Premier League
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: Premier League
Na, közben hivatalos lett Bastian és Schneiderlin. Plusz az is, hogy de Gea utazik a kerettel, Valdes viszont nem.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Van Persie a Fenerbahcehoz igazolt, állítólag 3+1 évre.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Hát elég nehéz elképzelni, hogy ne jöjjön Gea. Ha 45-ért, akkor annyiért, de Casillas távozása után kell kapus, és az valszeg nem Navas-Casilla párosból fog kikerülni.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Akkor egyik megint a padon tervezgeti, hogy mire is költse a fizujátBBeno írta:Begovic- Chelsea hivatalos.
két top kapus újra megvan Josénak.
Ezután jött a sky híre.BBeno írta:a jól értesült Sun szerint a MU adott egy 24 órát DDG-nek hogy zárja le a transzfert vagy marad. nagyon hápog.
a jól értesült Sun szerint a MU adott egy 24 órát DDG-nek hogy zárja le a transzfert vagy marad. nagyon hápog.
Begovic- Chelsea hivatalos.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Akkor ebből Valdés lesz. Perez trollkodik egyet és elhozza.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Pedig biza ott van.BBeno írta:állítólag DDG nincs is azon a listán akik mennek az usába. innen szerintem már tök egyértelmű a dolgo.
Sky sources understand David De Gea will be on Manchester United's flight to USA for their pre-season tour.
We also understand United have received no bid from Real Madrid for the goalkeeper, and won't sell unless they get Sergio Ramos as part of the deal.
Rosszul tudod. Most rakta ki a sky sport hogy rajta van és nincs semmilyen kapcsolat a United és a real közt.BBeno írta:állítólag DDG nincs is azon a listán akik mennek az usába. innen szerintem már tök egyértelmű a dolgo.
állítólag DDG nincs is azon a listán akik mennek az usába. innen szerintem már tök egyértelmű a dolgo.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nem föltétlenül halottabb (lol, ezt a melléknevet nem lehet fokozni), mint az angol-olasz-brazil trióé pl, szerintem a franciák, a spanyolok és a németek vannak előttük, ilyen belga, kolumbiai, chilei hypeolt generációk nem döntő tényezők, hangsúlyozom, hogy szerintem.
"And my heart will leave you never."
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
MZ/X?ferike írta:De ezek szrintszerint te is elhittel pár hulyesegethmert seget mert amit irtírtál még mindig nincsnsemmi semmisemmróla vatalosos rola
Azért nincs még semmi hivatalos, mert a MU nem siet sehova, de pechjükre a Madrid sem. Lentebb leírtam az okot, hogy miért nincs itt még DDG. Mondjuk maga a játékos már nagyon jönne Madridba, nem tudom, hogy fogadná, ha a Real mégsem igazolná le, és még egy évet a ködös Albionban kéne maradnia. Lehet úgy érezné, hogy a Real nem tett meg mindent, pedig megigérték neki, és sértődöttségéből aláfirkantja az új szerződését a MU-val valamikor az idény közben. Szóval ez még nem lefutott, és lesz még pár tárgyalás ekörül.
Merci Zizou!
Mi baja lehet a gepemnek hogy benyomja a szavakat kétszer és osszekeveri őket?
Mert ma utazik a csapat Amerikába. De erről is a Sun írt. Szóval kB annyira hiteles mint a blikk.
De ezek szrintszerint te is elhittel pár hulyesegethmert seget mert amit irtírtál még mindig nincsnsemmi semmisemmróla vatalosos rolaRealista24 írta:Ha mindent elhiszel, akkor valóban idegroncs lehetsz, de mégis mit akarna De Gea? Úgy őszintén? A legjobban fizetett játékosok között lett volna a PL-ben és nem írta alá. Iker elment. Meglepődnék, ha nem hozzánk jönne, és ez úgy fél éve borítékolható volt.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Hát az MU köti az ebet a karóhoz, csakis büszkeségből. Ha csak az üzlet lenne a képben, eladnák őt 20-ért, ami még mindig jutányos ár lenne egy kapusért, aki röpke fél év múlva azzal tárgyalhat, akivel akar, hogy legalább valami pénzt lássanak érte. De ők inkább lemondanak a pénzről, hogy jól megszivassák a Madridot.
A Madrid pedig remélem, mutatja a fukkot, nekimegyünk a szezonnak Navasszal és Casillaval, majd jövőre jön DDG ingyen annak a helyére, aki majd besértődik a padozás miatt (Navas ).
A Madrid pedig remélem, mutatja a fukkot, nekimegyünk a szezonnak Navasszal és Casillaval, majd jövőre jön DDG ingyen annak a helyére, aki majd besértődik a padozás miatt (Navas ).
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha mindent elhiszel, akkor valóban idegroncs lehetsz, de mégis mit akarna De Gea? Úgy őszintén? A legjobban fizetett játékosok között lett volna a PL-ben és nem írta alá. Iker elment. Meglepődnék, ha nem hozzánk jönne, és ez úgy fél éve borítékolható volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem vagyok az. Csak szerintem már ti is unjatok hogy mindenki talalgat a média kitalal minden nap valami hulyeseget. Ideje már pontot tenni az ügy végére
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy frusztrált MU szurkolóferike írta:Na elvileg de gea ma ki kell mondja mit akar. Nagyon helyes. Ne húzza tovább. Ha menni akar mondja ki azt kalap kabát húzzon csába azt csessze máshol a levegőt
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na elvileg de gea ma ki kell mondja mit akar. Nagyon helyes. Ne húzza tovább. Ha menni akar mondja ki azt kalap kabát húzzon csába azt csessze máshol a levegőt