Realista24 írta:Egyáltalán nem volt kotelezo ezt meglepni.
Nem írtam, hogy kötelező. Csak, hogy szerintem meg kellett. Alapból ugye semmi sem muszáj, csak meghalni.
De most tényleg. Tegyük fel, hogy elfogadja Casillas a 2. számú kapus szerepét. Nektek hiányzott volna az, hogy akkor is ment volna a fikázás, hogy Casillas miatt minden szart dobálnak a klubra? Rengeteg támadható felületet hozott volna ez. Nem véletlen, hogy face-en is mindenki a kapuba követeli, védjen akárhogy és panaszkodnak, hogy elment és esetleg De Gea jön helyette. Ugyanez ment volna a világban is, megdobva a média fúrásával. Pluszba maradt volna a nem kis fizetése. Gondolom De Gea is hasonlóan magasat fog kapni. Ez sem feltétlen fér bele. Mikor ott van CR, Bale, Benzema, remélhetőleg lassan Ramos talán még Kroos is ide sorolható, James (?), meg akkor lett volna Casillas meg De Gea akiknek magas a fizetésük.
Én tényleg sajnálom, hogy elment, ha az emberi oldalát nézem. De a klub szempontjából mennie kellett.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero