KAG írta:Hm.
Én sajnos nem látom annyit játszani (idén kb 5 meccsnél többet nem láttam tőle, azok alapján nem teljesen ez a kép jött le. Azt láttam, hogy gyengébb védekezés és bruszt-harc terén) szóval hiszek neked.
Érdekes amúgy ez a kp-s téma. Vidal tényleg megoldás lehetett volna, de számára úgy tűnik, hogy csábítóbb a Budás.
Te amúgy RMCF hoznál valakit vagy hagynád a csába és nekimennél így az idénynek (KP-ra értendően)?
Az attól függ mi lesz a szerkezet. Egyelőre várok,az edző még alig ismeri őket,kell 2-3 meccs.....persze ez alapvető baj nálunk,az állandó körforgás,2-3 évente változó edző,alapkoncepció,sokszor annak a hiánya,hiányposztok,bebetonozott emberek..stb....
Az egész vezetés amatőr....az. Vállalom.
Én nem hajkurásznám DDG-t 40 ért,nevetséges,jövőre ingyen jöhet.....magasabb bérért,oké,de nehogymá egy mu diktáljon,meg szabjon feltételeket egy lejáró szerződéses embernél....nevetséges az egész.
Ramos elmegy? Fenéket....van pénz 40 egy évre egy kapusért? akkor ramosnál 4 évre évente 2 millán megy a vita? Nevetséges.
Megvették az a vatrangy faubertett 6 hónapra 2 millió euróért.....hát ki ezért a felelős? vannak ott egyáltalán felelősük,vagy ez egy kibaszott monopoly a bérletesek és a tagok pénzével?
Nevetséges.
Nem mondok többet,csak annyit 6 hónap alatt rendet tennék az kurva isten.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.