Mozi, filmek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mozi, filmek
Lesz kopasz is szerintem.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Volt olyan promókép, jobban nézett úgy ki.danianevem írta:Jobb lenne egy kopasz Eisenberg?ziro4vr írta:De miért kellett Luthorra az a paróka?
Nem illik.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Most már én is rohadtul várom
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Jobb lenne egy kopasz Eisenberg?ziro4vr írta:De miért kellett Luthorra az a paróka?
- ziro4vr
Kint az új Batman vs Superman előzetes. Nem vagyok egy Remy-féle véres fan, de ez kemény. Végre várok valamit én is.
De miért kellett Luthorra az a paróka?
De miért kellett Luthorra az a paróka?
Nem illik.
- soadroli
Köszi, akkor lehet egyből nekiugrok a ultimatenek aztán vagy megbánom vagy nem.
amúgy tegnap megnéztem végre én is a The Guest-et, mert nagyon dicsérték itt is, meg szinte mindenhol. és tényleg fasza
amúgy tegnap megnéztem végre én is a The Guest-et, mert nagyon dicsérték itt is, meg szinte mindenhol. és tényleg fasza
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A rendezőit nem láttam, de a plusz jelenetek listáját elnézve nem sokat ad a mozis verzióhoz képest. Az ultimate cut már igen, de kérdés, hogy neki ülsz-e egy 200+ perces filmnek, aminek vagy tetszik a stílusa, vagy nem.soadroli írta:Watchmenből melyik verziót érdemes nézni? A sima, director's cut, vagy ultimate cut?
Szerintem a sima mozisat nézd meg angolul, ha megtetszett majd újrázhatod az ultimate-tel.
- soadroli
Watchmenből melyik verziót érdemes nézni? A sima, director's cut, vagy ultimate cut?
- P. Krisz
Mekkora Arc már Snyder .
Batmobile-lal ment a Comic-Conra .
Batmobile-lal ment a Comic-Conra .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Ne már... Most még jobban várom a decembert.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Állítólag Colin Trevorrow fogja rendezni a Star Wars 9-et.
Kingsman
Rávettem magam, kár volt, ez nem az én világom. Akármennyire akartam nem tudtam élvezni, gyenge gyerekfilm...
Rávettem magam, kár volt, ez nem az én világom. Akármennyire akartam nem tudtam élvezni, gyenge gyerekfilm...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
A Marvel állítólag Marisa Tomei-t szemelte ki Pókember May nénijének :Đ
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Elérhető a Snowpiercer immár szinkronosan is, HD-ben
"And my heart will leave you never."
- ziro4vr
Nem a szakmai hypera céloztam, hanem a popkultúrára.Sunsky írta:Pratt egyáltalán nincs túlhype-olva, soha nem is fog Oscar közelébe kerülni, mert nem az a stílusú fazon. Viszont az ilyen idiótább karakterek (Star Lord, Indy), ahogy Remy is írta tökéletesen illenek hozzá. Én is egyből őt képzeltem Han Solo szerepébe, mikor olvastam, hogy film készül, bár én jobban örülnék, ha szó lenne egy Régi Köztársaság franchise-ról.
Szakmai szinten még jó hogy nincs, mire lenne.
Nem illik.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Nekem már az is megfelelne ha a BIOWARE elkezdene gondolkozni egy ezekhez hasonló animációs filmen, sorozaton, mert ettől a két trailertől feláll a szőr a hátamon. A játék sem rossz, de a trailereiknek a hangulatát messze nem adja vissza.Remy írta:Valószínűleg ezért próbálkoznak először ezekkel. Ismert helyszínek, ismert karakterek. Kérdés, hogy mennyire kajálja majd a nép ezeket. Ha sikeresek lesznek (sztem ja), akkor jönnek majd a bátrabb történetek is, ebben biztos vagyok. Mindenki univerzumokat épít, itt is ez lesz.Sunsky írta: Ezektől a különálló filmektől (Rouge One, Han Solo előzmény) kicsit félek, nekem előbbi ezidáig semmi SW hangulatot nem idézett fel, de mondjuk kár is már most ítélkezni, veszteni meg senki nem veszít vele.
https://www.youtube.com/watch?v=Nzq9epS2b1A
https://www.youtube.com/watch?v=mm4JEZudf0c
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Valószínűleg ezért próbálkoznak először ezekkel. Ismert helyszínek, ismert karakterek. Kérdés, hogy mennyire kajálja majd a nép ezeket. Ha sikeresek lesznek (sztem ja), akkor jönnek majd a bátrabb történetek is, ebben biztos vagyok. Mindenki univerzumokat épít, itt is ez lesz.Sunsky írta: Ezektől a különálló filmektől (Rouge One, Han Solo előzmény) kicsit félek, nekem előbbi ezidáig semmi SW hangulatot nem idézett fel, de mondjuk kár is már most ítélkezni, veszteni meg senki nem veszít vele.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Pratt egyáltalán nincs túlhype-olva, soha nem is fog Oscar közelébe kerülni, mert nem az a stílusú fazon. Viszont az ilyen idiótább karakterek (Star Lord, Indy), ahogy Remy is írta tökéletesen illenek hozzá. Én is egyből őt képzeltem Han Solo szerepébe, mikor olvastam, hogy film készül, bár én jobban örülnék, ha szó lenne egy Régi Köztársaság franchise-ról.
Annyi játék és regény van, amihez a forgatókönyvírók nyúlhatnának, Revan története pedig mind a világos és sötét oldal kedvelőinek ínyenc lenne, mert szerintem az egyik legváltozatosabb SW karakter. Aki nem ismeri, azoknak meg főleg. Viszont ha lesz is ilyen, valószínűleg nem mostanában, főleg, hogy a Disney teljesen elhatárolódik és kizárja ezeket az univerzumból.
Ezektől a különálló filmektől (Rouge One, Han Solo előzmény) kicsit félek, nekem előbbi ezidáig semmi SW hangulatot nem idézett fel, de mondjuk kár is már most ítélkezni, veszteni meg senki nem veszít vele.
Annyi játék és regény van, amihez a forgatókönyvírók nyúlhatnának, Revan története pedig mind a világos és sötét oldal kedvelőinek ínyenc lenne, mert szerintem az egyik legváltozatosabb SW karakter. Aki nem ismeri, azoknak meg főleg. Viszont ha lesz is ilyen, valószínűleg nem mostanában, főleg, hogy a Disney teljesen elhatárolódik és kizárja ezeket az univerzumból.
Ezektől a különálló filmektől (Rouge One, Han Solo előzmény) kicsit félek, nekem előbbi ezidáig semmi SW hangulatot nem idézett fel, de mondjuk kár is már most ítélkezni, veszteni meg senki nem veszít vele.