Nem akarok offolni, meg vitát szítani, de erről egyből eszembe jutott a mi transzferünk Odegaard-dal.Sierra írta:Kegyetlen ez a Sterling biznisz.
Nem volt az olyan egetrengetően sok, mint ahogy elsőnek tűnt, főleg ha kihozza magából a maxot.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 14., kedd 19:18
Nem akarok offolni, meg vitát szítani, de erről egyből eszembe jutott a mi transzferünk Odegaard-dal.Sierra írta:Kegyetlen ez a Sterling biznisz.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. július 14., kedd 19:15
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 14., kedd 19:14
Kiváncsi vagyok, hogy még valami változás lesz-e, mert nagyon vérfrissítésről magyaráztak szezon után. Rájuk is férne még pár vétel, viszont akkor jó pár játékost áron alul kéne eladjanak. Lehet teljesen le vagyok maradva, de eddig csak Milner ment el, Ő is ingyen, nem?Remy írta:Na, ez is eldőlt. City.
Úgy legyen. Egyrészt ez nagyon jó ár lenne érte, másrészt akkor lehet Asensio-t nyomatni. Na meg itt a Vazques gyerek is.Remy írta:Akkor mehet is Cherysev 25-30-ért a Poolba
HozzászólásSzerző: Gotti_sr4 » 2015. július 14., kedd 18:51
Hihetetlen, hogy mit csinalnak... Olyan mint ha bementek volna a Tesco-ba, kerek szepen 4-5kg lof*szt 100 millioertKerlon írta:Schneiderlin 34 millió, Toni Kroos 30.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 14., kedd 18:36
Akkor mehet is Cherysev 25-30-ért a Poolba Mondjuk én akár Jesét is odaadnám nekik, de csak kölcsönbe.44+5 millió fontért megvették Sterlinget – hivatalos
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 14., kedd 17:30
Meg Marcelo-val, Cr-rel és Benzema-val. Szóval a lazább arcokkal. Elég sokat "bro-skodtak" együtt.ziro4vr írta:Ramossal nagy haverok, ennyi.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. július 14., kedd 15:11
No, örülök, hogy tetszik.ziro4vr írta:Legyen. És jó az avád. Kivételesen...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 14., kedd 15:09
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. július 14., kedd 15:05
Papírforma alapján 2./3., aztán majd kiderül.ziro4vr írta:És az Arsenal hányadik lesz?alexoxladjackoxi írta: Rá bizony... Főleg a védelmet kéne valahogy ráncba kapni. Bár Yaya sem az igazi már. Nem vennék rá mérget, hogy jövőre előrébb fognak végezni a 4. helynél.
Özil meg le se tossza a Realt. Ramossal nagy haverok, ennyi.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 14., kedd 15:03
És az Arsenal hányadik lesz?alexoxladjackoxi írta: Rá bizony... Főleg a védelmet kéne valahogy ráncba kapni. Bár Yaya sem az igazi már. Nem vennék rá mérget, hogy jövőre előrébb fognak végezni a 4. helynél.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 14., kedd 14:44
Meg is ünnepelte a bl címét NeymarékkalKerlon írta:Amúgy Özilen látszik, hogy nagy madridista. Rendre foglalkozik(gratulál stB) a dolgainkkal.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. július 14., kedd 14:20
Rá bizony... Főleg a védelmet kéne valahogy ráncba kapni. Bár Yaya sem az igazi már. Nem vennék rá mérget, hogy jövőre előrébb fognak végezni a 4. helynél.Kerlon írta:Szerintem nem csinált hülyeséget a City. Nagy halat most nem tudnak fogni (Kloppról meg Guardioláról lehetett hallani). Pellegrini kap még egy évet, aztán az említett kettő közül valamelyiket jövőre megszerzik, ha még akarnak FIFÁzni a sejkek, mert idén nem úgy tűnik, mintha akarnának, pedig ráférne a keretükre egy vérfrissítés szerintem.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. július 14., kedd 14:16
Tisztán emlékszem hogy Barca szurkolóként érkezett ide (mint pl Isco is ). Aztán lehet itt már áttért szívben is, de inkább csak a haverok miatt jópofizik szerintem.Kerlon írta:Amúgy Özilen látszik, hogy nagy madridista. Rendre foglalkozik(gratulál stB) a dolgainkkal.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 14., kedd 12:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 14., kedd 12:31
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. július 14., kedd 12:29
Igen, és ő verte az asztalt Pereznél is a több fizuért, telebeszélte a fia fejét, stb. Majd miután Londonba költöztek, pár hónap múlva Mesut más menedzserrel nyomult. Stimmel.BBeno írta:Mesutnak az apja volt a menedzsereericco írta:Ja, Özil lesz az.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 14., kedd 11:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 14., kedd 11:46
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 14., kedd 11:31
Mesutnak az apja volt a menedzsereericco írta:Ja, Özil lesz az.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 14., kedd 9:59
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem