villarrealban is kezdők legyenek.Remélem oda vagy a Rayoba mennek,és nem járnak úgy mint Deu meg Denis,akik a Sevillában csak a padot koptatták.GT37 írta:Halilovic, Munir és Sandro a nagyokkal kezdi meg az előszezont, a tavalyi szezonban látott Barça B 3 legtehetségesebb (és egyikük kivételével a legkiegyensúlyozottabban jó teljesítményt felmutató) játékosa viszont nem (Samperről, Grimaldóról és Adamáról van szó), egyre valószínűbb, hogy őket így kölcsön fogjuk adni. Pedig előbbi kettő százszázalékosan készen áll a nagycsapatra és a La Ligára, és még helyük is lenne a keretben...
A Sport pedig újra előszedte a Denis-sztorit, és ismét azt írják, hogy visszahozhatjuk a kölcsönből már idén nyáron.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Halilovic, Munir és Sandro a nagyokkal kezdi meg az előszezont, a tavalyi szezonban látott Barça B 3 legtehetségesebb (és egyikük kivételével a legkiegyensúlyozottabban jó teljesítményt felmutató) játékosa viszont nem (Samperről, Grimaldóról és Adamáról van szó), egyre valószínűbb, hogy őket így kölcsön fogjuk adni. Pedig előbbi kettő százszázalékosan készen áll a nagycsapatra és a La Ligára, és még helyük is lenne a keretben...
A Sport pedig újra előszedte a Denis-sztorit, és ismét azt írják, hogy visszahozhatjuk a kölcsönből már idén nyáron.
-
Alves...istenem...azt a palit le kellene tiltani a nyilatkozatokról. Agyilag zokni, inkább focizzon és maradjon csendben. Komolyan ha az én csapattársam lenne biztos szóonék neki, hogy ember, minket is égetsz, fogd be, neked ez nem megy.
Ronaldo és Messi összevetésében egyetértek az előttem leírtakkal.
Messi egy zseni. Ha innen nézzük neki könnyebb volt mint Cé-nek. Csak azt csinálja amire született.
Ronaldo játékában rengeteg munka és fegyelem van a tudás mellett. Én ezt nála mindig is értékeltem, még ha nem is szeretem mint játékos. De kimagaslott a United-ből, majd a játékát átalakítva minden idők legjobb gólvágója lett/lesz a Real-nál. Iszonyat akarat ereje van. Ezért tart ott ahol és ezért nem tartanak ott a többiek.
Ronaldo és Messi összevetésében egyetértek az előttem leírtakkal.
Messi egy zseni. Ha innen nézzük neki könnyebb volt mint Cé-nek. Csak azt csinálja amire született.
Ronaldo játékában rengeteg munka és fegyelem van a tudás mellett. Én ezt nála mindig is értékeltem, még ha nem is szeretem mint játékos. De kimagaslott a United-ből, majd a játékát átalakítva minden idők legjobb gólvágója lett/lesz a Real-nál. Iszonyat akarat ereje van. Ezért tart ott ahol és ezért nem tartanak ott a többiek.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Abban 100% ig biztos vagyok,ha a madrid vette volna meg,akkor az lett volna az álma.....nincs ezzel semmi baj,arda jó kis focista,nem is illett abba a bunkó,sötét Atmába....oda nem való olyan aki tud komoly szinten focizni,igy ő egy afféle kakukktojás volt ott.
Ott fogakat kicsapni,földhözvágni,ráugrani,gyomronkönyökölni,pofázni,halántékonfejelni a beszálló.......a többi mázli,és a bírók érdekes engedékenysége.
Ott fogakat kicsapni,földhözvágni,ráugrani,gyomronkönyökölni,pofázni,halántékonfejelni a beszálló.......a többi mázli,és a bírók érdekes engedékenysége.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.