Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
thx dani nevű gyerek, több, mint a semmi
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem is tudtam hogy Superman is Gotham cityben zúzza Lehet hogy jó lesz ez az egész, de nekem valahogy nem áll össze, az előző 3 Batman után engem nehéz lesz meggyőzniP. Krisz írta:Amit lehetett a trailer-ben is látni . Supi és Zod zúzása következtében összedőlt toronyházban a Wayne vállalat emberei voltak és haltak meg . Emiatt pöccent be egy kicsit Bruce .raul0791 írta:most ez lehet nagyon ostoba kérdés, de batman meg superman miért egymás ellen harcol? nagyon le vagyok maradva.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Itt van. Mondjuk igazán feldobhatnák HD-ban ezt is, meg a Suicide Squad-ot is.Kerlon írta:Van Deadpool trailer is, de még nem találom sehol. Remélem hamar felnyomják azt is a netre.
itt egy kis szösszenet
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én Gal Gadotot várom abban a dresszben. Hosszú lábak, széles csípő, pajkos arc. Remélem bőven kap szerepet.ziro4vr írta:Ui: ez a margot robbie jó kis luvnya
Aztán más szemszögből nézve lesz itt egy Jeremy Irons is.
Van Deadpool trailer is, de még nem találom sehol. Remélem hamar felnyomják azt is a netre.
itt egy kis szösszenet
itt egy kis szösszenet
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- P. Krisz
Amit lehetett a trailer-ben is látni . Supi és Zod zúzása következtében összedőlt toronyházban a Wayne vállalat emberei voltak és haltak meg . Emiatt pöccent be egy kicsit Bruce .raul0791 írta:most ez lehet nagyon ostoba kérdés, de batman meg superman miért egymás ellen harcol? nagyon le vagyok maradva.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
most ez lehet nagyon ostoba kérdés, de batman meg superman miért egymás ellen harcol? nagyon le vagyok maradva.
- h3x0r
Lehet annyira beajult, hogy meg azota se ebredt fel.ziro4vr írta:Na de hol van Remy? Azt hittem ő lesz az első aki itt beájul. Vagy még meg kell várni mit mondanak róla a kollégák?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na de hol van Remy? Azt hittem ő lesz az első aki itt beájul. Vagy még meg kell várni mit mondanak róla a kollégák?
Ui: ez a margot robbie jó kis luvnya
Ui: ez a margot robbie jó kis luvnya
Nem illik.
- nmate
http://www.imdb.com/video/imdb/vi2578821913
Henry Cavillt 007-esnek!
Amúgy a filmtől sokat nem várok.
Henry Cavillt 007-esnek!
Amúgy a filmtől sokat nem várok.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Vagy még inkább egy Heisenbergdanianevem írta:Jobb lenne egy kopasz Eisenberg?ziro4vr írta:De miért kellett Luthorra az a paróka?
Amúgy megvettek kilóra.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
kössz a linket kerlon, ez tényleg epic
https://www.youtube.com/watch?t=11&v=0WWzgGyAH6Y
Volt már olyan, hogy kaszáltuk a trailert én most odajutottam, hogy trailer után 10/10
Volt már olyan, hogy kaszáltuk a trailert én most odajutottam, hogy trailer után 10/10
K
K
- P. Krisz
Huh , volt benne zúzás bőven .
Viszont a Warnernek sikerült segget csinálni a szájából . Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az eddigi hírekkel ellentétben lesz benne kriptonit .
De a nap híre az az hogy jövőre jön a Batman : Killing Joke rajzfilm . Fap-fap.
Viszont a Warnernek sikerült segget csinálni a szájából . Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az eddigi hírekkel ellentétben lesz benne kriptonit .
De a nap híre az az hogy jövőre jön a Batman : Killing Joke rajzfilm . Fap-fap.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk inkább ez, mint hogy minden ratyi karakter külön filmet kapjon. (lásd marvel hangya )nmate írta:Én amúgy félek, úgy érzem kicsit sok mindent akarnak belesűríteni. De meglátjuk, Marvelnél is megoldották (Galaxis őrzői).
Nem illik.
- nmate
Én amúgy félek, úgy érzem kicsit sok mindent akarnak belesűríteni. De meglátjuk, Marvelnél is megoldották (Galaxis őrzői).
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Valameddig Spacey-n is volt, biztos itt is lesz valami oka.ziro4vr írta:Volt olyan promókép, jobban nézett úgy ki.