Napi Kerlon...neked valami vagy fehér vagy fekete.Kerlon írta:Szar minden. Ne nézzetek filmeket.
Mozi, filmek
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Mozi, filmek
Szar minden. Ne nézzetek filmeket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pedig igaza van, kicsit erősebben megöleli, és meg is halt Bruce koma.
Egyébként mit vártok? Mindkettő túl fogja élni... Batman v Superman
Film feléig el lesznek egymással, közben feltűnik egy ellenség, aki miatt majd összefognak, és együtt megmentik a Földet. Aquaman és Csodanő meg teljesen nevetséges, lesznek majd vagy 20 percet. Ami pont 20-al több, mint ami kéne.
Aztán ez is tele lesz egy csomó nyálas gagyi jelenettel, mint a Man of Steel. Pl. már ott van az amikor Affleck gyalogol be a porfelhőbe, átöleli a kislányt, és az a komoly tekintete.
A Suicide Squad szerintem mondjuk még rosszabb lesz. Deadpoolban talán lehet valami, de ott is az az érzésem, hogy a film feleannyira sem lesz ötletes, mint a marketingjük, és kapunk majd valami kommersz tucatot.
Az Archer videó, amit nmate linkelt volt a legjobb.
Egyébként mit vártok? Mindkettő túl fogja élni... Batman v Superman
Film feléig el lesznek egymással, közben feltűnik egy ellenség, aki miatt majd összefognak, és együtt megmentik a Földet. Aquaman és Csodanő meg teljesen nevetséges, lesznek majd vagy 20 percet. Ami pont 20-al több, mint ami kéne.
Aztán ez is tele lesz egy csomó nyálas gagyi jelenettel, mint a Man of Steel. Pl. már ott van az amikor Affleck gyalogol be a porfelhőbe, átöleli a kislányt, és az a komoly tekintete.
A Suicide Squad szerintem mondjuk még rosszabb lesz. Deadpoolban talán lehet valami, de ott is az az érzésem, hogy a film feleannyira sem lesz ötletes, mint a marketingjük, és kapunk majd valami kommersz tucatot.
Az Archer videó, amit nmate linkelt volt a legjobb.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Mindkét trailer meggyőzött. A Deadpool PG-16-os lesz?
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
pfejj de utálom amúgy supermant
Hogyan fogja legyőzni Batman Supermant?hehe írta:eleve gagyi ez az egész szar, van egy betmen a kis kütyüivel, szupermen a kisujjával bármit elintéz, összeegyeztethetetlen és izzadtságszagú ez az egész, már a képregény is hiba volt.Nem is tudtam hogy Superman is Gotham cityben zúzza Lehet hogy jó lesz ez az egész, de nekem valahogy nem áll össze, az előző 3 Batman után engem nehéz lesz meggyőzni
igazából úgy is az egész egy nagy szar, mert hehe megmondta
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- P. Krisz
Metropolisba költöztetett leányvállalat . Remélem így már világos ombre .Nem is tudtam hogy Superman is Gotham cityben zúzza
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
eleve gagyi ez az egész szar, van egy betmen a kis kütyüivel, szupermen a kisujjával bármit elintéz, összeegyeztethetetlen és izzadtságszagú ez az egész, már a képregény is hiba volt.Nem is tudtam hogy Superman is Gotham cityben zúzza Lehet hogy jó lesz ez az egész, de nekem valahogy nem áll össze, az előző 3 Batman után engem nehéz lesz meggyőzni
thx dani nevű gyerek, több, mint a semmi
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem is tudtam hogy Superman is Gotham cityben zúzza Lehet hogy jó lesz ez az egész, de nekem valahogy nem áll össze, az előző 3 Batman után engem nehéz lesz meggyőzniP. Krisz írta:Amit lehetett a trailer-ben is látni . Supi és Zod zúzása következtében összedőlt toronyházban a Wayne vállalat emberei voltak és haltak meg . Emiatt pöccent be egy kicsit Bruce .raul0791 írta:most ez lehet nagyon ostoba kérdés, de batman meg superman miért egymás ellen harcol? nagyon le vagyok maradva.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Itt van. Mondjuk igazán feldobhatnák HD-ban ezt is, meg a Suicide Squad-ot is.Kerlon írta:Van Deadpool trailer is, de még nem találom sehol. Remélem hamar felnyomják azt is a netre.
itt egy kis szösszenet
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én Gal Gadotot várom abban a dresszben. Hosszú lábak, széles csípő, pajkos arc. Remélem bőven kap szerepet.ziro4vr írta:Ui: ez a margot robbie jó kis luvnya
Aztán más szemszögből nézve lesz itt egy Jeremy Irons is.
Van Deadpool trailer is, de még nem találom sehol. Remélem hamar felnyomják azt is a netre.
itt egy kis szösszenet
itt egy kis szösszenet
K
K
- P. Krisz
Amit lehetett a trailer-ben is látni . Supi és Zod zúzása következtében összedőlt toronyházban a Wayne vállalat emberei voltak és haltak meg . Emiatt pöccent be egy kicsit Bruce .raul0791 írta:most ez lehet nagyon ostoba kérdés, de batman meg superman miért egymás ellen harcol? nagyon le vagyok maradva.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
most ez lehet nagyon ostoba kérdés, de batman meg superman miért egymás ellen harcol? nagyon le vagyok maradva.
- h3x0r
Lehet annyira beajult, hogy meg azota se ebredt fel.ziro4vr írta:Na de hol van Remy? Azt hittem ő lesz az első aki itt beájul. Vagy még meg kell várni mit mondanak róla a kollégák?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na de hol van Remy? Azt hittem ő lesz az első aki itt beájul. Vagy még meg kell várni mit mondanak róla a kollégák?
Ui: ez a margot robbie jó kis luvnya
Ui: ez a margot robbie jó kis luvnya
Nem illik.