Nem akármilyent: "Végy egy JÓ kapust"morientes írta:Pedig a fáma is azt mondja:"Végy egy kapust".
De amúgy igen, kell.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 13., hétfő 19:56
Nem akármilyent: "Végy egy JÓ kapust"morientes írta:Pedig a fáma is azt mondja:"Végy egy kapust".
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 13., hétfő 19:24
Én meg nem.Ha támadóról,vagy kps-ról lenne szó,akkor sokan üvöltve követelnék hogy fizessük ki,ne várjunk még egy évet...de mivel kapusról van szó,így már nem sürgős...én minden esetre támogatom. :D
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. július 13., hétfő 19:16
Itt lesz hamarosan. Így, hogy Iker elment, nem kérdés. Ahogy dzsi is írta, Casillas örökébe nem léphet akárki. Tudja ezt Perez is, el fogja hozni, kerül amibe kerül. Casilla meg akkor jöhet, ha Keylor dobbant.ferike írta:Ha De Gea a Bl selejtezőben pályára lép United mezben és eligazol....innen mindenki tudja, hogy mi van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 13., hétfő 19:08
CS0ki kiütéssel nyertCS0ki írta:Tudjuk, semmi. Volt hír, hogy selejtező után ugyanúgy szerepelhet majd másik csapatban a csoportmeccseken.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. július 13., hétfő 18:59
HozzászólásSzerző: ferike » 2015. július 13., hétfő 18:57
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. július 13., hétfő 18:56
Pénzügyileg jó lenne, de szakmailag bem járnánk jól.Casilla vagy Navas nem olyan kaliberek akiket ne tépne szét a média és a szurkolók Iker után. Persze DeGea-nak is fel van adva a lecke,de vele szerintem sokkal türelmesebb lenne a többség a körülötte lévő felhajtás miatt.kupak17 írta:ez lenne pénzügyileg a legjobb megoldás.Nekem nagyon úgy tűnik, hogy De Gea nem fog idén érkezni...egyre többet hallani Kiko Casilla érkezéséről...úgyhogy szerintem a Keylor-Casilla párossal vágunk neki az idénynek...ketten lemeccselik az évet (hasonlóan, mint a Barcánál Ter Stegen és C. Bravo)...jövőre pedig gondolom akkor jön DDG...
aztán kitudja h év közben meg bánnánk-e..
én minden esetre támogatom.
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. július 13., hétfő 18:09
ez lenne pénzügyileg a legjobb megoldás.Nekem nagyon úgy tűnik, hogy De Gea nem fog idén érkezni...egyre többet hallani Kiko Casilla érkezéséről...úgyhogy szerintem a Keylor-Casilla párossal vágunk neki az idénynek...ketten lemeccselik az évet (hasonlóan, mint a Barcánál Ter Stegen és C. Bravo)...jövőre pedig gondolom akkor jön DDG...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 13., hétfő 18:04
majd aug 30-án 11kor, ahogy a bomba igazolásaink szoktakhunmadridista írta:Nekem nagyon úgy tűnik, hogy De Gea nem fog idén érkezni...egyre többet hallani Kiko Casilla érkezéséről...úgyhogy szerintem a Keylor-Casilla párossal vágunk neki az idénynek...ketten lemeccselik az évet (hasonlóan, mint a Barcánál Ter Stegen és C. Bravo)...jövőre pedig gondolom akkor jön DDG...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. július 13., hétfő 17:12
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. július 13., hétfő 16:27
Na akkor máris megvan a lóvé Iker végkielégítésére meg Ramos fizuemelésére... azért irdatlan pénzeket kaszálunk a nyári turnékon...Az AS szerint a Real Madrid markát tizenkétmillió euró üti majd, amiért lejátssza ezt a két barátságos mérkőzést Melbourneben. A két kínai mérkőzésért további hétmillió folyik majd be a Real Madrid bankszámlájára
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. július 13., hétfő 15:12
Nem leszartuk. Amíg DDG nem volt biztos, Iker sem akart lelépni. Nem hiszem, hogy a terjengő pletykák ellenére volt bármi konkrétum. Iker akkor döntött a távozás mellett, amikor DDG biztosnak tekinthető. Szerencsétlen időzítés.És mennyivel jobb is az, ha tudjuk, hogy az utolsó meccse lesz XY játékosnak (elsősorban a nagyobbakra gondolok) Így kellett volna most is... Szánalmas, hogy mennyire leszarjuk az egész ikon titulust.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. július 13., hétfő 14:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 13., hétfő 14:48
És mennyivel jobb is az, ha tudjuk, hogy az utolsó meccse lesz XY játékosnak (elsősorban a nagyobbakra gondolok) Így kellett volna most is... Szánalmas, hogy mennyire leszarjuk az egész ikon titulust.Toti írta:"We have spoken to Porto about a potential tribute game on August 12."
egyébként számomra a legemlékezetesebb búcsú az egyértelműen zidane volt. azon a hazai 3-3 a villarreal ellen, persze ott tudta mindenki, h az az utolsó meccse a bernabeuban, de rendesen fel is volt készülve rá mindenki.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. július 13., hétfő 14:43
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 13., hétfő 13:57
Feltétlenül muszáj volt nyilatkozni valamit amit senki sem fog elhinni...istenem, miért jó saját magát égetni?Pérez: "Azt szerettem volna, ha Iker innen vonul vissza, ezt mondtam is neki korábban. De ő el akart menni, és mi tiszteletben tartjuk a döntését."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 13., hétfő 13:14
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 13., hétfő 13:11
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 13., hétfő 13:05
Szerintem volt Carlo alatt is, csak két edzés között szabad program volt talán (?)azt én sem értettem. José alatt tuti napi két edzés volt , carlo alatt nem?
Egyebek mellett bevezeti a közös étkezést és a siestát is az edzések között, hogy a játékosok több időt töltsenek együtt az edzőközpontban. Szintén visszatérnek a bentalvások a hazai meccsek előtt is, és újra dupla tréningekre lehet számítani.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 13., hétfő 12:58
Nem tudom, én lehet hogy hülye vagyok, de szerintem szezonban fixen egy edzés van/volt, előszezonban meg minden edzőnél kettő volt. Délelőtt és késő délután/este.BBeno írta:azt én sem értettem. José alatt tuti napi két edzés volt , carlo alatt nem?
mert gondoltam arra az opcióra is hogy napi két edzés de hosszabb időtartamban. sztem carlo alatt is kette kellett hogy legyen. egyszerűen nem tudom elhinni hogy napi 1 elég.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem