He,he,he... Meg még mit nem... Én nem hoznám vissza,kell a francnak. Ha lehozott 2-3 jó hónapot,sírt az új szerződésért meg fizuemelésért. Maradjon csak ott,ahol van és egye meg amit főzött...Realista24 írta:ABC| Angel Di Maria regrets his decision to leave Real Madrid and has ‘begged’ them to take him back according to Spanish paper....
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
ABC| Angel Di Maria regrets his decision to leave Real Madrid and has ‘begged’ them to take him back according to Spanish paper....
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én anno olyanokról olvastam, hogy Gündogan 150.000 fontos fizetést akar, amit a MU nem akart megadni neki.
A PSG elvileg adta volna, de hozzájuk meg nem akart menni.
Gondolom úgy volt vele, hogy csak akkor lép, ha sokkal többet keres a jelenlegi fizunál.
Pogba ügynöke nyilatkozta, hogy: Ha Laporta nyeri a választásokat, akkor Pogba nagy eséllyel a barca játékosa lesz . . .
A PSG elvileg adta volna, de hozzájuk meg nem akart menni.
Gondolom úgy volt vele, hogy csak akkor lép, ha sokkal többet keres a jelenlegi fizunál.
Pogba ügynöke nyilatkozta, hogy: Ha Laporta nyeri a választásokat, akkor Pogba nagy eséllyel a barca játékosa lesz . . .
ZIDANE
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Erre azert kivancsi lennek, talan vki tobbet tud rola, mert erzek egy kist ellentmondast palesz hsz-ben.palesz77 írta:Az ára még nem lett volna gáz, de nem véletlen, hogy annak ellenére, hogy kijelentette, hogy idén távozik, mégis hosszabbított, és nem a Barca vagy a München játékosa már.. Eléggé túlértékeli magát - jelenleg -, és irreálisan magas fizetést kér.Gündogan ... Nem tudom mennyi az ára meg a fizuja, de szerintem nem lehetetlen küldetés őt elhozni értelmes áron.
Azert az erdekes, h a Barca, Bayern es a MU nem tudta megfizetni, de a Dortmundal hosszabitott, ahol nagysag rendekkel kevesebb a love. Foleg a MUnal dobaloznak nagy fizetesekkel, es meg sem tudtak vele megegyezni?...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Az ára még nem lett volna gáz, de nem véletlen, hogy annak ellenére, hogy kijelentette, hogy idén távozik, mégis hosszabbított, és nem a Barca vagy a München játékosa már.. Eléggé túlértékeli magát - jelenleg -, és irreálisan magas fizetést kér.Gündogan ... Nem tudom mennyi az ára meg a fizuja, de szerintem nem lehetetlen küldetés őt elhozni értelmes áron.
Tényleg, Gündi... A Dortmunddal már 2 éve megállapodtunk, hogy tavaly nyáron elhozzuk.Gündogant megpróbálnám, ha nem jön össze a Verratti-Pogba-Vidal pakkból egyik sem. Persze ő nincs jelenleg egy szinten az előző hárommal, így nem is a kezdőbe hoznám, de simán lehet, hogy kiharcolná a kezdőt magának. Ha nem, akkor pedig lenne egy rohadt jó emberünk, akivel nyugodt szívvel lehet rotálni Kroost és Modricot. Nem tudom mennyi az ára meg a fizuja, de szerintem nem lehetetlen küldetés őt elhozni értelmes áron.
Most meg már fel sem merül a neve.
Gago nem rossz ötlet, hozzuk vissza szerintem.
#futureredondo.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
KAG írta:Hm.
Én sajnos nem látom annyit játszani (idén kb 5 meccsnél többet nem láttam tőle, azok alapján nem teljesen ez a kép jött le. Azt láttam, hogy gyengébb védekezés és bruszt-harc terén) szóval hiszek neked.
Érdekes amúgy ez a kp-s téma. Vidal tényleg megoldás lehetett volna, de számára úgy tűnik, hogy csábítóbb a Budás.
Te amúgy RMCF hoznál valakit vagy hagynád a csába és nekimennél így az idénynek (KP-ra értendően)?
Az attól függ mi lesz a szerkezet. Egyelőre várok,az edző még alig ismeri őket,kell 2-3 meccs.....persze ez alapvető baj nálunk,az állandó körforgás,2-3 évente változó edző,alapkoncepció,sokszor annak a hiánya,hiányposztok,bebetonozott emberek..stb....
Az egész vezetés amatőr....az. Vállalom.
Én nem hajkurásznám DDG-t 40 ért,nevetséges,jövőre ingyen jöhet.....magasabb bérért,oké,de nehogymá egy mu diktáljon,meg szabjon feltételeket egy lejáró szerződéses embernél....nevetséges az egész.
Ramos elmegy? Fenéket....van pénz 40 egy évre egy kapusért? akkor ramosnál 4 évre évente 2 millán megy a vita? Nevetséges.
Megvették az a vatrangy faubertett 6 hónapra 2 millió euróért.....hát ki ezért a felelős? vannak ott egyáltalán felelősük,vagy ez egy kibaszott monopoly a bérletesek és a tagok pénzével?
Nevetséges.
Nem mondok többet,csak annyit 6 hónap alatt rendet tennék az kurva isten.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- KAG
Hm.
Én sajnos nem látom annyit játszani (idén kb 5 meccsnél többet nem láttam tőle, azok alapján nem teljesen ez a kép jött le. Azt láttam, hogy gyengébb védekezés és bruszt-harc terén) szóval hiszek neked.
Érdekes amúgy ez a kp-s téma. Vidal tényleg megoldás lehetett volna, de számára úgy tűnik, hogy csábítóbb a Budás.
Te amúgy RMCF hoznál valakit vagy hagynád a csába és nekimennél így az idénynek (KP-ra értendően)?
ZIDANE
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
KAG írta:Amúgy, ha nagyon-nagyon kéne idén egy kp én nem baszakodnék és leraknék Yaya ért 30-40 milliót
Szerintem még egy 1+1 éves szerződésre bőven jó lenne.
Aztán akkor utána meg Verratti jöhetne és helószia
Persze erről sajnos (vagy nem) szó sincs...
Úgyis basszuk el a pénzt ezerrel mindenfelé fölösleges jöttment senkire. Ő legalább hasznos is lenne
Nem lenne jó,túl fent játszik,alig védekezik,a faszi brutál korrekten játszik,de eléggé beszűkült a játéktere.Sokat sétál,kis területet játszik be. Én nagyon szeretem,és 2 éve abszolut ő volt a nr1...persze ronaldo és messi mellett....őket nem nagyon lehet megverni,de touré legalább annyit mutatott.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nemértem én ezt a pesszimizmust. A keretünk erősödött. Lehet röhögni, de így van. Casemirot sokan leírják, de nem rossz ő, jött Danilo, a kapuban is jobbak leszünk. Cherysev is itt van, plusz egy változtatási lehetőség. Én nem tudom mit várnak egyesek. Meg lehet nézni a többi csapatnál milyen cserék vannak. A kezdőnknél meg nehéz jobbat találni.
Egy komoly változás volt, edzői poszton, de nem vagyok benn biztos h rossz irányba befolyásolja majd a teljesítményünket.
Persze, én is örülnék egy nagy névnek a kp-ra, sőt szeretnék is, mert annak mindig örülök ha erősödik a csapat. De a jelenlegi kerettel is elvárás a min 2 kupa. Mert a Barca nem jobb! Triplázás ide vagy oda.
a tavalyi szezon a sérüléseken és Carlo hülyeségein ment el. Utóbbi már nincs, előbbi meg minden csapatnál megeshet, reméljük idén nagyobb szerencsénk lesz.
Egy komoly változás volt, edzői poszton, de nem vagyok benn biztos h rossz irányba befolyásolja majd a teljesítményünket.
Persze, én is örülnék egy nagy névnek a kp-ra, sőt szeretnék is, mert annak mindig örülök ha erősödik a csapat. De a jelenlegi kerettel is elvárás a min 2 kupa. Mert a Barca nem jobb! Triplázás ide vagy oda.
a tavalyi szezon a sérüléseken és Carlo hülyeségein ment el. Utóbbi már nincs, előbbi meg minden csapatnál megeshet, reméljük idén nagyobb szerencsénk lesz.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- KAG
Amúgy, ha nagyon-nagyon kéne idén egy kp én nem baszakodnék és leraknék Yaya ért 30-40 milliót
Úgyis basszuk el a pénzt ezerrel mindenfelé fölösleges jöttment senkire. Ő legalább hasznos is lenne
ZIDANE
-
KAG írta:Alex Song a westhamből
Mondjuk ő top vkp. Lehet túl jó lenne nekünk.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Hogy kerül ezekhez Kroos? Legyen Gago-Biglia-Banega, és mindenki boldog. Ráadádul mindhárman foghatják Messi-t.tucsoki írta:Ha lúd legyen kövér: Gago-Kroos-Banega
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Adom amúgy.Inkább ő,mint BihijjaHa már kötelező elhozni egyet, akkor biglia helyett legyen Banega, bár amilyen labilis egy fazon max Coentraoval lennének jó haverok.
Shutter?Ne sértegess màr Ziro Sztm Messi óta fan
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Ha lúd legyen kövér: Gago-Kroos-Banega
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tudom hogy erre gondoltál amúgy, jobban vágod az argentín focit nálunk. Mondjuk ez még mindig csak a második helyre elég shutter mögött.morientes írta:Az életpályamodell volt hasonló,arra gondoltam.Mondjuk Riquelme maximuma öt emelettel feljebb volt, mint Banega maximuma.
Ez off,de az egyik részegen ment edzésre valenciában,a másik barcelonában oda se talált
Ha már kötelező elhozni egyet, akkor biglia helyett legyen Banega, bár amilyen labilis egy fazon max Coentraoval lennének jó haverok.
Nem illik.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem sok lehetoseg van ahogy latom a kp megerositesere, ez is csak azon kevesek egyike lehetne.cart írta:Aztán megint átmegy kocsival a saját lábán...numberone1 írta:Banegat le lehet tenni a padra, legalabb egy minosegit lehetne behozni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az életpályamodell volt hasonló,arra gondoltam.Mondjuk Riquelme maximuma öt emelettel feljebb volt, mint Banega maximuma.
Ez off,de az egyik részegen ment edzésre valenciában,a másik barcelonában oda se talált
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Maradona hogy került ide azt nem értem. Morientes írt valamit, amire reagáltam. Ne haragudj.numberone1 írta: Maradona meg ot emelettel Riquelme folott, nem ertem ezt az osszehasonlitast.
Nem illik.