Kommentáld a híreket
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Kommentáld a híreket
Annyiért vihetik is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Sunday People: Liverpool have reportedly made a €30.5m (£22m) bid for Real Madrid’s Denis Cheryshev.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Perezt kellene eltakarítani már a jó büdös francba.Realista24 írta:DDG lehet, hogy az örököse lesz, de madridista soha. Elmegy még Arbeloa, kimegy lassan Pepe, marad Marcelo meg Ramos, ha nem sikerül Péreznek őt is elüldöznie.DDG méltó örököse lesz, ha már megy a kapitány, így kell pótolni.
A többi meg...zsoldosok, némi gyerekkorra visszavezethető rajongással jó esetben a Real Madridért.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Azert az se egy megszokott dolog, hogy meg nekunk kell fizetni 12 milliot hogy elvigyenek tolunk egy jatekost...
Amit az utobbi 2 evben lenyomott a klub kapus biznisz teren, az tulmutat a nevetsegesen. 12 millionkba kerult megszabadulni 2 kivalo kapustol, kozbe idehoztuk szerencsetlen Navast, aki alig jatszott, most eladjuk ot is valoszinuleg, es hozunk vagy 50 millioert 2 kapus. Tipikus Real Madrid, ezt nem fogja utanunk csinalni egykonnyen senki.
Amit az utobbi 2 evben lenyomott a klub kapus biznisz teren, az tulmutat a nevetsegesen. 12 millionkba kerult megszabadulni 2 kivalo kapustol, kozbe idehoztuk szerencsetlen Navast, aki alig jatszott, most eladjuk ot is valoszinuleg, es hozunk vagy 50 millioert 2 kapus. Tipikus Real Madrid, ezt nem fogja utanunk csinalni egykonnyen senki.
Soha ne mondd hogy soha.Realista24 írta:Al-Kheläifi: "Verratti a Real Madridban? Soha."
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
mit kéne látni? Azt hogy heves vérmérsékletű? Vagy hogy rapert játszik és selfizik? Azt más is csinálja.ziro4vr írta: A saját nevelésektől sem várható sok madridizmus, lásd Jesé...
A mostani training videó alapján nem hiszem hogy nem igazán érdekelné és alapjáratban se tűnt úgy soha egy utolsó senki aki csak a pénzért van itt.
"A jövő: Nincs szándékomban távozni. Szeretnék innen nyugdíjba menni. 13 éves voltam, amikor a klubhoz kerültem. Most 22 vagyok, és akkor szeretném elhagyni a klubot, amikor 40 leszek. Nagyon boldog vagyok itt, és ez az én egész életemre szóló klubom."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Al-Kheläifi: "Verratti a Real Madridban? Soha."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Persze, ebben egyetértek sajnos. Máshol is ez van mondjuk, BM-ből is pont ma ment el egy klubbikon, a Barcában is maradt Iniesta...ez a mai foci. A saját nevelésektől sem várható sok madridizmus, lásd Jesé...Realista24 írta: DDG lehet, hogy az örököse lesz, de madridista soha. Elmegy még Arbeloa, kimegy lassan Pepe, marad Marcelo meg Ramos, ha nem sikerül Péreznek őt is elüldöznie.
A többi meg...zsoldosok, némi gyerekkorra visszavezethető rajongással jó esetben a Real Madridért.
Nem illik.
Azért kemény ez.
Az utolsó mohikán volt.
Az utolsó mohikán volt.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- shoota
Azert ne fessuk az ordogot a falra amugy meg Modricot is ebbe a kategoriaba lehetne sorolni, rajta sohasem mulik, ha arrol van szo, hogy oda kell tennie magat, bar a serulesei aggasztoak..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jogos lenne, de félek, hogy még egy-két Danilo féle transzfer, aztán eladjuk őt is.shoota írta:Carvajal? Nekem elég nagy madridistának tűnikRealista24 írta:A többi meg...zsoldosok, némi gyerekkorra visszavezethető rajongással jó esetben a Real Madridért.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- shoota
Carvajal? Nekem elég nagy madridistának tűnikRealista24 írta:A többi meg...zsoldosok, némi gyerekkorra visszavezethető rajongással jó esetben a Real Madridért.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
DDG lehet, hogy az örököse lesz, de madridista soha. Elmegy még Arbeloa, kimegy lassan Pepe, marad Marcelo meg Ramos, ha nem sikerül Péreznek őt is elüldöznie.DDG méltó örököse lesz, ha már megy a kapitány, így kell pótolni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem erről van szó, de forgassátok még a gondolataim. Egyszerűen a számomra felfoghatatlan, hogy egy olyan emberről páran úgy írnak, mintha egy Khedira féle félnótás lenne, aki csak lézengett a csapatba és nem tett a csapatért a 25(!!!) éve során. Azok a "szurkolók", akik még szopták a ujjukat, amikor Casillas BL döntőben remekelt. De Gea meg borítékolható, de talán Iker megérdemel még pár napot, ami róla szól és nem a pótlásáról.ziro4vr írta:Azért basszus, kicsit elérzékenyültem most. Nem hittem volna, nem azért mert már ne kedvelném, hanem mert már régóta meg kellett volna történnie. Amit összességében a csapatért tett, azt nem lehet kifejezni egy sima köszönömmel. Amikor beállt anno a bl döntőben kis pelyhesállúként...ahány évig a csapatot szolgálta. Bacca meg, kemény. DDG méltó örököse lesz, ha már megy a kapitány, így kell pótolni.
Bocs ha untattalak Kerlon.
Kiszállok a témából, mert megint támadási felület lettem. peace
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
Én csak a jóra fogok emlékezni, és szerintem nem tévedek nagyot ha azt mondom, ilyen kapusa egyhamar nem lesz a csapatnak még egy. Honnan szoktok mezt rendelni? Addig kell Casillas mezt venni amíg még lehet.
Félek kicsit egy búcsú meccstől, remélem a közönség úgy kezelné, ahogy kell.
Félek kicsit egy búcsú meccstől, remélem a közönség úgy kezelné, ahogy kell.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért basszus, kicsit elérzékenyültem most. Nem hittem volna, nem azért mert már ne kedvelném, hanem mert már régóta meg kellett volna történnie. Amit összességében a csapatért tett, azt nem lehet kifejezni egy sima köszönömmel. Amikor beállt anno a bl döntőben kis pelyhesállúként...ahány évig a csapatot szolgálta. Bacca meg, kemény. DDG méltó örököse lesz, ha már megy a kapitány, így kell pótolni.
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szpari, Cavs
Ahogy többen is leírták már, mindenkinek az lett volna a legjobb, ha tavaly, a 10. és kupagyőzelem után elköszön szépen. Mindenki szemében megmaradt volna annak, aki anno volt, egyike a világ legjobb kapusainak. De az elmúlt pár évben sokszor inkább csak hátráltató tényező volt. És biztos hogy a körülötte lévő dolgok sem épp voltak jó hatással a csapatra!
most pedig jöhet egy Porto-Real meccs a BL-ben!
most pedig jöhet egy Porto-Real meccs a BL-ben!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nyugalom. Volt olyan hozzászólás, ami törölve lett.wZoLee7 írta:Neked megint mi a bajod? Senki egy büdös rossz szót nem írt róla, de itt kivétel nélkül mindenki már napok óta tudja, hogy ez a vége. Rég mindenki elfogadta, magában megköszönte az elmúlt éveket, de ugyan úgy mindenki tudja, ez a legjobb a csapatnak. Vagy talán mostantól bűn leírni, hogy várjuk DDG-t? Amíg itt volt mehetett?Kerlon írta:A tisztelet szóra páran keressetek majd rá az értelmező kéziszótárban, mert gyalázatos ahogy páran beszéltek a klubunk egyik legnagyobb alakjáról...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
Neked megint mi a bajod? Senki egy büdös rossz szót nem írt róla, de itt kivétel nélkül mindenki már napok óta tudja, hogy ez a vége. Rég mindenki elfogadta, magában megköszönte az elmúlt éveket, de ugyan úgy mindenki tudja, ez a legjobb a csapatnak. Vagy talán mostantól bűn leírni, hogy várjuk DDG-t? Amíg itt volt mehetett?Kerlon írta:A tisztelet szóra páran keressetek majd rá az értelmező kéziszótárban, mert gyalázatos ahogy páran beszéltek a klubunk egyik legnagyobb alakjáról...
A tisztelet szóra páran keressetek majd rá az értelmező kéziszótárban, mert gyalázatos ahogy páran beszéltek a klubunk egyik legnagyobb alakjáról...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K