Zene
Re: Zene
8 éve voltam egy teljes hetet Szigeten, és azóta nem sok minden változott, akkor is voltak nagy nevek, és mégis csak 38000 volt a hetijegy. Most mennyi is?Norbii írta:A jegy/bérlet ár pedig szerintem nem sokkal drágább a kelleténél hiszen azért még is csak egy 7napos fesztiválról beszélünk, ami nagyon jó helyen van, igényesen kivitelezve és elég sok világsztárt meghívnak.
A bérlet szerintem sem vészes, viszont a napi jegy az durva.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Sierra írta:
A Sziget elment egy más irányba, ha az elmúlt 2-3 évet nézzük. Most már meg lehet nézni milyen arcok járnak ki (mondjuk ez manapság az összes fesztiválra igaz,
aránylag egyetértek veled viszont ebben nem. Ezt elég sokszor hallottam, de távolról sem igaz. a Szigetre általában nem a -50 iq-s kigyúrt fullcap ivadékok járnak ki, mint pl a soundra, hanem az úgymond értelmiségibb egyetemisták akik a rock valamilyen műfaját preferálják. Tavaly se láttam kötekedő részeg embereket, vagy esetleg bunkókat. Inkább a béke paradicsoma volt ahol a fiatalabb és idősebb generáció egyaránt élvezhette a helyet, az atmoszférát.
Fellépők listája idén se lenne olyan rossz mert akad pár akit várok, viszont belefért volna jócskán több ha nem martin garixra meg kiégett sander van dorm, w&w djket hivnak meg.
A jegy/bérlet ár pedig szerintem nem sokkal drágább a kelleténél hiszen azért még is csak egy 7napos fesztiválról beszélünk, ami nagyon jó helyen van, igényesen kivitelezve és elég sok világsztárt meghívnak. Ami igazán nagy gond hogy a legtöbb igényesebb banda augusztusban már nincs európában hanem amerikában/ázsiában koncertezik, Foo fighterst is elkapta minden nagyobb fesztivál..a szigetnek is sikerülhetett volna ha nem aug 8.án repülnek el.
Mondjuk esetemben teljesen rendben van az ár mert diákként 38-40 e ftért beszerzem a 7 napos bérletet. Másfél év múlva végzek egyetemen, szóval addig korrekt áron betudom még szerezni a bérletet és még rá 1 év után is mivel részt vettem diákbérlet programban. 3 év múlva már nekem is bele kell majd néznem a pénztárcámba hogy kitudok e menni szigetre vagy nem.
Nyugi egy becsekkolásra én is jó voltam. De pl az is csak addig volt, míg söröztünk délután, képet pl nem is lőttem. Mondjuk, ha kell jó kép, akkor csak keresek valami szimpi hashtaget, aztán válogatok instáról.
itt a kedvencem:
https://instagram.com/p/5Udr6cMJ1z/
itt a kedvencem:
https://instagram.com/p/5Udr6cMJ1z/
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kerlon írta:Szerintem pont a sznobok miatt mentek fel az árak. Tipikus olyan emberek, akik 5 képet raknak fel 1 koncert alatt és még a fingásukat is felveszik, aztán kb az egész koncertről lemaradtak.
Azért, mert ha nem teszed ezeket meg, ott sem voltál!!!!!
Nem értesz hozzá Kerlon
Pontosan ez van. Mióta megkezdődött a fesztiválszezon, csak ezt látom a facebookon.Kerlon írta:Szerintem pont a sznobok miatt mentek fel az árak. Tipikus olyan emberek, akik 5 képet raknak fel 1 koncert alatt és még a fingásukat is felveszik, aztán kb az egész koncertről lemaradtak.
Mondjuk érdekes, Rock Maratonról senki nem rakott még fel. Viszont Voltról, de főként Soundról meg EFOTT-ról már nagyon sokan.
Egyébként pont ezért nem tetszik ez az irány, mert ha az ember elment egy bizonyos fesztiválra, akkor ott ÁLTALÁBAN olyan emberekkel volt együtt, amilyen saját maga, most viszont olyanokkal kell együtt bulizni, akikkel nem feltétlenül fesztiváloznál.
Fú, remélem érthetően írtam le.
Szerintem pont a sznobok miatt mentek fel az árak. Tipikus olyan emberek, akik 5 képet raknak fel 1 koncert alatt és még a fingásukat is felveszik, aztán kb az egész koncertről lemaradtak.
K
K
A Sziget elment egy más irányba, ha az elmúlt 2-3 évet nézzük. Most már meg lehet nézni milyen arcok járnak ki (mondjuk ez manapság az összes fesztiválra igaz, hirtelen nagy divat lett fesztiválozni), olyanok, akiket 6-8 éve még elképzelni sem tudtunk egy Szigeten. Persze ez nyilván a fellépők miatt alakult így. Ezzel, hogy divat lett a fesztiválozás, az egész kultúrája átváltozott. Azt, hogy ez jó vagy rossz, mindenki döntse el maga, nekem annyira nem tetszik ez az irány.sentry írta:Sziget....
Nem akarom lehúzni, mert sosem voltam, így nem lenne korrekt. De kb minden 2-3. évben elgondolkodok hogy elmenjek 1 napra. De mikor meglátom a napijegy árát... akut infarktusom lesz Beteg.
Ami a felhozatalt illeti (ezt már jogosabban fikázhatom, hisz lehet véleményem): én sosem dobtam el az agyam tőle... és mindig azt érzem hogy ami éppen tökre érdekelne azt sikerül 2-3 év múlva elhozni a szigetre Sok jó előadó lesz most is ami érdekelne, szóval nem rossz ez, sőt! Csak hát az árak...főleg a kaja meg pia. De hát ez már csak ilyen biznisz.
Viszont a jegyek tényleg horribilisek. Én 2006-ban voltam először Szigeten, akkor még csak 6000 volt a jegy, most 17000, ha jól emlékszem. 9 év alatt majdnem a háromszorosára nőtt az ára, hihetetlen. Mi lesz akkor 10 év múlva? 40000 lesz egy napijegy?!
Ugyan ez a véleményem a PunnanyrólNorbii írta:
Ill nekem csak rossz tapasztalataim vannak Punnany koncertről. Eddig 3x voltam, mind a 3x ugyan az jellemezte az előadást, rossz volt a hangositás, az előadás sem volt a legjobb, viszont az élvezhetetlenséget legtöbbször a közönségre húznám rá, mivel 14-18 éves divatfiúkák és lánykák alkották akik csak álltak, vagy ha nekünk kellett énekelni a dalból egy részletet akkor csak susmogás volt.
Na és szigetre ki megy?
Sziget....
Nem akarom lehúzni, mert sosem voltam, így nem lenne korrekt. De kb minden 2-3. évben elgondolkodok hogy elmenjek 1 napra. De mikor meglátom a napijegy árát... akut infarktusom lesz Beteg.
Ami a felhozatalt illeti (ezt már jogosabban fikázhatom, hisz lehet véleményem): én sosem dobtam el az agyam tőle... és mindig azt érzem hogy ami éppen tökre érdekelne azt sikerül 2-3 év múlva elhozni a szigetre Sok jó előadó lesz most is ami érdekelne, szóval nem rossz ez, sőt! Csak hát az árak...főleg a kaja meg pia. De hát ez már csak ilyen biznisz.
Mondjuk azon mindig szakadok, mikor meg akarják dumálni, hogy veszteséges évek óta (állami támogatással + mi a f_szért rendezné meg egy oligarha milliárdos évről-évre ha veszteséges lenne.... ugyan kérlek... .ha nem kaszálna rajta 10 milliókat évente akkor már rég hagyta volna a f_szba az egészet. )
K
K
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Világi szánalom hogy Dropkick Muphys-t berakták az A38-ba. Valószínűleg tömegnyomor lesz és csak reménykedni tudok hogy a hangosítást megoldják arrafelé. Sajnos ott valami nagyon el van baszva mert pl tavaly akiken kinn voltam A38-on alig értettem a szöveget mert a basszus elnyomott mindent.
Az idei fellépők sora pedig tényleg szánalmas a tavalyihoz képest. Idén ráadásul egy tizessel drágult azt hittem hogy még nagyobb nevek lesznek hát nem. Összességében amúgy nem is lenne rossz ez a felhozatal ha nem törekedtek volna ennyi EDM előadó megszerzésére, értem én hogy erre van igény meg több embert vonzanak a mainstream egy slágeresek, de fejemet rá hogy a sok elszórt pénz helyett még hoztak volna Muset, + linkint mellé meg pár noném de jófajta bandát akkor senki se rinyálna és még több ember lenne. Fbn pedig csak a csajok örülnek ezeknek a neveknek. (Persze én is kint leszek Elie, avici koncerten de hidegen hagy).
Nálam ezek lesznek a várósak: Tylor the creeator, awolnation, kasabian, dropkick murphys, knife party, Major Lazer, Kings of leon, Limp Bizkit, C2C, Passenger.
Persze magyarok is be vannak állitva a sziget appon, quimby kötelező, supernem is, na meg peddy and the rats, 30y, the biebers
Az idei fellépők sora pedig tényleg szánalmas a tavalyihoz képest. Idén ráadásul egy tizessel drágult azt hittem hogy még nagyobb nevek lesznek hát nem. Összességében amúgy nem is lenne rossz ez a felhozatal ha nem törekedtek volna ennyi EDM előadó megszerzésére, értem én hogy erre van igény meg több embert vonzanak a mainstream egy slágeresek, de fejemet rá hogy a sok elszórt pénz helyett még hoztak volna Muset, + linkint mellé meg pár noném de jófajta bandát akkor senki se rinyálna és még több ember lenne. Fbn pedig csak a csajok örülnek ezeknek a neveknek. (Persze én is kint leszek Elie, avici koncerten de hidegen hagy).
Nálam ezek lesznek a várósak: Tylor the creeator, awolnation, kasabian, dropkick murphys, knife party, Major Lazer, Kings of leon, Limp Bizkit, C2C, Passenger.
Persze magyarok is be vannak állitva a sziget appon, quimby kötelező, supernem is, na meg peddy and the rats, 30y, the biebers
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Jelen. Supernem, AKPH, Dropkick Muphys, Che Sudaka, Irie Maffia, Limp Bizkit, Intim Torna Illegál....várom már, na.Na és szigetre ki megy?
Mondjuk az idei felhozatalt igen gyérnek találom, bár egy jó Robbie Williams - Ellie Goulding duó, hát na, biztos hatalmas praty lesz
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Dettó, két napja ezt hallgatom, amióta linkelted, hála!Kerlon írta:Deniz - Elegem van Eddig nem nagyon szerettem, de hogy ezt odarakta...
L.L. Junior feat. Kenedi Veronika - Úgy szeretnék - ezt is megkedveltem nagyon az utóbbi napokban.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Ja hát mondjuk a por tényleg brutális volt. Vizet nem ittam, szóval fogalmam sincs, hogy volt-e vagy nem.
Hát itt a koncerten énekelt mindenki, bár az ABC senkinek sem ment.
Hát itt a koncerten énekelt mindenki, bár az ABC senkinek sem ment.
K
K
- Norbii
hát fbn azért elkezdtek páran anyázni mert úszott a porban a feszt, túl sok ember na meg olyasmit is írtak hogy nem volt víz.
hegyalja bérleteket meg becserélhették efottos bérletre szóval talán ez okozhatta a "sok embert".
Vagy csak felfújták a szituációt?
Ill nekem csak rossz tapasztalataim vannak Punnany koncertről. Eddig 3x voltam, mind a 3x ugyan az jellemezte az előadást, rossz volt a hangositás, az előadás sem volt a legjobb, viszont az élvezhetetlenséget legtöbbször a közönségre húznám rá, mivel 14-18 éves divatfiúkák és lánykák alkották akik csak álltak, vagy ha nekünk kellett énekelni a dalból egy részletet akkor csak susmogás volt.
Az ország legjobb együttese pedig nálam a quimby. Mindig állok és bámulok mekkora hangulatot tudnak alkotni. utána meg pedy and the rats + supernem kombó.
Na és szigetre ki megy?
hegyalja bérleteket meg becserélhették efottos bérletre szóval talán ez okozhatta a "sok embert".
Vagy csak felfújták a szituációt?
Az ország legjobb együttese pedig nálam a quimby. Mindig állok és bámulok mekkora hangulatot tudnak alkotni. utána meg pedy and the rats + supernem kombó.
Na és szigetre ki megy?
Nagyon jó volt ez az EFOTT! És még az árak sem voltak brutálisak. A Punnany meg szerintem az ország legjobb együttese.
Az Élvezd meg sokkal jobb, ha Meszes tolja a refrént! Kár, hogy normális felvételben nincs meg.
Az Élvezd meg sokkal jobb, ha Meszes tolja a refrént! Kár, hogy normális felvételben nincs meg.
K
K