Bundesliga
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Re: Bundesliga
A bayern nagy valószínűséggel leigazolja Vidalt, aki Schweinit pótolná 40 misiért.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
BM állítólag közel Max Meyerhez. Az a kölyök már ellenünk is feltűnt, hogy milyen jó kis spíler. Nagy jövő állhat előtte, a BM-ben viszont könnyen elkallódhat. Menjen inkább Dortmundba.
Nem illik.
Nem kellet volna minden meccsen kezdetni
és most jut eszembe, hogy Rodet el is felejtettem
és most jut eszembe, hogy Rodet el is felejtettem
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Márpedig Xabit igencsak lehet forgatni, főleg a pályán hehe. A gyászos tavaszi szereplést sokan az ő számlájára írják, lelassult ő már ahhoz, hogy utolsó kps-ként védekezzen.wxyz írta:Mi a baj a korával?
Tavaly amikor játszott nagyon jól helytállt. Következő szezonban már játszhat többet, Xabival lehet majd forgatni
Persze várjuk meg kiket igazolnak még, de az jogos, hogy egyelőre nemhogy erősödött a Bayern, hanem gyengült.
Nem beszélve arról, hogy a porcelán Thiago, Robben, Ribery triót kérdés mennyit kell jövőre is nélkülözni majd.
Mi a baj a korával?
Tavaly amikor játszott nagyon jól helytállt. Következő szezonban már játszhat többet, Xabival lehet majd forgatni
A 18 éves Gaudino?wxyz írta:Nincs ott nagy gond
Kpra ott lesz Thiago, Alaba, Xabi évi 25 meccsre tökéletes, ott van a nagy tehetség Gaudino is, valaki valószinűleg még érkezni is fog
Ha az elődöntő előtt elkerülik a Barca, Chelsea, Real hármast meglesz nekik
Nem igazán esik jól most a Bayern politikáján csámcsogni, de kétségen kívül nem erősödtek. A PSG/ATMA/Dortmund is megfoghatja őket. Hozzáteszem, minket is.
Nincs ott nagy gond
Kpra ott lesz Thiago, Alaba, Xabi évi 25 meccsre tökéletes, ott van a nagy tehetség Gaudino is, valaki valószinűleg még érkezni is fog
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Jah, mint mi ebben az idényben a BL-ben. Amikor megkaptuk a Juve-t, mindenkinek mekkora kő esett le a szívéről, a többit meg tudjuk.ikarus93 írta:Gárdiola totál szétverte a "nagy" BM-et.
Jövőre se fognak BL-t nyerni, de még a 4-be se lesznek ott.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Neuer-en és Lahm-on (meg Müller-en ) kívül már nincs igazi német mentalitású játékosuk. Meg hát ja, itt jön képbe megint Guardiola, aki azt a keveset is kiöli belőlük.ziro4vr írta:Németeket sose írd le.
Nyílván nem lehet előre tudni, csak esélylatolgatás. Nekem Schweinsteiger elengedése miatt jutott eszembe, hogy mennyit gyengültek középen. Azért egy Thiago-Kroos-Schweini hármas majdnem annyira jó lett volna, mint a mi Modric-Kroos-Isco hármasunk. Szóval nagyon baba lett volna, erre már nincs egyik német se, Thiago mikor van, mikor nincs és Lahm "bohóckodik" szervező szerepkörben.ziro4vr írta:De erről nem tudom miért most kell beszélni, így júliusban.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
Németeket sose írd le. A biztosat ők hozzák a legsimábban. Robben még bőven jó lesz, Ribery már nem lesz focista. De erről nem tudom miért most kell beszélni, így júliusban.
Nem illik.
- M1Ö
Igen. Csak ha így amortizálja le tovább a keretet és varjál tovább, akkor nem lepődnék meg ha az idei szezonban már kiesnének a 1/4 döntőben. Főleg, hogy ott bárkit kaphatnak. És azért a Real, Barca, Chelsea, már PSG ez ellen a Bayern ellen esélyesebb lenne. De még van talán pluszba 1-2 csapat akik ha nem is jobbak, de pariban lenne velük. Legalábbis szerintem, mert mondjuk én már Robben-nel, de főleg Ribéry-vel nem számolok komolyan. Thiago is kisebb csoda lenne, ha lenyomna egy teljes szezont. A többi meg messze van a toptól. Persze ettől lehet behúzzák a végén, de látványosan gyengültek. Nevekben is, meg úgy alapból játékra, csapatként.ziro4vr írta:Nem rakétatudomány ez, most meg lehet mondani, mely kb 5-6 csapatból kerül majd ki a legjobb négy.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
Schweinsteiger nem oszt nem szoroz, nem illett a rendszerbe, nem is játszott jól Guardiola alatt. Nézd meg az utóbbi kb 6 évben hányszor voltak ott a legjobb négyben. Nem rakétatudomány ez, most meg lehet mondani, mely kb 5-6 csapatból kerül majd ki a legjobb négy.
Nem illik.
- M1Ö
Szerintem már semmilyen szempontból nincsenek ott. A keret sem az igazi, Guardiola ötleteiről felállásairól már nem is beszélve. Kapusposzt ok. Hátvédsor oké lehet, ha Alaba meg Lahm visszakerülnek a szélekre. A k.pálya rengeteg gyengült így Kroos és Schweinsteiger nélkül. Elől Robben/Ribéry folyamat sérült. Hál Istennek Guradiola nagyon jó ütemben cseszi szét őket.ziro4vr írta:Így is ott vannak a legjobb 4 csapat között. Amúgy meg annak lehet szurkolni hogy ott legyenek, akkor hosszabbítanak a kopasszal. Az csak jó nekünk.
- ziro4vr
Így is ott vannak a legjobb 4 csapat között. Amúgy meg annak lehet szurkolni hogy ott legyenek, akkor hosszabbítanak a kopasszal. Az csak jó nekünk.ikarus93 írta:Gárdiola totál szétverte a "nagy" BM-et.
Nem illik.
Elég foghíjasnak tűnik így a 3 éve n1 középpályájuk. Schweini-Martinez-Toni 3-as azért durván jól kiegészítették egymást Heynckess keze alatt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikarus93
Gárdiola totál szétverte a "nagy" BM-et.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- ziro4vr
Hogy most elment Schweini az nem akkora veszteség nekik, mivel pep rendszerében akkora haszna nem volt. A tényleges veszteség maga guardiola rendszere és egy topcsapat szétzúzása.
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Ulreich érkezett kapuba, Neuer majd felmegy kp-ra, gyakorolt már rá eleget.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szpari, Cavs
Rode van még, nem ment el, és szerintem a szűk választék miatt nem is fog.
De őt se nevezném épp minőségi játékosnak (még?) BL szinten. Szerintem ez a választék akkor is kevés. A Bundesliga meccsekre bőven elég lesz, ott akárhogy is alakul a dolog megeszik a többieket. Talán a Wolfsburg elindult egy jó úton - drukkolok is nekik, de még kétlem, hogy méltó vetélytársak lennének, főleg ha De Bruyne elmenne. Amúgy ha jól olvastam a ManCity is vinné a belgát.
De őt se nevezném épp minőségi játékosnak (még?) BL szinten. Szerintem ez a választék akkor is kevés. A Bundesliga meccsekre bőven elég lesz, ott akárhogy is alakul a dolog megeszik a többieket. Talán a Wolfsburg elindult egy jó úton - drukkolok is nekik, de még kétlem, hogy méltó vetélytársak lennének, főleg ha De Bruyne elmenne. Amúgy ha jól olvastam a ManCity is vinné a belgát.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Rode gyerekkel mi van? Ő se megoldás egyelőre persze, de elég ügyesnek tűnt amikor láttam. Elment kölcsönbe, vagy hogyhogy nem írtad?Dragonhall írta:viszont De Bruyne inkább támadó középpályás vagy szélső és nem pedig középső kp vagy vkp.
Szóval én inkább a kp védekező részére gondoltam, hogy oda nincsen embere a Bayernnek.
Xabi - Gaudino - Thiago - Alaba
Ez nemzetközi szinten, BL mércével elképesztően kevés.