Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 12., vasárnap 9:35

Annyiért vihetik is.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 12., vasárnap 9:34

Sunday People: Liverpool have reportedly made a €30.5m (£22m) bid for Real Madrid’s Denis Cheryshev.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 12., vasárnap 9:10

Realista24 írta:
DDG méltó örököse lesz, ha már megy a kapitány, így kell pótolni.
DDG lehet, hogy az örököse lesz, de madridista soha. Elmegy még Arbeloa, kimegy lassan Pepe, marad Marcelo meg Ramos, ha nem sikerül Péreznek őt is elüldöznie.
A többi meg...zsoldosok, némi gyerekkorra visszavezethető rajongással jó esetben a Real Madridért.
Perezt kellene eltakarítani már a jó büdös francba.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. július 12., vasárnap 1:11

Azert az se egy megszokott dolog, hogy meg nekunk kell fizetni 12 milliot hogy elvigyenek tolunk egy jatekost... :lol:

Amit az utobbi 2 evben lenyomott a klub kapus biznisz teren, az tulmutat a nevetsegesen. 12 millionkba kerult megszabadulni 2 kivalo kapustol, kozbe idehoztuk szerencsetlen Navast, aki alig jatszott, most eladjuk ot is valoszinuleg, es hozunk vagy 50 millioert 2 kapus. Tipikus Real Madrid, ezt nem fogja utanunk csinalni egykonnyen senki. :D

Realista24 írta:Al-Kheläifi: "Verratti a Real Madridban? Soha."
Soha ne mondd hogy soha. :mrgreen:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 12., vasárnap 0:45

ziro4vr írta: A saját nevelésektől sem várható sok madridizmus, lásd Jesé...
mit kéne látni? Azt hogy heves vérmérsékletű? Vagy hogy rapert játszik és selfizik? Azt más is csinálja.
A mostani training videó alapján nem hiszem hogy nem igazán érdekelné és alapjáratban se tűnt úgy soha egy utolsó senki aki csak a pénzért van itt.

"A jövő: Nincs szándékomban távozni. Szeretnék innen nyugdíjba menni. 13 éves voltam, amikor a klubhoz kerültem. Most 22 vagyok, és akkor szeretném elhagyni a klubot, amikor 40 leszek. Nagyon boldog vagyok itt, és ez az én egész életemre szóló klubom."

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 12., vasárnap 0:24

Al-Kheläifi: "Verratti a Real Madridban? Soha."
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 11., szombat 23:49

Realista24 írta: DDG lehet, hogy az örököse lesz, de madridista soha. Elmegy még Arbeloa, kimegy lassan Pepe, marad Marcelo meg Ramos, ha nem sikerül Péreznek őt is elüldöznie.
A többi meg...zsoldosok, némi gyerekkorra visszavezethető rajongással jó esetben a Real Madridért.
Persze, ebben egyetértek sajnos. Máshol is ez van mondjuk, BM-ből is pont ma ment el egy klubbikon, a Barcában is maradt Iniesta...ez a mai foci. A saját nevelésektől sem várható sok madridizmus, lásd Jesé...
Nem illik.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. július 11., szombat 23:47

Azért kemény ez.
Az utolsó mohikán volt.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

shoota

HozzászólásSzerző: shoota » 2015. július 11., szombat 23:43

Azert ne fessuk az ordogot a falra :D amugy meg Modricot is ebbe a kategoriaba lehetne sorolni, rajta sohasem mulik, ha arrol van szo, hogy oda kell tennie magat, bar a serulesei aggasztoak..

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 11., szombat 23:39

shoota írta:
Realista24 írta:A többi meg...zsoldosok, némi gyerekkorra visszavezethető rajongással jó esetben a Real Madridért.
Carvajal? Nekem elég nagy madridistának tűnik :)
Jogos lenne, de félek, hogy még egy-két Danilo féle transzfer, aztán eladjuk őt is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

shoota

HozzászólásSzerző: shoota » 2015. július 11., szombat 23:38

Realista24 írta:A többi meg...zsoldosok, némi gyerekkorra visszavezethető rajongással jó esetben a Real Madridért.
Carvajal? Nekem elég nagy madridistának tűnik :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 11., szombat 23:34

DDG méltó örököse lesz, ha már megy a kapitány, így kell pótolni.
DDG lehet, hogy az örököse lesz, de madridista soha. Elmegy még Arbeloa, kimegy lassan Pepe, marad Marcelo meg Ramos, ha nem sikerül Péreznek őt is elüldöznie.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 11., szombat 23:16

ziro4vr írta:Azért basszus, kicsit elérzékenyültem most. Nem hittem volna, nem azért mert már ne kedvelném, hanem mert már régóta meg kellett volna történnie. Amit összességében a csapatért tett, azt nem lehet kifejezni egy sima köszönömmel. Amikor beállt anno a bl döntőben kis pelyhesállúként...ahány évig a csapatot szolgálta. Bacca meg, kemény. DDG méltó örököse lesz, ha már megy a kapitány, így kell pótolni.

Bocs ha untattalak Kerlon.
Nem erről van szó, de forgassátok még a gondolataim. Egyszerűen a számomra felfoghatatlan, hogy egy olyan emberről páran úgy írnak, mintha egy Khedira féle félnótás lenne, aki csak lézengett a csapatba és nem tett a csapatért a 25(!!!) éve során. Azok a "szurkolók", akik még szopták a ujjukat, amikor Casillas BL döntőben remekelt. De Gea meg borítékolható, de talán Iker megérdemel még pár napot, ami róla szól és nem a pótlásáról.

Kiszállok a témából, mert megint támadási felület lettem. peace
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 11., szombat 23:10

Én csak a jóra fogok emlékezni, és szerintem nem tévedek nagyot ha azt mondom, ilyen kapusa egyhamar nem lesz a csapatnak még egy. Honnan szoktok mezt rendelni? Addig kell Casillas mezt venni amíg még lehet.
Félek kicsit egy búcsú meccstől, remélem a közönség úgy kezelné, ahogy kell.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 11., szombat 23:09

Azért basszus, kicsit elérzékenyültem most. Nem hittem volna, nem azért mert már ne kedvelném, hanem mert már régóta meg kellett volna történnie. Amit összességében a csapatért tett, azt nem lehet kifejezni egy sima köszönömmel. Amikor beállt anno a bl döntőben kis pelyhesállúként...ahány évig a csapatot szolgálta. Bacca meg, kemény. DDG méltó örököse lesz, ha már megy a kapitány, így kell pótolni.

Bocs ha untattalak Kerlon.
Nem illik.

Dragonhall
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szpari, Cavs

HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. július 11., szombat 23:06

Ahogy többen is leírták már, mindenkinek az lett volna a legjobb, ha tavaly, a 10. és kupagyőzelem után elköszön szépen. Mindenki szemében megmaradt volna annak, aki anno volt, egyike a világ legjobb kapusainak. De az elmúlt pár évben sokszor inkább csak hátráltató tényező volt. És biztos hogy a körülötte lévő dolgok sem épp voltak jó hatással a csapatra! :(

most pedig jöhet egy Porto-Real meccs a BL-ben! B-)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 11., szombat 23:02

wZoLee7 írta:
Kerlon írta:A tisztelet szóra páran keressetek majd rá az értelmező kéziszótárban, mert gyalázatos ahogy páran beszéltek a klubunk egyik legnagyobb alakjáról...
Neked megint mi a bajod? Senki egy büdös rossz szót nem írt róla, de itt kivétel nélkül mindenki már napok óta tudja, hogy ez a vége. Rég mindenki elfogadta, magában megköszönte az elmúlt éveket, de ugyan úgy mindenki tudja, ez a legjobb a csapatnak. Vagy talán mostantól bűn leírni, hogy várjuk DDG-t? Amíg itt volt mehetett?
Nyugalom. Volt olyan hozzászólás, ami törölve lett.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 11., szombat 23:01

Kerlon írta:A tisztelet szóra páran keressetek majd rá az értelmező kéziszótárban, mert gyalázatos ahogy páran beszéltek a klubunk egyik legnagyobb alakjáról...
Neked megint mi a bajod? Senki egy büdös rossz szót nem írt róla, de itt kivétel nélkül mindenki már napok óta tudja, hogy ez a vége. Rég mindenki elfogadta, magában megköszönte az elmúlt éveket, de ugyan úgy mindenki tudja, ez a legjobb a csapatnak. Vagy talán mostantól bűn leírni, hogy várjuk DDG-t? Amíg itt volt mehetett?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 11., szombat 22:42

A tisztelet szóra páran keressetek majd rá az értelmező kéziszótárban, mert gyalázatos ahogy páran beszéltek a klubunk egyik legnagyobb alakjáról...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 11., szombat 22:40

Ideje volt már lezárni. Köszönjük Iker!

és akkor DDG pls.
Nem illik.

Vissza: