Talán rájöttek végre, hogy nem kell mindenképpen szórniuk a pénzt.kelemen.istvan írta:A Tottenham idén nem költekezik?
Premier League
Re: Premier League
United az egyetlen a nagyok közül, ahol értékelhető átigazolási politikát látok, de azért nem olyan erős az a leírt kezdő
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Én nem vágom a Holland bajnokságot, de pl szerintem Clasieben is több van. Most megy a Southamptonba nagy eséllyel, kíváncsi leszek rá mit alkot majd.nmate írta:Blind az olyan, mint a neve, vak. Nem tom mit keres ott, Depayon kivul ez egy halott generacio a hollandoknal.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagyon pofás játékos Blind. Simán elnézném itt is 13. Embernek.nmate írta:Blind az olyan, mint a neve, vak. Nem tom mit keres ott, Depayon kivul ez egy halott generacio a hollandoknal.
Nem illik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én mondjuk ezektől a nevektől nem csinálnám össze magam. Oké Ronney és Schweini, de a többiek? (DM nem biztos, hogy marad ugye). Nem azt mondom, hogy nem lehetnek jók, de ezt még be kell bizonyítani, majd 5 év múlva lehet azt mondom ez igen apám Rojo, Shaw, Darmian, Depay, micsoda klasszisok, de egyelőre még nem tartunkott.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
A Tottenham idén nem költekezik? Most nézem csak, hogy Paulinho 26 évesen elment levezetni a kínai ligába?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Blind az olyan, mint a neve, vak. Nem tom mit keres ott, Depayon kivul ez egy halott generacio a hollandoknal.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Azért Blind kulcsember lesz az idén is szvsz, az igazolások ellenére
"And my heart will leave you never."
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nagyon úgy néz ki, hogy idén jó csapat épül Manchesterben...szerintem okozhatnak még meglepetést a BL-ben is
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Lehetséges united kezdőt nézve, a bajnokok ligáját érő helyezés biztosnak tűnik.
Kapus
Darmian-Jones-Rojo-Shaw
Schweinsteiger-Scheneiderlin-Di Maria/Herrera
Mata-Rooney-Depay.
Szerintem elég pofás. Sir Alex volt már bajnok sokkal sokkal gyengébb kerettel is.
Kapus
Darmian-Jones-Rojo-Shaw
Schweinsteiger-Scheneiderlin-Di Maria/Herrera
Mata-Rooney-Depay.
Szerintem elég pofás. Sir Alex volt már bajnok sokkal sokkal gyengébb kerettel is.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
man united
azért a united kezd egy elég normális keretet összehozni. bár arra a védelemre nem bíznám az életem és de gea távozásával azért mindenképp jó pár pont esik ki, de ettől függetlenül ha van gaal összerak vmi normális taktikát akkor pótolható.
azért a united kezd egy elég normális keretet összehozni. bár arra a védelemre nem bíznám az életem és de gea távozásával azért mindenképp jó pár pont esik ki, de ettől függetlenül ha van gaal összerak vmi normális taktikát akkor pótolható.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Schneiderlin -> United, hivatalos. Kezd pofás lenni a csapat, de van még min dolgozni, mind eladásoknál, mind vételeknél.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
A megegyezés hallatán még a másodosztályú QPR-nál is pezsgőt bonthattak, ugyanis 2010-ben olyan záradékot tettek bele a szerződésbe, miszerint a Liverpoolnak Sterling esetleges eladási ára után húsz százalék kerül hozzájuk.
Ritka kétesélyes igazolás Sterling. Attól függ mit akar majd, világklasszissá válni és trófeákat nyerni vagy csak elverni a milliókat. Csak tőle függ, a benne rejlő lehetőségek igen nagyok
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem feltétlenül....cuadrado hátrébb is korrekt....pedro meg baloson is elmegy,mondjuk,ez találó....mert CSAK elmegy....kivéve VDB nél...ott tuti top focista....Cuadrado így gondolom kuka.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
szerintem 4-5 év és valahol az araboknál vagy kínában fog kiégve bulizni all day
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
ha mindenigaz 69 millió euróért megy sterling és heti 280 ezer eurót kap ami évente 14,5 millió euró.
20 évesen. not bad.
*** a fizuja még nem fix hogy ennyi mert lehet ez a bruttó ár.
amúgy nettóban a felét kapná. az még vállalható is. a vételi ár az meleg de a fizu az arab szinten vállalható
20 évesen. not bad.
*** a fizuja még nem fix hogy ennyi mert lehet ez a bruttó ár.
amúgy nettóban a felét kapná. az még vállalható is. a vételi ár az meleg de a fizu az arab szinten vállalható
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2015. július 12., vasárnap 21:45-kor.
Mondjuk az durva, hogy most elgondolkodtam ki lehetne számukra jó, de egy mozdítható minőségi játékost nem tudok mondani
Nem csodálom, hogy az angoloknál egy Schneiderlintől vannak elájulva most
Nem csodálom, hogy az angoloknál egy Schneiderlintől vannak elájulva most
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Abból a szempontból jó biznisz, hogy ő legalább a kapura veszélyes, kevés jó tulajdonságainak egyike. Willian, Oscar, Cuadrado, ezek mind becsokiznak, ha odakerülnek.wxyz írta:Igen, valószinűleg azért érkezik, de van már ott elég ilyen, minőségi játékosok kellenének
Más kérdés, hogy a focijuk még csúnyább lesz így, Pedro, Costa, Matic, Ivanovic...
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Azért ezt még nem kezelném tényként, csodálkoznék, ha Január előtt távozna Pedro..ziro4vr írta:Mourinho mindig is szerette az ilyen jómunkásembereket, igazából oda még illeni is fog. Bár azért nem csináltam össze magam a transzfertől, ez tény.wxyz írta:Van nagyobb hír is
Pedro megegyezett a Chelseavel. Hírek szerint a 30 milliós kivásárlási árát is kifizetnék érte