Mozi, filmek
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Mozi, filmek
Sunset Limited
Még mindig hatalmas film. Jutalomjáték lehet akár színházban is eljátszani ezt a kamaradrámát, igazi színészi erőpróba. Cormac McCarthy ismét egy zseniális alapanyagot hozott össze, a színészek meg legendásak. Tökéletes film, azt lehet mondani.
Még mindig hatalmas film. Jutalomjáték lehet akár színházban is eljátszani ezt a kamaradrámát, igazi színészi erőpróba. Cormac McCarthy ismét egy zseniális alapanyagot hozott össze, a színészek meg legendásak. Tökéletes film, azt lehet mondani.
"And my heart will leave you never."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hú de gagyi ez az x-men.
Ki az a 160 centis lila fazon...komoly főgonosz.
Ki az a 160 centis lila fazon...komoly főgonosz.
Nem illik.
- P. Krisz
Nem rossz - nem rossz . Magneto mint Lovas érdekes lesz , bár jobban örültem volna ha Logan lesz az egyikük .
Quicksilver is visszatér , jóféle troll karakter .
Sophie Turner mint Jean ... meh .
Quicksilver is visszatér , jóféle troll karakter .
Sophie Turner mint Jean ... meh .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Ne aggódj, jön addig még a F4, meg a bogaras csávó is.Remy írta:Ez se lesz szar... Szóval... kijött a BvS, SS, Deadpool, és az X-Men előzetes is, de a filmek csak jövőre jönnek. Ejj, de messze vannak még. Bár azért egy jó SW kárpótolhat.
Meg lesz még idén a 007-es is.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez se lesz szar... Szóval... kijött a BvS, SS, Deadpool, és az X-Men előzetes is, de a filmek csak jövőre jönnek. Ejj, de messze vannak még. Bár azért egy jó SW kárpótolhat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Azt ultimate van letöltve jó kis HD-ban, de még nem néztem meg, majd talán ma. A Mr. Nobody-t néztem este, és te jó isten, hogy ez mekkora film volt.Pipita írta: Én az ultimate cutot néztem elsőre, minden képkockája zseniális. Melyik verziót nézted végül?
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én az ultimate cutot néztem elsőre, minden képkockája zseniális. Melyik verziót nézted végül?soadroli írta:Watchmenből melyik verziót érdemes nézni? A sima, director's cut, vagy ultimate cut?
hamesz, én lehúztam felétek jó 8-10 évet. Őszintén remélem, hogy nem szoktam hasonló hsz-eket beböfögni.
- András93
Várjál, az öreg alatt Kevin Costnert érted?ziro4vr írta:baromi hangulatos, az ilyenek megmentik.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az a legbénább, nyálasabb jelenet az elmúlt öt évből... szörnyű, pedig működhetett volna.
Egyébként van benne vicc, emlékszem a végén mondják, hogy ő jó amerikai, mert kansasi... Meg pár luvnya viccelődik, hogy mennyire jó pasi. Na kb. ilyen rettenetesen erős poénok vannak.
Nem csak a forgatókönyvvel van baj. Az a helyzet, hogy Zack Snyder sem egy jó rendező...
ja hát Lois teleportálgat, de van szerepe! mert Superman apja ráutalgat, hogy Clarknak(Kálel vagy mi) az a szerepe, hogy megmentse a népét a földiekkel vegyülve, szóval Laneben kéne elvetni a magokatziro4vr írta:Nem lett jó. Ugrál össze-vissza, lois lane full random benne, semmi szerepe nincsen, vannak plot hole-ok, a flashbackek sem az igaziak.
De pl az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!öreg halála, az első repülés baromi hangulatos, az ilyenek megmentik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Így utólag visszanézve megérte.Realista24 írta: Meg az egész nap, hát 35 fokban nincs jobb dolgotok, mint hameszra reagálni?
Amúgy az új Spielberg film.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez mi a facom?Pl a Kémek hídja annak az előzetese annyira megvett, hogy rögtön megyek premierre.
Meg az egész nap, hát 35 fokban nincs jobb dolgotok, mint hameszra reagálni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Nem lett jó. Ugrál össze-vissza, lois lane full random benne, semmi szerepe nincsen, vannak plot hole-ok, a flashbackek sem az igaziak.
De pl az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!öreg halála, az első repülés baromi hangulatos, az ilyenek megmentik.
Nem illik.
Mondom, hogy jó a történet csak Superman lett túl nyálas. Most írnék valami caps lockosat csak R24 becsicskított.ziro4vr írta:Nekem moziban bejött anno, de otthon már messze nem annyira. Nincs benne semmi humor, a történet is lyukas igazából, ellenben a hangulata nem rossz, illetve kumma látványos. Látszik, hogy goyer írta...Kerlon írta:Pont ma újráztam az Acélembert nagy unalmamban és abbna mondjuk igazat adok hameszmesternek, hogy egy érzelgős szar Szuperembert kaptunk, egy viszonylag jó történettel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kapcsolat:
Reeve cameoziro4vr írta: Nekem moziban bejött anno, de otthon már messze nem annyira. Nincs benne semmi humor, a történet is lyukas igazából, ellenben a hangulata nem rossz, illetve kumma látványos. Látszik, hogy goyer írta...
Amúgy nem tudom mi bajotok van Goyerral... ezt a filmet is brutál jól megírta.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
Nekem moziban bejött anno, de otthon már messze nem annyira. Nincs benne semmi humor, a történet is lyukas igazából, ellenben a hangulata nem rossz, illetve kumma látványos. Látszik, hogy goyer írta...Kerlon írta:Pont ma újráztam az Acélembert nagy unalmamban és abbna mondjuk igazat adok hameszmesternek, hogy egy érzelgős szar Szuperembert kaptunk, egy viszonylag jó történettel.
Nem illik.
Pont ma újráztam az Acélembert nagy unalmamban és abbna mondjuk igazat adok hameszmesternek, hogy egy érzelgős szar Szuperembert kaptunk, egy viszonylag jó történettel.
Leto meg hatalmas lesz. HAHAHAHA
Leto meg hatalmas lesz. HAHAHAHA
K
K
- Remy
- Kapcsolat:
Ha az Assault on Arkham storyja is feltűnik benne, akkor sok Harleyt fogunk kapni. Leto meg egész egyszerűen félelmetes. Batman vs Jokert akarok.ziro4vr írta: Más, megnéztem a kamerás suicide squadot, Leto nem lesz rossz úgy néz ki. Az a kacaj ütős. Mondjuk nekem jobb lenne, ha a kis Harleyt mutatnák jó sokat.
Na, de ma újrázni kéne az Acélembert.
amúgy...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
Szerintem offoljuk a témát, ő is pihen most, mi is tegyünk így.
Más, megnéztem a kamerás suicide squadot, Leto nem lesz rossz úgy néz ki. Az a kacaj ütős. Mondjuk nekem jobb lenne, ha a kis Harleyt mutatnák jó sokat.
Más, megnéztem a kamerás suicide squadot, Leto nem lesz rossz úgy néz ki. Az a kacaj ütős. Mondjuk nekem jobb lenne, ha a kis Harleyt mutatnák jó sokat.
Na most miért?wZoLee7 írta:Ziro te ma troll levest ebédeltél komolyan a hsz-id megérnének egy gyűjteményt
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ziro te ma troll levest ebédeltél komolyan a hsz-id megérnének egy gyűjteményt