Hola Amigos ! Valószínűleg az enyém lesz a legpozitívabb meccs értékelés ugyanis 15 év után nekem is volt szerencsém végre élőben látni a csapatot.Hát hatalmas élmény, katarzis, már a himnusznál bekönnyeztem.Így a kiesés bár kis csalódottságot okozott de ez a meccs nekem mindig is egy örök pozitív élmény lesz. Amiben mindenkinek igaza volt,hogy már most kattogok,hogy mikor mehetnék ki újra.
Egyszerűen leírhatatlan az egész szavakkal.Maga a város is nagyon bejövős,ha nem várna itthon a kutyám meg az asszony akkor sztem vissza se jövök, beállnék én is olyan "shapeshifter" négernek(imádtam, ahogy szaladnak a rendőrök elől a télapó batyuban
)
A meccset még tévében nem láttam csak összefoglalót.Jól indultunk neki a meccsnek, első félidő ha nem is a decima féle csapatot idézte, de jót sejtettem, aztán jöttek sorra a kihagyott helyzetek, ami természetesen megbosszulta magát, 1-0 után viszont számomra egy teljesen érthetetlen leállás következett a második félidőben, nem tudom,hogy a szufla fogyott ki a Valencia meccs és az idei pocsék kondi/forma[Modric] miatt, de nekem tökre az volt az érzésem,hogy itt Ancelotti amolyan Mourinhosan belőtte magának az 1-0át és úgy is vonultunk ki a második félidőre.Persze jött is a semennyire meglepő Morata gól, onnantól meg totális tanácstalanság.
Kár ezért a szezonért, szépen indult, nagy dolgokat vihettünk volna véghez.De csak magának köszönheti a csapat a dolgokat, itt nyakig benne van mindenki, vezetőségtől az edzőn át egészen a játékosokig.Félek tőle,hogy azon akarják majd leverni a sarat aki a """legkevésbé""" felelős, de olvasva a híreket kicsit megnyugodtam,hogy marad Carlo(reméljük)... Ami most rohadtul nem hiányzik nekünk az egy újabb bombázás, egy újabb edzőkeringő.Egyáltalán nem akkora a gáz mint ahogy kinéz, csak bekéne látni végre a hibákat és nem újból és újból belelépni ugyanabba a kulába.
Ez a szezon a tipikus 2szék közé ülés esete, ebből tanulni kell és hiszem,hogy tanulni is fog mindenki, az a valencia meccs azt nagyon nem így kellett volna megoldani, na de mind1. Jövőre egy kifoltozott kerettel,egy kicsit több szerencsével és UGYANAZZAL az edzővel jó évünk lehet.
-akik szerintem nagyot küzdöttek, James és Marcelo
-Iker szerintem jó volt
-ami nekem nagyon lejött amit tv-ben kevésbé látni az a bbc nem létező védekezése.Szögleteken kívül a két szélső kb nem is megy hátra, benzema még csak csak de ő meg ugye most tért vissza.
-Kimondottan rossz teljesítmény nálam csak Bale
-Bale élőben is katasztrófa (és a játéka is)
-Ami viszont csalódást okozott az az utolsó 10 perc, ez volt a védjegyünk,hogy meghaltunk az utolsó momentumig amíg van remény, hát ez most valahogy egyáltalán nem történt meg, meg is lepődtem.
A Barca esetleges triplázását meg teljesen megérdemeljük, """feladtuk""" a kupát, köszönték szépen, leadunk 4 pontos előnyt -4re 3 hét alatt köszönték szépen, most meg odavetjük nekik a Juvét(akik tök megérdemelten vannak ott a döntőben,hozták amit tudnak, mi nem) a bl döntőbe ,hogy tessék egyétek... Ez most nem ellenük szól, nagyon jó hajrát futnak idén, jelenleg a világ legerősebb csapata, de kérem ilyet egy Real Madrid ne csináljon már.
Sorry ,hogy kicsit kusza lett majd még írok csak teljesen a hatása alatt vagyok az egésznek.Hala Madrid!
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams