dzsi91 írta:Engem pont nem érdekel,hogy fosibácsihoz hasonlo kretének mit gondolnak a klubról...
Engem meg érdekel, mert az én idegeim nem bírják.
Legyen az bármilyen tudatlan, ha a klubomat csesztetik az "felkavar".
dzsi91 írta:Az már sokkal zavaróbb hogyan sokan itt nem látják,hog ez így nincs rendben.Papíron nektek van igazatok,egyet is értek,de ezt a sportot még mindig emberek játszák ezért nem tudok egyetérteni akik az "objektivitás" mögé bújva fogyelmen kívül hagyják az érzelmi vonalat.
Én nem bújok semmi mögé. Azt látom én is, hogy nincs így rendben. De soha nem fogjuk megtudni, hogy miért. Már leírtam párszor, hogy én úgy állok ehhez, hogy 2 oldalú. Miért akarta volna Pérez mindenáron kitenni, ráadásul ilyen módon? Nem tudok róla, hogy lett volna bármilyen konfliktusuk, még pletyka szinten sem röppent fel. Hamarabb dobták ki miatta López-t, meg szívatták Navas-t. Velük sem lettünk volna előrébb, de azok is érdekes sztorik. A lényege az volt, hogy Casillas mindenképp maradjon kezdő, legalábbis nagyon úgy jön le. Akkor ezek után inkább magára haragítja a fél madridista világot, meg súlyos euró milliókat bukik? Nagyon mély lehet ez a szitu maradjunk annyiba, de mindenki csak azt látja, hogy a g*ci Real Raúl után Casillas-szal is ilyen csúnyán elbánt.
dzsi91 írta:Első a klub, a címer, a címer és a klub lófaszt nem érne az ilyen legendák nélkül vagy nélkülünk.
Teljesen egyértelmű. Az ilyenek miatt is lesz igazán csapat egy csapat. 25 évig szolgálta, amivel Ő is hozzá tette a magáét, hogy ez a Real az legyen amit elért, mindenidők legnagyobb klubja. De mikor már több szempontból is "hátrányos" a maradása, akkor el tudom fogadni azt, hogy elválnak egymás útjai.
dzsi91 írta: de a hogyanja felett nem lehet csak úgy elsiklani.
Ide meg ugyanazt tudnám írni, mint a 2. idézethez. Casillas is tehetett volna azért, hogy olyan búcsúztatója legyen, amit meg is érmelt volna, nem pedig egy ilyen semmilyen.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero