Bundesliga
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Re: Bundesliga
Reus be megy középre Auba szélre Lewa közép. Esetleg Auba megy csatárba Reus szél és így az örmény középKerlon írta:Mkhitaryan is a Dortmundé elvileg, de még nem hivatalos. Mind a két játékos támadó, illetve támadóközéppályás szerepben is jól játszik, szóval lehet még Reust is le lehetne rabolni.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Galacticos
Huntelaar is öregszik már és eléggé sérülékeny. Szalaiban benne van, hogy megelőzze őt a sorbanpheco írta:Kíváncsi leszek Szalaira. Remélem nem szürkül bele a sok padozásba. Huntelaart nem hiszem, hogy kiszorítaná és a két játékost sem tudom elképzelni egyszerre a pályán. De mindenesetre hajrá Ádám!
Reusról olyan hírek vannak, hogy mostantól Klopp Götze helyén akarja elsősorban játszatniKerlon írta:Mkhitaryan is a Dortmundé elvileg, de még nem hivatalos. Mind a két játékos támadó, illetve támadóközéppályás szerepben is jól játszik, szóval lehet még Reust is le lehetne rabolni.
Mkhitaryan is a Dortmundé elvileg, de még nem hivatalos. Mind a két játékos támadó, illetve támadóközéppályás szerepben is jól játszik, szóval lehet még Reust is le lehetne rabolni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
ez új lüke tóni megvan. jól el lesz ő ott, talán gólkirály is lesz.
- flori
nem tudom,hogy jól járnak-e vele.aubameyang elég flegma,könnyelmű játékos,nem illik a dormund imidzsébe.
meglátjuk ezt is.
gomez meg fiorentina
meglátjuk ezt is.
gomez meg fiorentina
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Akkor hivatalos Aubameyang a Dortmunde. Szerintem varhato volt, h inkabb oket valasztani mint a Newcastlet. Remelem kelloen megerositik a csapatot és oda porkolnek a borgyatyasoknak. Mit rohognek, ha bajnokok lennenek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
nem nézek schalke meccseket, de szerintem ebben az igazolásban az is benne van, hogy hunterlaar már 30 lesz augusztusban és kell az utánpótlás.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kíváncsi leszek Szalaira. Remélem nem szürkül bele a sok padozásba. Huntelaart nem hiszem, hogy kiszorítaná és a két játékost sem tudom elképzelni egyszerre a pályán. De mindenesetre hajrá Ádám!
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Sok meccse lesz a Schalkenak, a 3 frontos háborút pedig nem lehet végigvinni minőségi csere nélkül. Nem hiszem hogy Huntelaar elé jönne, de nem fog elveszni Ádám. Ez tuti.Corleone írta: A Schalke a hivatalos Twitter-oldalán bejelentette, hogy Szalai átesett az orvosi vizsgálaton, és a Schalke játékosa lett.
Kicsit pesszimista vagyok, de hátha sikerül valamit alkotnia.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
A Schalke a hivatalos Twitter-oldalán bejelentette, hogy Szalai átesett az orvosi vizsgálaton, és a Schalke játékosa lett.
#happyshitting
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Erre már kíváncsi voltam egy ideje. Az első sajtótájékoztatója a Barcánál is elég fontos és érdekes dolgokat tartalmazott
"And my heart will leave you never."
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Pep bemutatása a Bayernnél hétfőn lesz.
Testvére, Pere szerint Guardiola németül köszönti majd a szurkolókat, miután a közelmúltban napi négy órában tanulta a nyelvet, és elhivatottságát jelzi, hogy még a Bayern korosztályos csapatainak a meccseit is megnézte.
Keresi már a bajor Pedrókat és Busquetseket.
Testvére, Pere szerint Guardiola németül köszönti majd a szurkolókat, miután a közelmúltban napi négy órában tanulta a nyelvet, és elhivatottságát jelzi, hogy még a Bayern korosztályos csapatainak a meccseit is megnézte.
Keresi már a bajor Pedrókat és Busquetseket.
Kicker: a Schalke megegyezett a Mainzzal: Klaas-Jan Huntelaar méltó csatártársat kap SZALAI Ádám személyében, aki 8 millió euróért érkezik - hozza címlapján a neves német szakportál csütörtökön éjjel! Hoppá!
nocsak nocsak.
nocsak nocsak.
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
http://sportgeza.hu/futball/2013/06/19/ ... 01d4a4ad34
Wao, azért nem gondoltam volna, hogy ennyi mindent megnyert az öreg. Játékosként EB, VB is megvolt neki, tehát valamilyen módon minden fontos kupát megnyert életében. Eszméletlen pályafutás, RESPECT.
Wao, azért nem gondoltam volna, hogy ennyi mindent megnyert az öreg. Játékosként EB, VB is megvolt neki, tehát valamilyen módon minden fontos kupát megnyert életében. Eszméletlen pályafutás, RESPECT.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha sikerul igazolnia Bernardot és Eriksent a Dortmundnak, tovabba megtartjak Hummelst es Levat, akkor meg meglepetest is okozhatnak. Remelem megfritskaljak a Bayernt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
leverkusen is szépen gyengül, elment carvajal, schwaab, kadlec és schürrle is.
ez a négyes együtt 119 meccset játszott tavaly a bayer-ben.
ez a négyes együtt 119 meccset játszott tavaly a bayer-ben.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mekkora lenne ha Juvénál összeállna a Higuaín-Gomez páros Joga bonito!Victor írta:le is nyilatkozta, hogy ez volt az utolsó meccse, állítólag olaszba mehet
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
le is nyilatkozta, hogy ez volt az utolsó meccse, állítólag olaszba mehetÚgy néz ki Gomez elhagyja a Bayern-t, mert Mandzukic érkezés óta csak másodhegedűs. Amit egyébként nem értek. Tavaly is meg tavaly előtt is milyen szezont hozott le... Erre idehozták ezt a másik Mario-t, és a padra szorult. Fura.