Premier League
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Re: Premier League
Benteke meg Firmino 87 millióért? Akkor már inkább vették volna meg Balet, istenem.
pool kivásárolja bentekét. 47 millió euró.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
ocsem ilyen hulye arsenalos mezt...mmint nem a szin hanem ez a superman meret...
az viszont tetszett amit az nso-n irtak valasztasi lehetosegnek a szavazason: "Inkább ne beszéljünk róla, örüljünk, hogy a nadrág még nem ilyen szűk!"
az viszont tetszett amit az nso-n irtak valasztasi lehetosegnek a szavazason: "Inkább ne beszéljünk róla, örüljünk, hogy a nadrág még nem ilyen szűk!"
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Vidal az Arsenalé!!!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A képen egyébként Flamini és az új frizurája látható.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A képen egyébként Flamini és az új frizurája látható.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Újabb holland a PL-ben: Lens Sunderland.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Na, most már hivatalos is.Toti írta:azt hittem, h az, de elvileg csak nagyon közel a megállapodás jelzők jelennek meg.
Nekem is ez jutott eszembe, ezek nem olyan nagy trükkök.csabi* írta:ugyanezt megcsinálom bármikor, még lehet jobban isRealista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=rS6QSMVP9nw
Most tényleg olyan nagy cucc amit csinál? Az nso újságírója eldurrant rá az fix
Ráadásul biztos nagy hasznát venné a focipályán.
Ja nem.
https://www.youtube.com/watch?v=yWUOay0qZ3A
Pedig Cheryshev nagy fogás lehetne egy angol csapatnak, mert régi módi szélsőnek is jó (hasonlít a 2010-12-es Bale-re), viszont egész ügyes is mindkét lábával.
Pedig Cheryshev nagy fogás lehetne egy angol csapatnak, mert régi módi szélsőnek is jó (hasonlít a 2010-12-es Bale-re), viszont egész ügyes is mindkét lábával.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
sajnos (nektek) nem fog jönni se cheryshev, se illara
a mostani tulajok ezekhez nagyon értenek, biztos lábakon áll már a Pool pénzügyileg, pedig 4 éve majdnem csődbe kerültünk...Egyébként honnan lett a Poolnak ennyi pénze?
azt hittem, h az, de elvileg csak nagyon közel a megállapodás jelzők jelennek meg.
de mindent megtesznek érte, morgan eladása miatt kell.
de mindent megtesznek érte, morgan eladása miatt kell.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Ez már hivatalos? Örülnék neki, szimpatikus gyerek, pár év múlva egy Arsenalba simán jó lehet, de ha LVG marad a MU-nál, akkor nem csodálkoznék, ha ott kötne ki idővel.Toti írta:Jordy Clasie -> southampton 10m e
Jordy Clasie -> southampton 10m e
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ugyanezt megcsinálom bármikor, még lehet jobban isRealista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=rS6QSMVP9nw
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A City úgy tűnik nem áll le, most De Bruyne-ért mennek egy 50 millió eurós ajánlattal.
A United Van Persie és Falcao távozása után, egy csatárra feni a fogát. A legújabb név Lewandovski. Korábban képben volt Müller, Benteke, és Cavani is. Di María pedig 60 millió euró ellenében Párizsban köthet ki.
A United Van Persie és Falcao távozása után, egy csatárra feni a fogát. A legújabb név Lewandovski. Korábban képben volt Müller, Benteke, és Cavani is. Di María pedig 60 millió euró ellenében Párizsban köthet ki.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
https://www.youtube.com/watch?v=rS6QSMVP9nw
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
a denis - illarra duót oda is adnám a poolnak 50 millióért.
Jaaa elnézést akkor, azt hittem, hogy arra akartál utalni, hogy mi is elég drágán vettük. De akkor semmi, ugyanazt gondoljuk a témáról.M1Ö írta: A 2. mondatoddal meg is válaszoltad. Az egyik 17, a másik 20. Az egyik pár millát, a másikért több 10 milliót fizettek, egyiknek 1-3 (elvileg 1) millió a fizetése, a másiknak meg a hírek szerint már ilyen CR-Messi magasságokba.
Ezzel utaltam arra, hogy abszolút nem jöttünk ki rosszul Odegaard-dal, pláne ha ki is hozza magából a maxot.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A 2. mondatoddal meg is válaszoltad. Az egyik 17, a másik 20. Az egyik pár millát, a másikért több 10 milliót fizettek, egyiknek 1-3 (elvileg 1) millió a fizetése, a másiknak meg a hírek szerint már ilyen CR-Messi magasságokba.Sierra írta:Hogy lehet a kettőt összehasonlítani, már bocsánat.
Azért 4-8 millió euró köszönőviszonyban sincsen 64 (vagy mennyi) millió euróhoz képest.
Ezzel utaltam arra, hogy abszolút nem jöttünk ki rosszul Odegaard-dal, pláne ha ki is hozza magából a maxot.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Hát akkor csak gratulálni tudok (negatív értelemben) a Manchester City-nek, hogy ekkora balekok, és gratulálni tudok a Liverpoolnak is (pozitív értelemben), hogy találtak egy idióta csapatot, akiket ennyivel lehúztak, szépen csinálták. Vicc tényleg.Remy írta:"angol"... akarnak már ők is egy csúcskategóriás sztárt, így fel kell verni az árát, aztán hátha a sok milla mellé még teljesítmény is lesz majd a kövi néhány évben.Sierra írta:És ez a Sterling gyerek semmit, SEMMIT nem bizonyított még, nem is értem mire fel adtak érte ennyi pénzt.