Hogy kerül ezekhez Kroos? Legyen Gago-Biglia-Banega, és mindenki boldog. Ráadádul mindhárman foghatják Messi-t.tucsoki írta:Ha lúd legyen kövér: Gago-Kroos-Banega
Kommentáld a híreket
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Re: Kommentáld a híreket
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Adom amúgy.Inkább ő,mint BihijjaHa már kötelező elhozni egyet, akkor biglia helyett legyen Banega, bár amilyen labilis egy fazon max Coentraoval lennének jó haverok.
Shutter?Ne sértegess màr Ziro Sztm Messi óta fan
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Ha lúd legyen kövér: Gago-Kroos-Banega
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tudom hogy erre gondoltál amúgy, jobban vágod az argentín focit nálunk. Mondjuk ez még mindig csak a második helyre elég shutter mögött.morientes írta:Az életpályamodell volt hasonló,arra gondoltam.Mondjuk Riquelme maximuma öt emelettel feljebb volt, mint Banega maximuma.
Ez off,de az egyik részegen ment edzésre valenciában,a másik barcelonában oda se talált
Ha már kötelező elhozni egyet, akkor biglia helyett legyen Banega, bár amilyen labilis egy fazon max Coentraoval lennének jó haverok.
Nem illik.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem sok lehetoseg van ahogy latom a kp megerositesere, ez is csak azon kevesek egyike lehetne.cart írta:Aztán megint átmegy kocsival a saját lábán...numberone1 írta:Banegat le lehet tenni a padra, legalabb egy minosegit lehetne behozni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- morientes
Az életpályamodell volt hasonló,arra gondoltam.Mondjuk Riquelme maximuma öt emelettel feljebb volt, mint Banega maximuma.
Ez off,de az egyik részegen ment edzésre valenciában,a másik barcelonában oda se talált
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ziro4vr
Maradona hogy került ide azt nem értem. Morientes írt valamit, amire reagáltam. Ne haragudj.numberone1 írta: Maradona meg ot emelettel Riquelme folott, nem ertem ezt az osszehasonlitast.
Nem illik.
Aztán megint átmegy kocsival a saját lábán...numberone1 írta:Banegat le lehet tenni a padra, legalabb egy minosegit lehetne behozni.
- numberone1
Vidalnak is van negativ oldala, de attol meg nagyon jo jatekos. Banegat le lehet tenni a padra, legalabb egy minosegit lehetne behozni. Biglia meg azert szoritotta ki, mert DM es Pastore kevesebbet vedelezett a Copan, kellet vki aki Mascherano mellett marad a kp-n.
Maradona meg ot emelettel Riquelme folott, nem ertem ezt az osszehasonlitast.ziro4vr írta: Mondjuk Riquelme maximuma öt emelettel feljebb volt, mint Banega maximuma.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
Mondjuk Riquelme maximuma öt emelettel feljebb volt, mint Banega maximuma.morientes írta: Olyan kb mint anno Juan Roman Riquelme.Benne is több volt,aztán az lett ami.
Végülis argentín, foghatná Messit.numberone1 írta:Banega. Pont a legjobb korban van, ismeri a kozeget, a Sevillaban ujra felepitette magat.
Nem illik.
- morientes
Ha nem lenne sérülékeny,link,meg alkoholista,akkor még tán támogatnám is.Nem véletlen játszatja Tata Bigliat.Évekkel ezelőtt kellett volna.A sevillaba meg alap,mer Emeri nagy kedvence.De csak azért.numberone1 írta:Banega. Pont a legjobb korban van, ismeri a kozeget, a Sevillaban ujra felepitette magat.
Valamikor igen ígéretes volt,de az elmúlt mint a születésnap.
Olyan kb mint anno Juan Roman Riquelme.Benne is több volt,aztán az lett ami.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- numberone1
Banega. Pont a legjobb korban van, ismeri a kozeget, a Sevillaban ujra felepitette magat.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Keblemre.Kovacic, Witsel, Wilshere
Csak Sajnos Kova az kb. Isco és James féle poszt, ott már megvagyunk.
Witselt hagyjuk, közepes. Wilshere örök ígéret akkor inkább Ramsey. #walespower
- ziro4vr
Mi van vele? Semmit nem mutatott eddig, hogy szóba kerüljön itt.wZoLee7 írta:Beírok pár nevet, semmit sem gondolok komolyan, csak érdekel velük mi van.
Kovacic, Witsel, Wilshere...Mondjuk a belgának a pénz igénye lenne magas. Az angolok tudjuk mennyire válnak be. Maradt a horvát
Nézz utána, és rögtön választ is kapsz a kérdésedre.pheco írta: Nem tudom mennyi az ára meg a fizuja, de szerintem nem lehetetlen küldetés őt elhozni értelmes áron.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ő pont ma nyilatkozta, miután kérdezték a Real és a Barca érdeklődéséről, hogy az Inter is van akkora csapat, és ott akar trófeákat nyerni.wZoLee7 írta: Maradt a horvát
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Beírok pár nevet, semmit sem gondolok komolyan, csak érdekel velük mi van.
Kovacic, Witsel, Wilshere...Mondjuk a belgának a pénz igénye lenne magas. Az angolok tudjuk mennyire válnak be. Maradt a horvát
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Elmúlt években nem volt nagyobb súlya a sajtóhírként titulált híreknek? Úgy emlékszem mintha azoknak a 90%-a meg is valósult volna. Viszont idén volt már DDG, Ramos és Vidal is sajtóhírként kezelve.
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Igen, csak a kezdőből Suarez nem nettó emberhátrány, és Neymar is konstansabb a gólok terén, mint Benzema... (bár őt legalább le merik cserélni...)LaMartin írta:Egyébkébt nézzük a tavalyi barcát:volt egy szem Pedro cserének előre, és az elején még Sandro/Munir, de aztán ha jól tudom, Suarez visszatérése után ők már nem igazán játszottak. Ehhez képest a Realnak ott van a BBC-n kívül adott esetben egy Jese, Cserisev, ha kell Isco is feljebb tud lépni és James se lenne elveszve, és most ott van a hírek alapján ez a Mayoral srác, bár egyelőre ő még nek szint. A kp-ról nem is beszélek, oda egy kiöregedett Xavi, és egy egész jo Rafinga volt, nem feltétlenül jobbak mint Illarra, Casemiro, de megfelelően voltak használva
szerk.:a 2 Lucast, Silvat és Vazquezt elfelejtettem, bár Silva valószínüleg elmegy, de Vazquez sem egy használhatatlan spíler
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Gündogant megpróbálnám, ha nem jön össze a Verratti-Pogba-Vidal pakkból egyik sem. Persze ő nincs jelenleg egy szinten az előző hárommal, így nem is a kezdőbe hoznám, de simán lehet, hogy kiharcolná a kezdőt magának. Ha nem, akkor pedig lenne egy rohadt jó emberünk, akivel nyugodt szívvel lehet rotálni Kroost és Modricot. Nem tudom mennyi az ára meg a fizuja, de szerintem nem lehetetlen küldetés őt elhozni értelmes áron.