Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
Re: Kommentáld a híreket
en Thiagoba nm is gondolkozok, eleg elkepzelhetetlen a srac h ide jonne, habar sose lehet tudni nah....
Thiago el fog igazolni, de nem Madridba. Annyira nem akkora "sztár", hogy érte összerúgjon a két klub (mondjuk nem mint ha sokat számítana már.. ) és valószínűleg a Realnál nem is gondolkodnak még egy "támadóbb" jellegű középpályáson. Tényleg sokan vannak már ott, most jött Isco, Kaka is még sajnos itt van, Özil, aki alap kezdő valamiért mindig, DM sem lesz eladva, Modric most berobbanhat, Alonsora nem szabadna, de még idén tuti épít a klub, és persze a kimaradhatatlan KHEDIRA.... szerintem KP-ra már csak egy játékos fog érkezni, egy vkp, valószínűleg ez a Kondogbia forma. Nem tudok róla semmit, sem jót, sem rosszat, de így full átlagnak tűnik.
Zidane igazán javasolhatna már egy vkp-t is, eddig az ő ötletei beváltak (Varane, Isco (is be fog), Hazard (csak sajnos nem nálunk..)
Zidane igazán javasolhatna már egy vkp-t is, eddig az ő ötletei beváltak (Varane, Isco (is be fog), Hazard (csak sajnos nem nálunk..)
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- Gábe
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Zinedine Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ID=HP_BN_3
Na az új szerzeményünk kutyáját Messinek hívják. Hogy miért? "I named my dog 'Messi' because Messi is the best in the world, and so is my dog,"Jóban lesznek CR-rel
Na az új szerzeményünk kutyáját Messinek hívják. Hogy miért? "I named my dog 'Messi' because Messi is the best in the world, and so is my dog,"Jóban lesznek CR-rel
kapusok: Casillas, López, Jesús
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata
- Galacticos
Thiago egy álom lenne, de marad a seggén. Úgy néz ki fizetése dupláját kapja majd ezek után a játékos.
Meg kell találnunk Makelele utódját. Egy olyan típusú játékosra van most szükségünk.
Meg kell találnunk Makelele utódját. Egy olyan típusú játékosra van most szükségünk.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Azért sok minden változott az utolsó meccs utáni első találgatások óta.
Akkor még a Vidal-Verratti-Modric tengely volt a vágyam, azóta már egészen más fényben látom a dolgokat. A piaci helyzet nem is nagyon hagyott más lehetőséget. Most már boldog lennék egy Gündoga-Kondogbia-Modric hármassal is. Sőt talán ennek örülnék jelenleg a legjobban. Xabi is kapna elég lehetőséget, azokon a meccseken, mikor indokolt egy mélységi irányító, illetve Khedira és Casemiro is jó cserék lennének. Ezzel pedig a teljes kp névsorom elmondtam.
Nem mondom, hogy nem lehetne jobb is, de ez még talán reális.
Illarramendit azért nem szeretném, mert bár hatalmas Alonso fan vagyok, az egyik kedvencem a jelenlegi keretből, de ez a típus már nem égető fontosságú a mai fociban. Verratti is hasonló, de nem teljesen ilyen, neki még inkább érezném létjogosultságát, csak hát a PSG...
Akkor még a Vidal-Verratti-Modric tengely volt a vágyam, azóta már egészen más fényben látom a dolgokat. A piaci helyzet nem is nagyon hagyott más lehetőséget. Most már boldog lennék egy Gündoga-Kondogbia-Modric hármassal is. Sőt talán ennek örülnék jelenleg a legjobban. Xabi is kapna elég lehetőséget, azokon a meccseken, mikor indokolt egy mélységi irányító, illetve Khedira és Casemiro is jó cserék lennének. Ezzel pedig a teljes kp névsorom elmondtam.
Nem mondom, hogy nem lehetne jobb is, de ez még talán reális.
Illarramendit azért nem szeretném, mert bár hatalmas Alonso fan vagyok, az egyik kedvencem a jelenlegi keretből, de ez a típus már nem égető fontosságú a mai fociban. Verratti is hasonló, de nem teljesen ilyen, neki még inkább érezném létjogosultságát, csak hát a PSG...
Akkor bocsCobra11 írta:Nem miattad írtam ne aggódj
Azt hittem félreértetted a kész játékos szövegemet
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
Nem miattad írtam ne aggódjWertz írta:Beszéltem a korukról?Cobra11 írta:(Csak zárójelbe jegyezném meg, hogy Thiago csak 6hónappal fiatalabb mint Gündogan.)
Nem
Beszéltem a korukról?Cobra11 írta:(Csak zárójelbe jegyezném meg, hogy Thiago csak 6hónappal fiatalabb mint Gündogan.)
Nem
- norberto11
én meg azt hogy marad mert megduplázzák a fizetését.Cobra11 írta:(Csak zárójelbe jegyezném meg, hogy Thiago csak 6hónappal fiatalabb mint Gündogan.)
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
(Csak zárójelbe jegyezném meg, hogy Thiago csak 6hónappal fiatalabb mint Gündogan.)
Nem is írtam ám egy szóval sem, hogy a fórumon van ez ígyGalacticos írta:nem sértődtem meg csak nevetségesnek tartom a megjegyzésedet. és nem helytállónak mivel az u21es eb előtt mikor kiderült ez a záradék a fél fórum hozta volna.
- Galacticos
nem sértődtem meg csak nevetségesnek tartom a megjegyzésedet. és nem helytállónak mivel az u21es eb előtt mikor kiderült ez a záradék a fél fórum hozta volna.Wertz írta:Most tényleg meg kell sértődni,
és nem a kedvencem.
még ha illarramendiről írod ezt azt mondom oké, mert őt tényleg az u21es eb-n néztem ki.
- Hawer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Úgy beszéltek Gündoganról mint ha ő már egy 26 éves kiforrott játékos lenne.
Pedig nem sokkal idősebb Thiagonál.
Úgyis azt fog jönni, amelyik akar.
szerintem egyik sem
Pedig nem sokkal idősebb Thiagonál.
Úgyis azt fog jönni, amelyik akar.
szerintem egyik sem
Most tényleg meg kell sértődni, mert írtam valami olyat a kedvencedről, ami nem tetszik neked?Galacticos írta:Wertz írta:Thiago most a nagy mánia, mert jól játszott az U21es EBn,
előtte nem volt róla szó?
előtte nem volt itt álomcsapatokba?
de és de.
én thiagonak jobban örülnék: 1.: a játékstílusa jobban tetszik
2.: odapörkölnénk a katalánoknak
3.: szerintem ha ő kezdő lesz folyamatosan és elkerülik a nagyobb sérülések akkor nagyobb játékos lesz gündogannal.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Jelenleg Gündogant érzem jobbnak, de ha Thiago beváltja a hozzáfűzött reményeket, túlszárnyalhatja. Nehéz kérdés, mindkettőnek örülnék. (azért kicsit jobban pártolnám Gündogant, ha idén lehetne hozni)Cobra11 írta:Szerintetek melyik lenne jobb döntés:
Thiago vagy Gündogan??
Szívem szerint mindkettőt hoznám , de az nagy butaság lenne
- Galacticos
Wertz írta:Thiago most a nagy mánia, mert jól játszott az U21es EBn,
előtte nem volt róla szó?
előtte nem volt itt álomcsapatokba?
de és de.
én thiagonak jobban örülnék: 1.: a játékstílusa jobban tetszik
2.: odapörkölnénk a katalánoknak
3.: szerintem ha ő kezdő lesz folyamatosan és elkerülik a nagyobb sérülések akkor nagyobb játékos lesz gündogannal.
Ha egyáltalán eljutnak a döntőig a csigások.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Thiago most a nagy mánia, mert jól játszott az U21es EBn, de inkább Gündogan lenne a jobb megoldásCobra11 írta:Szerintetek melyik lenne jobb döntés:
Thiago vagy Gündogan??
Szívem szerint mindkettőt hoznám , de az nagy butaság lenne
Ő már egy kész játékos Thiagoval ellentétben
- Galacticos
júli 13.-án van a döntő.