Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. július 12., vasárnap 17:27

na én csak annyit fűznék hozzá, hogy írta itt valaki, hogy s. soha nem öl, na ez hülyeség, mert többször is eljárt a keze, viszont bat tényleg soha nem öl
na peace :D
Kép

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. július 12., vasárnap 17:10

hehe írta:azt kéne már megérteni, hogy a legjobb lenne az egész bolygó számára, ha hagynánk a faszba ezt a butított, gagyi egyszerű szánalmas dolgok terjesztését - a film csak egy a sok közül - és végre a legnagyobb blockbusterek és legnagyobb stúdiók is olyan filmeket készítenének, amik ennek a szutyok fajnak a gyarapodását szolgálná nem pedig a további butulását.

egy 40-es 50-es évekbeli filmen jobban izgul az ember és több lesz utána, mint egy ilyen okádék után.
De ha erre van igény a moziban, ez hoz több 100 milliós bevételt akkor minek csinálnának mást? Vagy te adnál rá pénz, és felvállalnád a bukás kockázatát?

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 12., vasárnap 17:02

Mintha évente 10 film készülne, és azt is csak az Amcsik csinálnák és csak és kizárólag szuperhős meg Transformers címeket viselnének. :lol: De hát kurvára nem. :lol:

Amúgy nagyon adja a Hateful8 posztere. :ozil: Ja, és Ennio Morricone szerzi a zenéjét. :salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 12., vasárnap 17:00

Akinek nem tetszik ignorálja. Ez csak provokálás amit csináltok.

Lehet megfelelően is kezelni ezeket a filmeket, ugyanaz mint a fb.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. július 12., vasárnap 16:56

azt kéne már megérteni, hogy a legjobb lenne az egész bolygó számára, ha hagynánk a faszba ezt a butított, gagyi egyszerű szánalmas dolgok terjesztését - a film csak egy a sok közül - és végre a legnagyobb blockbusterek és legnagyobb stúdiók is olyan filmeket készítenének, amik ennek a szutyok fajnak a gyarapodását szolgálná nem pedig a további butulását.

egy 40-es 50-es évekbeli filmen jobban izgul az ember és több lesz utána, mint egy ilyen okádék után.
Kép
Kép
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 12., vasárnap 16:46

András93 írta: A producerek azok akik valamiért azt hiszik, hogy ezeket a filmeket komolyan kell venni. És akkor készülnek olyan szarok, mint a Godzilla...

Bármennyi vonóst behozhatnak, és sötétíthetik a képernyőt a végtelenségig, és nézhet Superman nagyon búsan a messzi távolba. Az még nem lesz dráma.

A Marvel szuperhős filmek legalább egy fokkal kevésbé veszik magukat komolyan. Azokat sem szeretem különösebben, még mielőtt jössz valami DC vs Marvel teóriával.
Popcornfilmek. Moziba szánt alkotások. Látványfilmek. Miért baj az, ha komoly hangvétellel készülnek el? Az összesnek a lényege, hogy hatásvadász legyen. Van, amikor túltolják, van, amikor kevésbé... így születnek a klasszikusok és nem klasszikusok.

Ott vannak a régi Marvel adaptációk. Egyiket se lehet komolyan venni. Gagyi fos az összes. Szeretik azokat az emberek? Sokról még csak nem is hallottak. 60-as években készült Batman sorozat és a sorozat alapján egy mozifilm. Jobb lenne, ha az összes Batman azt a vígjáték stílust követné?
Akkor a kibaszott okos Batman, miért ne találhatna ki olyan tervet, amivel felveszi a versenyt a földönkívülivel?
Azért, mert Superman 15 km-ről kilövi a lézerszemével és volt Luthor, nincs Luthor. Vége a storynak, ennyi volt, be is zárhat a DC Comics. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. július 12., vasárnap 16:42

Én amúgy nagy Batman fanként baromira várom már ezt a filmet. :)
A Nolan féle trilógia kegyetlenül tetszett, de én totál el tudok vonatkoztatni attól a realisztikusabb világtól.(oda pl. szuperhősöket el sem tudtam volna képzelni)
Sunsky írta:Ha elvekről van szó és tudom, h a másik 5x erősebb (most nem a filmről beszélek, mert ott az erőviszonyokat inkább meg sem említem), mint én, akkor nem keménykedek vele. Nevetséges az egész felállás, mivel, ha Superman akarná simán elintézné Batmant. De nem akarja mégis nekimennek egymásnak, innentől komolytalan.

Persze leírták, lehet használni kriptonitot, de akkor Superman odébb megy 10 métert, aztán kiégeti a lézerszemeivel a kezéből, vagy bárhonnan. Batman összehozhat bármilyen stratégiát, csakhogy nem tud mindenre figyelni, neki bárhova odaérni nem egy pillanat, mint Supermannak.
Lex Luthor az valami földökívüli volt?
Superman legnagyobb főellensége ha jól rémlik és ő is ember.
Akkor a kibaszott okos Batman, miért ne találhatna ki olyan tervet, amivel felveszi a versenyt a földönkívülivel?

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. július 12., vasárnap 16:40

Remy írta: Mivel olyanokba kötsz bele, amik hozzá tartoznak az efféle filmekhez. Mintha azt várnád el egy Batman v Supermantől, hogy iszonyat sok okosságot tartalmazzon. Oldja meg a világ nagy problémáit, stb. :roll:
Nem, én egyáltalán nem várok ilyet.

A producerek azok akik valamiért azt hiszik, hogy ezeket a filmeket komolyan kell venni. És akkor készülnek olyan szarok, mint a Godzilla...

Bármennyi vonóst behozhatnak, és sötétíthetik a képernyőt a végtelenségig, és nézhet Superman nagyon búsan a messzi távolba. Az még nem lesz dráma.

A Marvel szuperhős filmek legalább egy fokkal kevésbé veszik magukat komolyan. Azokat sem szeretem különösebben, még mielőtt jössz valami DC vs Marvel teóriával.
(Sőt, van egy pár Batman-Superman képregényem még régről, bár ez nem tudom, hogy jön ide. :D )

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 12., vasárnap 16:38

Szerintem kicsit bonyolultabb a helyzet, mint ahogy itt leírjátok. Nyilván véletlenül tart már közel 100 éve a szuperhősök népszerűsége. Nyilván, ha mindent objektíven ítélnének meg és professzorokat kérnének fel a képregények megalkotásához, akkor is meglenne ez a népszerűség és siker, és tartana itt Batman, Superman, vagy éppen bármelyik Marvel hős. oh wait... (valószínűleg nem is léteznének...) :roll: Úgy érzem, hogy sokan nem tudják elhelyezni a szuperhős filmeket/képregényeket/stb-t. Olyan dolgokat várnak el egyesek ezektől az alkotásoktól, amiket SOHA nem fognak nyújtani.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. július 12., vasárnap 16:34

Ha elvekről van szó és tudom, h a másik 5x erősebb (most nem a filmről beszélek, mert ott az erőviszonyokat inkább meg sem említem), mint én, akkor nem keménykedek vele. Nevetséges az egész felállás, mivel, ha Superman akarná simán elintézné Batmant. De nem akarja mégis nekimennek egymásnak, innentől komolytalan.

Persze leírták, lehet használni kriptonitot, de akkor Superman odébb megy 10 métert, aztán kiégeti a lézerszemeivel a kezéből, vagy bárhonnan. Batman összehozhat bármilyen stratégiát, csakhogy nem tud mindenre figyelni, neki bárhova odaérni nem egy pillanat, mint Supermannak.

Remy, te ugyanazt csinálod, mint ők, csak te épp annyira véded, nem veszed észre?? Attól, hogy hozzátartozik a filmhez, attól még sok embert zavarhat. Ha meg kell menteni valakit a való életben és van rá 10 másodperced, hogy odaérj 70 méterre, akkor nyilván te sem gyalog indulsz el, hanem futsz. Csak a filmek folyamatosan elkövetik azt a hibát, hogy lekorlátozzák a szuperhősöket bizonyos helyzetekben, pedig meglenne a képességük, ez zavaró. De ha adok valakinek valami képességet, akkor mikor arra kerül a sor, használja, ne csak tököljön, meg nézegessen, hogy jaj, most mit csináljak... Ha én gyors vagyok, akkor a világ lelassul körülöttem, amíg Zöld Íjász kilövi a nyílat, addig 3x megkerüli Superman a földet.. Túl nagy a kontraszt a hősök között ebben az univerzumban.. Marvel picit jobban csinálja.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 12., vasárnap 16:31

palesz77 írta: Mintha a Gyűrűk Urában azon mérgelődnétek, hogy Legolas tegezében mindig van nyílvessző, miközben a fák beszélnek, a sasok embereket hordoznak, stbstb..
De, hát a LOTR egy kalap szar. Ilyen nem is létezett, törpök meg tündék... hagyjad már. :lol: :lol: :lol: full gagyi az egész. :lol:
András93 írta:Te meg úgy véded, mintha pénzt kapnál érte.
Mivel olyanokba kötsz bele, amik hozzá tartoznak az efféle filmekhez. Mintha azt várnád el egy Batman v Supermantől, hogy iszonyat sok okosságot tartalmazzon. Oldja meg a világ nagy problémáit, stb. :roll:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 12., vasárnap 16:28

Én azt nem egészen értem, hogy egy olyan filmben, ahol a 2 szuperhősből az egyik egy űrlény, aki repül és lézert lő ki a szeméből, a másik meg a mai világban titkos személyazonossággal pusztítja a gonoszt, miért kell ezeken fennakadni, hogy kriptonittal gyengítik az egyiket? :lol: Mintha a Gyűrűk Urában azon mérgelődnétek, hogy Legolas tegezében mindig van nyílvessző, miközben a fák beszélnek, a sasok embereket hordoznak, stbstb..

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. július 12., vasárnap 16:25

Remy írta:Imádom az ilyen trollokat. :lol: Úgy foglalkoznak azzal a filmmel, amit utálnak mint a szart, mintha kötelező lenne, esetleg pénzt kapnának érte :lol:
Te meg úgy véded, mintha pénzt kapnál érte.

Én amúgy örülnék, ha pénzt kapnék érte, akkor ha kellene kimennék a Pridera is reklámozni a latexruhás földönkívülieket és félcédulásokat. :zoldsalas:

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 12., vasárnap 16:17

Imádom az ilyen trollokat. :lol: Úgy foglalkoznak azzal a filmmel, amit utálnak mint a szart, mintha kötelező lenne, esetleg pénzt kapnának érte :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. július 12., vasárnap 16:15

Nem olyan sima ügy, mert Dönci ha Szupi orra alá tolja a kis zöld kavicsot, attól az S betűs egyből megfekszik.
Nem is S betű. :mrgreen:

Amúgy az előzőben nem volt kriptonit, nyilván itt már lesz, mert egyenlíteni kell az erőviszonyokat.
Remy írta:Még jó, hogy elvekről van szó, és amiatt háborúznak... nyilván ökölharcban Superman győzne, de aki ilyenbe beleköt, az inkább ne is nézzen filmet. :lol:
Ja, Batman még nem rombolt soha le semmit.
ziro4vr írta:Most megmondtad a frankót. :lol:
Attól még
hehe írta:kurva gagyi az egész :lol:

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 12., vasárnap 16:12

hehe írta: akkor üljenek le egy sör mellé és beszéljék meg.
nem kell a hajcihő.

kurva gagyi az egész :lol:
Ja, te biztos sörözni hívnád az isteni erővel megáldott földönkívülieket :lol: Hagyjad már :D annyira túlreagálod az egészet, mintha az életed múlna rajta. Alapból nem kötelező megnézni, de még csak az előzetesét sem. Ez mese, csak nem rajzolva vannak a karakterek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. július 12., vasárnap 16:10

Remy írta:F-U-C-K Y-E-A-H!!!!!! Brutál király a Batman v Superman. :salute: :agree: :iszunk:

Remynek volt jobb dolga is az elmúlt pár napban, azért nem reagált. :mrgreen:
szupermen a kisujjával bármit elintéz, összeegyeztethetetlen és izzadtságszagú ez az egész, már a képregény is hiba volt.
:lol: :lol: Még jó, hogy elvekről van szó, és amiatt háborúznak... nyilván ökölharcban Superman győzne, de aki ilyenbe beleköt, az inkább ne is nézzen filmet. :lol:
akkor üljenek le egy sör mellé és beszéljék meg.
nem kell a hajcihő.

kurva gagyi az egész :lol:
Kép
Kép
Kép

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. július 12., vasárnap 15:59

hehe írta:
Nem is tudtam hogy Superman is Gotham cityben zúzza :lol: Lehet hogy jó lesz ez az egész, de nekem valahogy nem áll össze, az előző 3 Batman után engem nehéz lesz meggyőzni
eleve gagyi ez az egész szar, van egy betmen a kis kütyüivel, szupermen a kisujjával bármit elintéz, összeegyeztethetetlen és izzadtságszagú ez az egész, már a képregény is hiba volt.

Nem olyan sima ügy, mert Dönci ha Szupi orra alá tolja a kis zöld kavicsot, attól az S betűs egyből megfekszik. Persze távolról leolvaszthatná a Bőregeret, de ugye az Acélember soha nem öl. (Leszámítva Zodot, meg a fél várost :mrgreen: )

Bár lehetnek itt egyéb gondok is, úgy néz ki Kent egy sima sztk szemüveggel továbbra is megvezet mindenkit. :mrgreen:

Luthor meg úgy tűnik, ugyanahhoz a fodrászhoz jár mint Bale.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 12., vasárnap 15:45

F-U-C-K Y-E-A-H!!!!!! Brutál király a Batman v Superman. :salute: :agree: :iszunk:

Remynek volt jobb dolga is az elmúlt pár napban, azért nem reagált. :mrgreen:
szupermen a kisujjával bármit elintéz, összeegyeztethetetlen és izzadtságszagú ez az egész, már a képregény is hiba volt.
:lol: :lol: Még jó, hogy elvekről van szó, és amiatt háborúznak... nyilván ökölharcban Superman győzne, de aki ilyenbe beleköt, az inkább ne is nézzen filmet. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 12., vasárnap 15:38

Kerlon írta:Szar minden. Ne nézzetek filmeket.
Napi Kerlon...neked valami vagy fehér vagy fekete.

Vissza: