Zene

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Zene

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 18., szombat 17:52

Ja hát mondjuk a por tényleg brutális volt. Vizet nem ittam, szóval fogalmam sincs, hogy volt-e vagy nem.

Hát itt a koncerten énekelt mindenki, bár az ABC senkinek sem ment. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 18., szombat 17:45

hát fbn azért elkezdtek páran anyázni mert úszott a porban a feszt, túl sok ember na meg olyasmit is írtak hogy nem volt víz. :lol:
hegyalja bérleteket meg becserélhették efottos bérletre szóval talán ez okozhatta a "sok embert".
Vagy csak felfújták a szituációt?

Ill nekem csak rossz tapasztalataim vannak Punnany koncertről. Eddig 3x voltam, mind a 3x ugyan az jellemezte az előadást, rossz volt a hangositás, az előadás sem volt a legjobb, viszont az élvezhetetlenséget legtöbbször a közönségre húznám rá, mivel 14-18 éves divatfiúkák és lánykák alkották akik csak álltak, vagy ha nekünk kellett énekelni a dalból egy részletet akkor csak susmogás volt.

Az ország legjobb együttese pedig nálam a quimby. Mindig állok és bámulok mekkora hangulatot tudnak alkotni. utána meg pedy and the rats + supernem kombó.

Na és szigetre ki megy?

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 18., szombat 17:37

Nagyon jó volt ez az EFOTT! És még az árak sem voltak brutálisak. A Punnany meg szerintem az ország legjobb együttese.
Az Élvezd meg sokkal jobb, ha Meszes tolja a refrént! Kár, hogy normális felvételben nincs meg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. július 17., péntek 11:58

CS0ki írta:
Undorítóan nagy tömegre számítsatok Punnanyn. Tökre csípem őket, bár a régi zenéiket jobban szerettem, de nem értem, hogy lettek ennyire felkapottak.
Ha te is szereted a zenéjüket, akkor miért vagy meglepve? Vagy szerinted szar az izlésed? :)

Amúgy én most kezdem megunni a Punnanyt, elég sokat hallgattam őket. Picit sok volt már.
Az utolsó két mondatoddal nagyjából meg is válaszoltad a kérdésed. Igazából azért nem értem, mert hallgatom őket olyan 6-7 éve, amikor szerintem jobb zenéket csináltak. Aztán pont ezzel a népdalos vonallal futottak be, ami már kevésbé jó szerintem és pláne unalmas a sokadik nagyon hasonló zene tőlük. Az utolsó 5 számukat szinte alig lehet megkülönböztetni.
Halott Pénz nekem ugyanez, mondjuk tőlük jobban tetszenek az új számok.
Fluor befutását megértem és örülök is neki. Ő tényleg az egyik legjobb magyar rapper(még, ha nem is konkrét rap zenével futott be igazán), kijárt már neki ez a fajta siker is. Végre nem köpködik, mint a Mizunál.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 17., péntek 11:43

pluszegy ziro.
nekem mai magyar muzsikabol intim torna a szivem csucske. talan nem a legprofibb banda, de nagyon jo hangulatuak a zeneik.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 17., péntek 10:53

Punnanyt én sose szerettem. Langyos alapra coelhoi, facebook borítóra montírozható szövegek...ne bántsatok. :D

Wellhello jól indult de aztán kissé uncsi lett a projekt. Plusz diaz nem tud énekelni élőben.
Nem illik.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. július 17., péntek 10:35

Undorítóan nagy tömegre számítsatok Punnanyn. Tökre csípem őket, bár a régi zenéiket jobban szerettem, de nem értem, hogy lettek ennyire felkapottak.
Ha te is szereted a zenéjüket, akkor miért vagy meglepve? Vagy szerinted szar az izlésed? :)
Erre van kereslet és tény, hogy ez a generáció az első olyan magyar hullám, akik tényleg minőségi, már-már világszínvonalú (természetesen szigorúan a popzenén belül) zenét csinálnak, ők külföldön is simán megállnák a helyüket ezekkel a zenékkel.
Szerintem már jóideje csinálnak világszínvonalú zenét a magyarok, elég sok műfajban. Inkább talán a pop zene határai lettek tágabbak.
Meg ugye ebbe az irányba ment el a zene, már egyérelműen a fesztiáválok, koncertek "irányítják" a dolgokat, raádiok, viva tv háttérbe szorult.

Amúgy én most kezdem megunni a Punnanyt, elég sokat hallgattam őket. Picit sok volt már.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. július 17., péntek 0:07

pheco írta:Undorítóan nagy tömegre számítsatok Punnanyn. Tökre csípem őket, bár a régi zenéiket jobban szerettem, de nem értem, hogy lettek ennyire felkapottak.
Az biztos, hogy keci sokan lesznek. Egyébként úgy lettek ennyire felkapottak, ahogy manapság a Wellhello vagy a Halott Pénz. Csak ők előbb kezdték picit. Ráadásul most mindenki összeáll mindenkivel, most ez a menő.
Erre van kereslet és tény, hogy ez a generáció az első olyan magyar hullám, akik tényleg minőségi, már-már világszínvonalú (természetesen szigorúan a popzenén belül) zenét csinálnak, ők külföldön is simán megállnák a helyüket ezekkel a zenékkel.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. július 16., csütörtök 20:43

nem hogy inkább a holnapi iriera jönnétek.
https://www.youtube.com/watch?v=MGfaqdjMVUE
https://www.youtube.com/watch?v=d-ai1GV4iBM

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. július 16., csütörtök 19:31

pheco írta:Undorítóan nagy tömegre számítsatok Punnanyn. Tökre csípem őket, bár a régi zenéiket jobban szerettem, de nem értem, hogy lettek ennyire felkapottak.
A 2013-as nyár záró koncert óta az összes parkos koncerten ott voltam és valóban tavaly meg már idén is többen voltak mint akkor de ezzel nincs gond nagyobb a buli és több a macska. :D B-)
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. július 16., csütörtök 19:11

Akkezdet Phiai | A Nekemtenee | official audio szöveggel

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. július 16., csütörtök 11:18

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. július 15., szerda 22:11

Marci77 írta:Valaki megy Punnanyra jovo heten a Parkba? Kb hanykor kezdhetnek ok? Mert, mikor neztem meg nem lattam. :)
Ottleszek. B-) :D

igen ha jól tudom 8-kor lesz a kezdés mint általában szokott.:)

Punnany Massif - Való világ (Ganxsta Tribute)
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 15., szerda 21:52

Deniz - Elegem van Eddig nem nagyon szerettem, de hogy ezt odarakta... :agree: :lol:
K

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. július 15., szerda 16:31

Febuárban ismét jön a Parkway Drive. :mrgreen: :mrgreen: Hihetetlen mennyire szeretnek minket, 2012 óta ez lesz az 5. koncertjük Magyarországon.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. július 15., szerda 15:44

Ez amúgy a kerületi önkormányzatnak köszönhető, vagy ki a hibás ezért az oltári baromságért?
Nem csak a kerület, ez alapvető dolog. Lakott területen belül szabadtéri koncertek 10ig szoktak tartani. Ezért volt így a ZP esetén is. Gondlom külön engedéllyel lehet ettől eltérni(sziget 11 óra), de azt folyamatosan nem adják meg gondolom. Valahol jogos is amúgy...Bár utána a disco nem tudom mennyivel halkabb.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. július 15., szerda 11:29

Ha a Parkban lesz akkor 8tól. Ez szinte biztos, mert ott 10ig be kell fejeződnie minden koncertnek.
Ez amúgy a kerületi önkormányzatnak köszönhető, vagy ki a hibás ezért az oltári baromságért?

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. július 15., szerda 9:02

BLaZE írta:Ha a Parkban lesz akkor 8tól. Ez szinte biztos, mert ott 10ig be kell fejeződnie minden koncertnek.
Ertem. kosz :)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. július 15., szerda 8:58

Ha a Parkban lesz akkor 8tól. Ez szinte biztos, mert ott 10ig be kell fejeződnie minden koncertnek.
halálomig madridista leszek

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. július 15., szerda 8:47

Valaki megy Punnanyra jovo heten a Parkba? Kb hanykor kezdhetnek ok? Mert, mikor neztem meg nem lattam. :)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Vissza: