Zene
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Re: Zene
Valaki megy Punnanyra jovo heten a Parkba? Kb hanykor kezdhetnek ok? Mert, mikor neztem meg nem lattam.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Kellemes meglepetés. Én egyébként ugyanez vagyok, csak nekem a metalcore a fő szívügyem. Tényleg, emlékszem is, amikor múltkor beszélgetettek Pipitával a Supernem koncertről.Zsombor írta:Én mindenféle zenét szívesen hallgatok. A néger zenék a fő szívügyem, de imádom pl a Rise Againstet és a Supernemet, illetve a lentebb linkelt zenéhez hasonlókat is szívesen hallgatom.
Én mindenféle zenét szívesen hallgatok. A néger zenék a fő szívügyem, de imádom pl a Rise Againstet és a Supernemet, illetve a lentebb linkelt zenéhez hasonlókat is szívesen hallgatom.Sierra írta: Szereted az ilyen kaliberű zenéket is? Nem is gondoltam volna.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
De, ő volt. Nekem tetszett, nagyon pörgött és brutál hangja van, meg minden. MBár a közönség nyilván inkább Manura volt rápörögve, aztán szegény próbált énekeltetni minket, de nem igazán sikerült.Pipita, Copy Con volt tegnap Manu Chao előtt nem? Ő hogy tetszett? 2 hete ő volt Parkban a főfellépő és brutálisan jó volt, isten a pali. Manu viszont nekem túl lightos.
Meg a vokalista lányok idegesítettek, de biztos velem van a baj.
Manu lightos? Koncerten egész más világ, nem tudom van-e banda aki jobb bulit tudna csapni. Kétszer visszatapsoltuk őket, aztán 9.52-kor egy büdös gyökér szervező félrehívta Manut hogy be kéne fejezni, 10-kor véget is ért a koncert. Kb fél óráig senki nem mozdult, énekeltünk, tapsoltunk, fütyültünk, minden, ki is jöttek Manuék még KÉTSZER!! elköszönni, megtapsolni minket, elmagyarázni hogy ha rajtuk múlna még folytatnák de nem lehet... szomorú ez, gyökérség, hihetetlen.
De zseniális élmény volt, és a Manu Chao abszolút nem lájtos.
Szereted az ilyen kaliberű zenéket is? Nem is gondoltam volna.Zsombor írta:Kaukázus - Szalai Éva
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Imádkoztam, hogy nyomja el a koncerten, de sajna kimaradt Én sem szerettem annyira az újabb zenéit, de koncerten megszerettem sokat. Conraggazin 4 albumról a Magyar szöveget, Profit, Nyugi, Boldogság, Mindig jó, 123 nagyon jók De A nép hangja albuma verhetetlen.mocsok írta: de ez:
https://www.youtube.com/watch?v=Z1iAawOdubE
na ez max hangerőn, brutál szerintem.
- mocsok
nem voltam tegnap, de tény hogy copy hatalmas király. egyszer még jópár éve volton voltam copyn. egyik legjobb volt a héten.pheco írta:Pipita, Copy Con volt tegnap Manu Chao előtt nem? Ő hogy tetszett? 2 hete ő volt Parkban a főfellépő és brutálisan jó volt, isten a pali.
mondjuk a újabb számai annyira nem jönnek be nekem.
https://www.youtube.com/watch?v=6KW3uokefQk
ez a legfrissebb klipp.
szerintem ez a szám is elég gyenge hozzá képest.
de ez:
https://www.youtube.com/watch?v=Z1iAawOdubE
na ez max hangerőn, brutál szerintem.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Beerseewalk - Pénzes (Live Session)
Napi klasszikus.
Pipita, Copy Con volt tegnap Manu Chao előtt nem? Ő hogy tetszett? 2 hete ő volt Parkban a főfellépő és brutálisan jó volt, isten a pali. Manu viszont nekem túl lightos.
Napi klasszikus.
Pipita, Copy Con volt tegnap Manu Chao előtt nem? Ő hogy tetszett? 2 hete ő volt Parkban a főfellépő és brutálisan jó volt, isten a pali. Manu viszont nekem túl lightos.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Manu Chaora jön ma valaki? Már tűkön ülök.
marijuana, ILLEGÁÁL
me gusztász tú
volando vengo volando voy, deprisa deprisa a rumbo perdido
welcome to Tijuana, tequila sexo y marijuanaa
wáááá
marijuana, ILLEGÁÁL
me gusztász tú
volando vengo volando voy, deprisa deprisa a rumbo perdido
welcome to Tijuana, tequila sexo y marijuanaa
wáááá
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Örök kedvenc.Ferencváros írta:Ákos még mindig hatalmas Tegnap 2 órás koncert Kisvárdán, imádom Kár, hogy az én korosztályom már nem nagyon hallgatja, pedig szerintem még mindig zseniális. December 17. Aréna
Induljon a banzáj
But he is a good boy...
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Ákos még mindig hatalmas Tegnap 2 órás koncert Kisvárdán, imádom Kár, hogy az én korosztályom már nem nagyon hallgatja, pedig szerintem még mindig zseniális. December 17. Aréna
1984
Induljon a banzáj
1984
Induljon a banzáj
és még azt hiszik, hogy kurva menőknmate írta:https://instagram.com/p/49oYI6p5H8/
Sound. Ilyen pólót felvesznek bazmeg. Ez a fesztiválok legalja
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K