Iker Casillas

A Real Madrid egykori nagyjai.

Eladnád vagy megtartanád?

A szavazás 2015. április 7., kedd 15:27-kor befejeződött.

Eladnám
66
80%
Megtartanám
16
20%

Szavazatok száma: 82

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Iker Casillas - 1

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 13., hétfő 10:48

Aztán lehet Perez már a tavasz elején megkereste Ikert azzal
Na itt jön az igazi móka, hogy mi a facom köze van Péreznek ahhoz, hogy ki van a pályán? :lol:
Mert amúgy meg mi garantálta tavasszal DDG-t, amikor még most sincs garantálva. Egyébként igazat adok, lehet ilyen verzió is, de akkor ez sem tiszta, mint ahogy itt páran beállítják.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mythos90
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2015. július 13., hétfő 10:47

gólvonal írta:Én arra lennék kiváncsi a Casillas "imádóitól", hogy mi lett volna a legjobb forgatókönyv az ő távozására, ill. miért teljes mértékben Pérez a hibás?
https://www.youtube.com/watch?v=HqryblEpnYI
https://www.youtube.com/watch?v=uSzO_W3laak

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. július 13., hétfő 10:44

Aztán lehet Perez már a tavasz elején megkereste Ikert azzal, hogy: idefigyelj, nyáron ráhajtunk DDG-ra, te nagy valószinűséggel padra szorulsz, ha ezt nem fogadod el, megértem, de akkor elő kell készíteni a távozásodat. Simán benne van a pakliban, hogy erre Iker elküldte őt az anyjába, és ezért néz most ki ilyen szarul az egész hercehurca (Iker egyedül búcsúzik, Perez meg DDG-t hajszolja közben, egymásra nem is gondolnak). Nem tudjuk az igazat, jó eséllyel csak évek múlva derülnek csak ki a dolgok.
Realista24 írta:csak az a baj, hogy ez a brand - az én értékrendemben - leépülőben van. Sokan viszont tapsolnak hozzá...
Sajnos ez úgy általánosságban igaz a mai Világra. A legtöbb ember buta, befojásolható birka, és a netnek, meg a gyors információközlésnek "hála", az ő szavuk a leghangosabb, ők döntenek. Ezért vannak a valóságshow-k, ezért élnek meg a celebek a semmiből, ezért veszik el 12 éves gyerekek kedvét a zenétől egy életre az X-Factor féle szemetek. Csak a lájk, a kattintás és a nézettség legyen meg, hogy a nagy cégek el tudják adni a szemetüket a fent említett hülye embereknek, más nem fontos.
De ez már durva off, és nincs is kedvem nagyon belemenni, mert rosszul vagyok tőle.
Merci Zizou!

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. július 13., hétfő 10:44

Perez nyilatkozata egy nagy sablon lesz. Talán visz bele egy kis színészi alakítást. Semmi több.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. július 13., hétfő 10:41

gólvonal írta:Én arra lennék kiváncsi a Casillas "imádóitól", hogy mi lett volna a legjobb forgatókönyv az ő távozására, ill. miért teljes mértékben Pérez a hibás?
Casillas imádó.................................................................az.
Barcelonában láttad a 90.000 Xavi imádót? A 60.000 Giggs imádót? Szintén ennyi Pirlo imádót? Láttad?
És a néhány ezer Raúl imádót?.....És ez ma megint megtörténik.
Rendben van minden? Ahha.
Méltatlan az egész a madridizmushoz.
Két verziót tartottam volna elfogadhatónak:
Iker és a Real dűlőre jut tavaly a szezon közben, hogy ez az utolsó év, és kommunikálják a tavaszi szezon kezdetén. Sportszakmai és marketing szempontból is hatalmas fogás lett volna.
Másik verzió, hogy jön DDG és ennek az évnek a végén távozik, átadja a stafétát, ahogy a válogatottban is.

Pérez mindent megtesz, csak hogy Iker eltűnjön.
Kap egy sajtótájékoztatót, ahol senki nem ül mellette.
Majd kap egy ceremóniát, amikor az összes játékos a világ másik felén van, ráadásul hétköznap, nap közepén...pár fotó a kupákkal, csak hogy az úriemberek klubja látszat megmaradjon. Mert Pérez elhiszi és be tudja mesélni magának, hogy ezzel rendben is vannak.

ALig várom a nyilatkozatát Péreznek.
Mindenre +1

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 13., hétfő 10:39

Ahogy Iker a padra került, egyből jött a feszkó, egy edző meg is bukott, stb.
Nem lehet? Nem lehet kiállni, hivatalos úton mutatni a fukkot a sok bérfirkásznak? Tudom, nem szokás, mert senki nem szokta.
De ez az, amiről tegnap írtam, hogy új utat kéne mutatni a többi csapatnak. Mert ha valaki, akkor mi, a Real Madrid meg tudjuk tenni, hogy elejét vesszük ezeknek a feszültségkeltéseknek hivatalos úton, meg a sok szarkeverésnek.

Minden szarért kiállnak, hogy természetesen ez sem igaz, az sem, ami az újságban megjelent....de amikor heteken keresztül ártani akarnak a csapatnak az ilyen cikkekkel és bejátszásokkal, akkor igenis kell és lehet is tenni valamit. De persze az nem jó, mert nem beszélnek a csapatról, nem épül tovább a brand...csak az a baj, hogy ez a brand - az én értékrendemben - leépülőben van. Sokan viszont tapsolnak hozzá...
Utálok? Van itt valaki, aki utálja? Röhej.
A röhejes nem én vagyok, hanem akik nem képesek felfogni, hogy miről és hogyan írnak.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. július 13., hétfő 10:38

Realista24 írta: Nem csak Casillas imádók és utálók vannak, de másban sem tudtok gondolkodni, ez is nagy baj. Hiába van ott az idézőjel.
Utálok? Van itt valaki, aki utálja? Röhej.

A Pérez-Casillas " fórumi párharcban" 50-50 százalék arányban adok igazat mindkét félnek. PONT

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. július 13., hétfő 10:37

Realista24 írta:
Nem csak Casillas imádók és utálók vannak, de másban sem tudtok gondolkodni, ez is nagy baj. Hiába van ott az idézőjel.

Iker és a Real dűlőre jut tavaly a szezon közben, hogy ez az utolsó év, és kommunikálják a tavaszi szezon kezdetén. Sportszakmai és marketing szempontból is hatalmas fogás lett volna.
Másik verzió, hogy jön DDG és ennek az évnek a végén távozik, átadja a stafétát, ahogy a válogatottban is.

Majd kap egy ceremóniát, amikor az összes játékos a világ másik felén van, ráadásul hétköznap, nap közepén...pár fotó a kupákkal, csak hogy az úriemberek klubja látszat megmaradjon. Mert Pérez elhiszi és be tudja mesélni magának, hogy ezzel rendben is vannak.

Erre szokták mondani, hogy: szóról-szóra...
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. július 13., hétfő 10:34

Babinho írta: Kevés volt... Emiatt a perezi felfogás miatt nincs címvédés, nincs évek óta bajnokság, és tapsolnak neki.
Ez jó, egy Casillas, csak mert Casillas, nem lehet kevés? Nem nyújthat rossz teljesítményt?...lehet címvédés pont azért nem volt, mert Iker egyik Morata gólt se fogta meg, amikor mindkettő védhető lett volna, de legalább egyet. Nagy hülyeséget írtam előbb, de nem nagyobb, mint Pérez nyakába varni mindent, meg Bale-ébe.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. július 13., hétfő 10:34

Én sem ujjongok az örömtől, sőt, tegnap egész nap magam alatt voltam, amikor tudatosult bennem a dolog, de:
Ikerrel nem lehetett eljátszani azt, amit pl. Xavival a Barcánál. Ahogy Iker a padra került, egyből jött a feszkó, egy edző meg is bukott, stb. Ezt nem lehetett fokozatosan, elegánsan intézni. Persze, attól még a jelenlegi helyzet szar, lehetett volna tudatosabban is felépíteni a dolgot, de hogy Iker innen vonuljon vissza, az egy naiv gondolat volt. Ez akkor lehetett volna reális, ha elismeri a helyzetét, szépen leül a padra, segít a csapatnak, mint exkapitány, stb. De ő kezdő akart lenni, és azért tegyük a szívünkre a kezünket, ő már nem az a szint, a csapat itta volna meg a levét. Ha tavaly Ramos nem menti meg a seggét a BL döntőn, már idén nem ő védett volna, és teljesen más lenne a hangulat.
Realistának van igaza, ezt az egészet csak máshogy kellett volna kommunikálni, de ebben megint nem biztos, hogy csak a klub a hibás.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 13., hétfő 10:32

Nem csak Casillas imádók és utálók vannak, de másban sem tudtok gondolkodni, ez is nagy baj. Hiába van ott az idézőjel.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gólvonal

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. július 13., hétfő 10:26

Én arra lennék kiváncsi a Casillas "imádóitól", hogy mi lett volna a legjobb forgatókönyv az ő távozására, ill. miért teljes mértékben Pérez a hibás?

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. július 13., hétfő 10:25

Fel se fogják itt egyesek.
Amit Ikerrel művelnek szégyen. De ez már Hierroval megkezdődött, nincs meglepetés, és Ramos lesz a következő a sorban. Fel se fogják ezek a néhány éve "madridisták". Le"kevéseznek" egy Ikert? Kik ezek? Az ilyenek fütyülnek a stadionba a legendáknak Zsoldos mezben.
Kevés volt és mennie kell? Kolonc? Szánalmas, egy IKER CASILLAS-ról így nem lehet beszélni. Emiatt a perezi felfogás miatt nincs címvédés, nincs évek óta bajnokság, és tapsolnak neki. Várják az új szerzeményt, a PL legjobbját, röhögnek az értékeinken.
Lehet Balet tapsolni, meg majd ujjongani 30000 embernek De Gea bemutatásán. Iker búcsúztatóját ez a féreg meg berakja július közepén hétfő délre. Szánalmas. Lélekben ott leszek ma a bernabeuban, a sok marha meg mehet tapsolni az új projekthez. Ezek nem madridisták.

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2015. július 13., hétfő 10:14

dannen írta: de akkor ott van az a szaros video tavalyról (?) ahol casillas és navas edzéséről vannak felvételek, a hülye is látja a különbséget dinamikában és hozzáállásban is, ott van a cáfolat, tessék. mindent a szátokba kell rágni.[/color]
Nem szeretnék ebbe beszállni, csak annyit fűznék ehhez, hogy az említett videón a két kapus nem ugyanazt a gyakorlatot végezte. Annak a videónak egyetlen célja volt, a feszültségkeltés, és nagyon sokan bekajálták.

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. július 13., hétfő 10:00

A búcsúztatás módjának felemlegetését nem értem. Ő kérte. Mi akkor a baj?
Pontosan ez a probléma. Ő kérte, igen. De azon elgondolkozott valaki, hogy vajon miért kérte, hogy ne legyen se búcsúztatás a stadionban, se svédasztalos állófogadás, semmi. Hogy valaki 25 év után EGYEDÜL akar sajtótájékoztatót tartani?
Biztos semmi oka nem volt rá... Életszerű. Ja, nem. :roll:
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 13., hétfő 9:02

hát baszdki mit kell ezen megcáfolni mikor mindenki látta, hogy mekkora dupla nulla volt a kapuban már 2 éve folyamatosan?! komolyan direkt akartok felcseszni. de akkor ott van az a szaros video tavalyról (?) ahol casillas és navas edzéséről vannak felvételek, a hülye is látja a különbséget dinamikában és hozzáállásban is, ott van a cáfolat, tessék. mindent a szátokba kell rágni.

és pont nem azt írtam, hogy elég megnézni edzésen ikert, hanem hogy minek kell megnézni edzésen mikor mindenki tudja, hogy mit nyújt már évek óta. de kiszálltam.
Az a legnagyobb baj dannen, hogy továbbra sem érted a "barátaiddal" együtt, hogy miről folyik itt a diskurzus.
ramosnál SEM túloztam, ott is leírtam százszor, hogy HA elmegy akkor igenis egy pénzéhes hülye, DE szerintem nem fog távozni. csak olvasni már nehéz. de kiszálltam.
És ha megkapja a 10 milliót itt és csak azért marad, akkor mi? Madridista ? :lol: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. július 13., hétfő 9:00

most itt nem azon van a hangsúly, hogy tudjuk mit nyújt....persze, hogy tudjuk, minden héten látjuk játszani, és sajnos már nem az a szint, amire szükségünk lenne

itt inkább azon volt a hangsúly, hogy perez megint anélkül dönt, hogy meghallgatná az edzőt
lehet hogy benítez egy hét után azt mondta volna, hogy figyelj iker, ez nem fog menni, vagy mész a padra, vagy keress csapatot, de az elnök esélyt sem adott erre
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 13., hétfő 8:52

dannen írta:
___Samy___ írta:Továbbra sem azon az oldalon állok, akik csak Perez nyakába varrják a dolgot. Itt mind a két fél hibás.
ez realistának is szól, én sem védem fejetlenül perezt, de a perezt szidók is egyre nagyobb idiótaságokat írnak már. nem egy szent az elnökünk, vannak hibái, nem is kevés, de nem is akkora nyomorék aminek itt már be van állítva. én csak azt nem szeretem ha túlzóan beszélünk valamiről/valakiről, mert már mindenben ő a hibás egyesknél. na de ez itt off, hala iker
Ha idiótaság, akkor cáfold meg valamivel, de bedobod, hogy elég megnézni edzésen Ikert...aztán egy edzésen nem voltál ott :ike:
Ha már túlzások, amit Ramosnál csináltál, meg most Ikernél, az nem az?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. július 13., hétfő 8:47

Továbbra sem azon az oldalon állok, akik csak Perez nyakába varrják a dolgot. Itt mind a két fél hibás. Ha Iker tudta volna, hogy váltani akar, akkor azt már tudatja az utolsó meccs előtt mindenkivel, teljesen nyilvánvaló, hogy ő még nem akart távozni. Viszont szakmai jelleggel sem mondhatták neki azt, hogy cserekapus leszel/ eladásra kerülsz, mert még az edző nem látta ő valójában. Innen már csak következtetéses alapon juthatunk el Perezhez, aki talán tényleg elmondta neki, hogy jönne DDG, te lennél a második számú kapus, de akkor sem értem, hogy milyen alapon, ergo az elnök szava dönt mindenben.

Ikert viszont hibásnak tartom abban, hogy nem a megfelelő pillanatban távozott, vagy hogy képtelen volt felfogni, hogy már át kell adni a stafétát másnak. Persze nyilván az a hibás, aki játszatja, de egy ilyen fajsúlyú embert nem egyszerű dolog kitenni a középpontból, ehhez szükség van az ő szavaira is. Ha nem is játszott, akkor is inkább ő játszotta a sértődött kisfiút, mint akitől elvették a játékát. Ahelyett, hogy látszott volna egy kis akarás is az elmúlt években, inkább várta, hogy majd kitakarítják előtte a terepet, és ő nyugodtan visszakerülhet a kapuba.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 13., hétfő 8:32

ilyen alapon mindent meg lehet magyarázni, hogy perez legyen belőle a szardarab. a klubnál szerintem még a takarító is tudja, hogy casillas kevés volt az utóbbi időben a real kezdő kapusának, nem kell ehhez még megnézni hogy dolgozik az edzésen...
Mert te látod? Minden nap? Vagy néhány pár perces youtube videó alapján ítélkeztek, amit direkt a hergelésre készít a média? Vagy ilyenkor a média a Real mellett áll?
Egyre nagyobb idiótaságokat írtok.

Ja és igen, akárhogy csűröd csavarod, Pérez dönt nagyjából mindenről a regnálása idején, kivétel Mourinho időszak, na de igazolni ő sem tudott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: