R.M.C.F írta:Kurva kevesen voltunk elől....had szóljon. Ne bánd
Még egy ember elfért volna. Bőven. De nekem ez így Reus-szal pluszba már rengeteg lenne. Legalábbis ha a 4-2-3-1-el számolok. Mert a csapból is az folyik, hogy az lesz. De tartsuk meg felvetésnek. Meg, hogy jön még egy top játékos középre, mert ott még 4-2-3-1-be is kevesen vagyunk, nemhogy 4-3-3-ba, 4-4-2-be. Tehát jön egy Vidal, mondjuk. Kroos/Modric egyel feljebb. Akkor a 2 szélre alap a CR/Bale duó. Középre elvileg ugye a Kroos/Modric valamelyike megy fel. Akkor padon már ott van Isco, James, Jesé, Vasquez, Cheryshev. De legyen kezdő James és csere mondjuk Modric. Ugyanaz. Pluszba ezek mellé még egy Reus? Akkor már 3 olyan játékos ülne a padon, akik stabil kezdőnek kellene legyen. Arról nem is beszélve, hogy Jesé, Vasquez, Cherysev meg csak néha napján kerülne még a padra is.
Vagy akkor tényleg adják el Cheryshev-et és akkor többször ülne padon a Vasquez, de még akkor is ott lenne egy Isco, Modric/Kroos/James, Reus hármas. Így meg már túl sokat kéne rotálni, és az sem feltétlen egészséges, ha túlzásba viszik. Meg hát ahogy írtam már a CR/Bale hatás, akiknek játszani KELL.
[quoteÍgy hogy Vásquez visszajött, az orosz le fog lécelni.][/quote]
[quoteAz orosz megy, jó pénz van benne.][/quote]
Jó, akkor vele nem számolok. De csak ha Jesé-t nem adják kölcsön, akkor nekem ez még így is sok.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero