Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Tegnap cseh TV-n néztem a Bayern-Barcat. Hihetetlen, hogy ez a nagy Messi- és Barca-hype ennyire világméretű. A meccs elején volt egy eset, mikor Messi nem ment a labdára, nem ugrott fel érte fejelni, nem akarta azt megszerezni, a cseh kommentátor pedig ahelyett, hogy csöndben maradt volna (evidens, hogy barcaszimpatizáns volt), elkezdte dicésrni, hogy ez milyen inteligens megmozdulás volt, nem használja el feleslegesen az energiáját Beszarás. Aztán csodálkozunk, hogy futbal szempontjából noname országok megszavazzák majd neki az 5. Aranylabdát is. Vicc, egy valóságshow ez az egész hype, bulvár, amibe ha belekerülsz, a média dönt a sorsodról.
Merci Zizou!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
tegnap éjjel láttam pár agyon részegedett barcást a diszkóba
majd a visszavágón rúg 4-tEl Unico írta:Messi se lesz gólkirály idén (BL),végre.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Tök mindegy kivel döntőzünk, HA BEJUTUNK, mivel 1) egy meccsen bármi megtörténhet, 2) akárki jutott volna tovább, ahhoz jó forma kell, így azt a csapatot akartuk volna elkerülni. Én már megint olvastam csomó kifogást Barca részről, még azt is bevetették, hogy ha Messi egészséges lett volna, biztos nyernek
Ja, Alba pedig egy igaz köpedék. Talán Dani Alvest és Busquetset súrolja alsó hangon, ami valljuk be őszintén, nem semmi dolog.. DM mehet kezet fogni velük
Ja, Alba pedig egy igaz köpedék. Talán Dani Alvest és Busquetset súrolja alsó hangon, ami valljuk be őszintén, nem semmi dolog.. DM mehet kezet fogni velük
Pedig könnyen lehet, hogy más párosításokkal tudnánk ;)"Ez" ellen a barcelona ellen nem tudnánk döntőzni... nem elegek ahhoz.
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Minden Barcelona-vereségnek örülni köll. Legalábbis én így vagyok ezzel.
Egy meccsen, egy döntőben pedig bármi lehet. Nem kell figyelgetni hogy a másik most idegenben rúgott gólt jajj mi lesz, izé.. 90 vagy 120 perc dönt. Vagy a tizik. Ha a barcelona átmegy a münchenen akkor meg ők az erősebbek és nem így játszanak. Szóval akkor mi is van? "Ez" ellen a barcelona ellen nem tudnánk döntőzni... nem elegek ahhoz.
Megyek is, inkább csobbanok egyet. :Đ
Egy meccsen, egy döntőben pedig bármi lehet. Nem kell figyelgetni hogy a másik most idegenben rúgott gólt jajj mi lesz, izé.. 90 vagy 120 perc dönt. Vagy a tizik. Ha a barcelona átmegy a münchenen akkor meg ők az erősebbek és nem így játszanak. Szóval akkor mi is van? "Ez" ellen a barcelona ellen nem tudnánk döntőzni... nem elegek ahhoz.
Há jóvan, de...... jólvan igazad van.mint neked a lottó 5.re
Megyek is, inkább csobbanok egyet. :Đ
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Csak azért mert nélküle kb annyi esélye van az elmúlt évek barcájának mint neked a lottó 5.re........ott vagy..veszed....jelölöd......beadod.....kifizeted....de az anyjáért sem húzza ki senki.Monnyuk azt, hogy Messi minek játszott az egy jó kérdés.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Mondjuk annyira nem értem miért örültök ennek, inkább döntőztem volna (főleg egy ilyen) Barca ellen, mint a Bayern ellen...
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Monnyuk azt, hogy Messi minek játszott az egy jó kérdés. Gondolom erre most páran keresik a választ... vagy annyi lenne, hogy "egyetlen esély", hátha elmegy egyszer? Ehhez képest volt vagy -5 labdaérintése, abból 3-szor beleléptek a labdájába, kétszer meg hátratolta valamelyik csodaspanyolnak a kápéra.
Ezt megkockáztatom Villa is megtette volna. És még veszélye sincs annak hogy rásérül... na mindegy.. elmélkedtem csak.
Amúgy örülök.
Ezt megkockáztatom Villa is megtette volna. És még veszélye sincs annak hogy rásérül... na mindegy.. elmélkedtem csak.
Amúgy örülök.
CRISTIANORONALDO
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... KR9DEB6efg
ez remélem megvan. azért Messit így kibillenteni az egyensúlyából...
ez remélem megvan. azért Messit így kibillenteni az egyensúlyából...
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
- flori
..és megy a vergődés.jájj de jó
a milan kezdte,(nekünk kellett volna 0-3al folytatni),a bayern végleg padlóra küldi.
és megnyerjük a 10.et
éra vége.
a milan kezdte,(nekünk kellett volna 0-3al folytatni),a bayern végleg padlóra küldi.
és megnyerjük a 10.et
éra vége.
nem hiszem.. megnéznék már egy kivűlálló edzőt én is,aki nem olvasott mesét iniestáéknak.ha a "ti"-t arra értetted, hogy ott a barcánál a vezetőség, akkor az igaz lehet.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
barcáék megint előkaptak az utánpótlásból egy gyöngyöt. ki ez a barta te? hát hogy lehet olyan helyzetet kihagyni?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
én konkrétan nem félek, sőt.
van 2-3 edző, akit nagyon szívesen elnéznék a padon, főleg jelen esetben, mikor az utóbbi 5-6 évben a legmélyebben van a barca, főleg a nagyobb meccseken.
ha a "ti"-t arra értetted, hogy ott a barcánál a vezetőség, akkor az igaz lehet.
van 2-3 edző, akit nagyon szívesen elnéznék a padon, főleg jelen esetben, mikor az utóbbi 5-6 évben a legmélyebben van a barca, főleg a nagyobb meccseken.
ha a "ti"-t arra értetted, hogy ott a barcánál a vezetőség, akkor az igaz lehet.
sztem féltek ti attól, h mi van ha nem házon belülről jön a következő edző.és/vagy egy olyan edzővel dolgozni, aki nem csak ezt a játéksémát erőltetné, hanem taktikailag is hozna valami újdonságot a guardiola korszakhoz képest.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Azt akartam írni,hogy vezetni 3-0-ra BOCSÁNAT,sok volt a sörből
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Királynál ez volt az érzésem néha
Egyébként bírom, hogy a facebook üzenőfalat elárasztotta a Barcások utálkozása Kassai felé, de a két kezezést meg sem említik... Alba patkánykodása sincs megemlítve, bezzeg ha ezt egy Realos csinálja... na mind1, én nagyon örülök ennek az eredménynek, holnap meg remélem legalább fele ilyen magabiztosan és koncentráltan játsszunk, mint a Bayern, akkor gond nem lehet.
Egyébként bírom, hogy a facebook üzenőfalat elárasztotta a Barcások utálkozása Kassai felé, de a két kezezést meg sem említik... Alba patkánykodása sincs megemlítve, bezzeg ha ezt egy Realos csinálja... na mind1, én nagyon örülök ennek az eredménynek, holnap meg remélem legalább fele ilyen magabiztosan és koncentráltan játsszunk, mint a Bayern, akkor gond nem lehet.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Hiába,legszebb öröm a káröröm. Tudtam én,hogy minimum 3-0 vagy 4-0 lesz. Gyenge ez a katalán csapat,amikor már mi is képesek vagyunk a Nou Campban győzni 3-0-ra,az már jelent valamit!
Megérdemlik,nagyképű busmanok,de leginkább Pique és Xavi. Messi se lesz gólkirály idén (BL),végre. K***A JÓ NAP!!!
Megérdemlik,nagyképű busmanok,de leginkább Pique és Xavi. Messi se lesz gólkirály idén (BL),végre. K***A JÓ NAP!!!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
pique no comment, nem is értem, hogy jött ez.
egyértelmű, hogy ez a keret így, ahogy van, már fásult és kifutotta magából az elmúlt években, amit lehetett.
a megoldás szerintem egy kis vérfrissítés (új kapus, hummels, neymar...) és/vagy egy olyan edzővel dolgozni, aki nem csak ezt a játéksémát erőltetné, hanem taktikailag is hozna valami újdonságot a guardiola korszakhoz képest.
szerencsénk, hogy a bajnoki cím megvan, így nem kuka a szezon.
jövőre viszont így, ebben a formában nem lesz trophy.
egyértelmű, hogy ez a keret így, ahogy van, már fásult és kifutotta magából az elmúlt években, amit lehetett.
a megoldás szerintem egy kis vérfrissítés (új kapus, hummels, neymar...) és/vagy egy olyan edzővel dolgozni, aki nem csak ezt a játéksémát erőltetné, hanem taktikailag is hozna valami újdonságot a guardiola korszakhoz képest.
szerencsénk, hogy a bajnoki cím megvan, így nem kuka a szezon.
jövőre viszont így, ebben a formában nem lesz trophy.