KAG írta:Alex Song a westhamből
Mondjuk ő top vkp. Lehet túl jó lenne nekünk.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 16., csütörtök 22:00
KAG írta:Alex Song a westhamből
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. július 16., csütörtök 21:44
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. július 16., csütörtök 21:35
Hogy kerül ezekhez Kroos? Legyen Gago-Biglia-Banega, és mindenki boldog. Ráadádul mindhárman foghatják Messi-t.tucsoki írta:Ha lúd legyen kövér: Gago-Kroos-Banega
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 16., csütörtök 21:16
Adom amúgy.Inkább ő,mint BihijjaHa már kötelező elhozni egyet, akkor biglia helyett legyen Banega, bár amilyen labilis egy fazon max Coentraoval lennének jó haverok.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. július 16., csütörtök 21:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 16., csütörtök 21:05
Tudom hogy erre gondoltál amúgy, jobban vágod az argentín focit nálunk. Mondjuk ez még mindig csak a második helyre elég shutter mögött.morientes írta:Az életpályamodell volt hasonló,arra gondoltam.Mondjuk Riquelme maximuma öt emelettel feljebb volt, mint Banega maximuma.
Ez off,de az egyik részegen ment edzésre valenciában,a másik barcelonában oda se talált
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. július 16., csütörtök 21:04
Nem sok lehetoseg van ahogy latom a kp megerositesere, ez is csak azon kevesek egyike lehetne.cart írta:Aztán megint átmegy kocsival a saját lábán...numberone1 írta:Banegat le lehet tenni a padra, legalabb egy minosegit lehetne behozni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 16., csütörtök 21:00
Az életpályamodell volt hasonló,arra gondoltam.Mondjuk Riquelme maximuma öt emelettel feljebb volt, mint Banega maximuma.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 16., csütörtök 20:59
Maradona hogy került ide azt nem értem. Morientes írt valamit, amire reagáltam. Ne haragudj.numberone1 írta: Maradona meg ot emelettel Riquelme folott, nem ertem ezt az osszehasonlitast.
HozzászólásSzerző: cart » 2015. július 16., csütörtök 20:55
Aztán megint átmegy kocsival a saját lábán...numberone1 írta:Banegat le lehet tenni a padra, legalabb egy minosegit lehetne behozni.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. július 16., csütörtök 20:50
Maradona meg ot emelettel Riquelme folott, nem ertem ezt az osszehasonlitast.ziro4vr írta: Mondjuk Riquelme maximuma öt emelettel feljebb volt, mint Banega maximuma.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 16., csütörtök 20:42
Mondjuk Riquelme maximuma öt emelettel feljebb volt, mint Banega maximuma.morientes írta: Olyan kb mint anno Juan Roman Riquelme.Benne is több volt,aztán az lett ami.
Végülis argentín, foghatná Messit.numberone1 írta:Banega. Pont a legjobb korban van, ismeri a kozeget, a Sevillaban ujra felepitette magat.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 16., csütörtök 20:37
Ha nem lenne sérülékeny,link,meg alkoholista,akkor még tán támogatnám is.Nem véletlen játszatja Tata Bigliat.Évekkel ezelőtt kellett volna.A sevillaba meg alap,mer Emeri nagy kedvence.De csak azért.numberone1 írta:Banega. Pont a legjobb korban van, ismeri a kozeget, a Sevillaban ujra felepitette magat.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. július 16., csütörtök 19:57
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 16., csütörtök 19:50
Keblemre.Kovacic, Witsel, Wilshere
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 16., csütörtök 19:30
Mi van vele? Semmit nem mutatott eddig, hogy szóba kerüljön itt.wZoLee7 írta:Beírok pár nevet, semmit sem gondolok komolyan, csak érdekel velük mi van.
Kovacic, Witsel, Wilshere...Mondjuk a belgának a pénz igénye lenne magas. Az angolok tudjuk mennyire válnak be. Maradt a horvát
Nézz utána, és rögtön választ is kapsz a kérdésedre.pheco írta: Nem tudom mennyi az ára meg a fizuja, de szerintem nem lehetetlen küldetés őt elhozni értelmes áron.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 16., csütörtök 19:08
Ő pont ma nyilatkozta, miután kérdezték a Real és a Barca érdeklődéséről, hogy az Inter is van akkora csapat, és ott akar trófeákat nyerni.wZoLee7 írta: Maradt a horvát
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 16., csütörtök 18:54
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. július 16., csütörtök 18:08
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. július 16., csütörtök 18:00
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem