És? Csakaspanyolliga góljai számítanak ebben az évben.Amúgy egy jó hír: valószínűleg CR lesz a gólkirály idén a BL-ben.
Kíváncsi lennék egyébként a Barcások véleményére Albáról.
http://www.youtube.com/watch?v=oGsK8kN5e1o
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 24., szerda 10:51
És? Csakaspanyolliga góljai számítanak ebben az évben.Amúgy egy jó hír: valószínűleg CR lesz a gólkirály idén a BL-ben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 24., szerda 10:48
kelemen.istvan írta:Én ezidáig azt hittem,hogy valahol legbelül minden profi futballista barca nevelés, szóval azzal nem lesz gondTayo írta: kérdés hogy ez ugye összeegyeztethető-e a klub filozófiájával ...
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. április 24., szerda 10:43
A Barca idénre azért gyengült le, mert a híres letámadás már csak nyomokban figyelhető meg. Messi nem fut, szinte nem védekezik semmit, és ha egy ember kihúzza magát a munka alól, akkor az egész nem működik. Ráadásul ott van Alves. Ő legalább a nagy meccseken fegyelmezte magát, és nem ragadt fent rendszeresen, idén olyan fegyelmezetlen, mint egy első osztályos fogyatékos. Nem véletlen, hogy mi is idén a fos formánkkal is meg tudtunk verni titeket.Mounak évek és sok-sok meccs kellett ahhoz, ami nekik egyből ment.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. április 24., szerda 10:42
Én ezidáig azt hittem,hogy valahol legbelül minden profi futballista barca nevelés, szóval azzal nem lesz gondTayo írta: kérdés hogy ez ugye összeegyeztethető-e a klub filozófiájával ...
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. április 24., szerda 10:35
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2013. április 24., szerda 10:32
De itt van és a Real támadásai, akciói, eredményessége 80-90%-ban tőle függnek. Ha pedig őt kiveszik a játékból, amire nem csak a Bayern, de a Dortmund is képes, akkor komoly gondok vannak.Lehet, ha nincs Cé, akkor itt van Lucas meg Falcao
Láttam mindegyiket és nekem nem volt meggyőző a Madrid, legalábbis nem láttam azt, amit egy BL győztesnél kéne látni(ettől még persze nyerhettek). Ráadásul a Sziti pontokat is alig tudott szerezni, annyira gyenge volt. A MU meg még 10 emberrel is felvette a harcot.Ezekből te láttad a City elleni két meccset?Vagy a a United elleni hazai első felvonást?Ott azért nem mondanám,hogy rosszul játszottunk.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 24., szerda 10:21
Ezekből te láttad a City elleni két meccset?Vagy a a United elleni hazai első felvonást?Ott azért nem mondanám,hogy rosszul játszottunk.Madrid sem játszott jól a komolyabb meccseke. Sziti, BvB, MU.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 24., szerda 10:12
Mert a foci ilyen egyszerű. :-)két bukott BL döntő után nincs az az isten, hogy a Wembley-be ne ők nyerjenek. Legyen bárki bent a másik ágról.
Én örülnék, ha maradna, mert tegnap amiket homorított, nagy öröm volt látni.Már arról beszélnek, hogy marad Valdes jövőre és ingyen elengedik, mert a szakmai szempontok ezt kívánják. Miért kéne vkit itt tartani, ha menni akar? HOgy aztán utána ráadásul ingyen lépjen le. Agyam eldobom tőlük.
Ez pedig egy olyan eset, amit sosem tudunk meg. Lehet, ha nincs Cé, akkor itt van Lucas meg Falcao, vagy akárki. Az ilyen feltevéseket sosem szerettem. Itt van és vezeti a csapatot, és ma este (illetve a párharc során) további lépéselőnybe kerülhet Messivel szemben, aki idén rendre(90%-ban) felsült.Arról nem is beszélve, hogy a csapat védekezésükkel Ronaldo-t is eltakarítják az útból és akkor a Real-nak annyi is, mert a többiek idén max jó iparosok, de ha nincs Cé, talán a 4 közt se vagytok.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2013. április 24., szerda 10:06
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 24., szerda 9:05
+1VanillaSky írta:A katalán verés után (amit persze nem bánok) azért hatalmas lett az öröm az oldalon, úgy hogy a szezonban mutatottak szerint nálunk sincs kolbászból a kerítés (gyenge formában lévő játékosok, még gyengébb mutatott játék) sőt még az elődöntő első meccsét sem játszottuk le. Az már csak mellékes, hogy a csoportmeccsek alatt sem tudtunk dominálni a gyengébbik német csapat ellen. Szóval inkább óvatosan, mert mi is képesek leszünk hatalmas pofára esésre.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. április 24., szerda 8:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 24., szerda 8:49
HozzászólásSzerző: hunmiller » 2013. április 24., szerda 8:44
Nézd, volt kitől példát venni :-)kapor_89 írta:
Ja, Alba pedig egy igaz köpedék. Talán Dani Alvest és Busquetset súrolja alsó hangon, ami valljuk be őszintén, nem semmi dolog.. DM mehet kezet fogni velük [/color]
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 24., szerda 8:37
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 24., szerda 8:36
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. április 24., szerda 7:58
majd a visszavágón rúg 4-tEl Unico írta:Messi se lesz gólkirály idén (BL),végre.
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. április 24., szerda 6:45
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2013. április 24., szerda 0:24
Pedig könnyen lehet, hogy más párosításokkal tudnánk ;)"Ez" ellen a barcelona ellen nem tudnánk döntőzni... nem elegek ahhoz.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 24., szerda 0:10
HozzászólásSzerző: Savant » 2013. április 23., kedd 23:56
Há jóvan, de...... jólvan igazad van.mint neked a lottó 5.re
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem