Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Lehet Götze-Vidal csere lesz a vége.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Vidal végül csak 40 lesz, ennyit a balhéi miatt talán meg is értem, hogy nem perkáltunk érte. Persze nézőpont kérdése, ha a mai piaci helyzetet nézzük, akkor nem sok érte, de a Perez-skálát már kiakasztja összességében.
Nem illik.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Egyébként a ManU Bianco csekket kapott valakitől, hogy ilyen 100m euros ajánlatai vannak állítolag Thomas Müllerért?:D Bakker ezek ha ennyit kiadnak rá elmondható, hogy a kábszi nem tesz jót a tudatuknak.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
emberek, de hisz ez teória már Bale-nél bukik...
ez meg mi h DDG 40 millió vagy Ramos ÉS Navas? Hát menten lemegyek az életről bazmeg. Mennyire értékeli ezek Ramost?
ez meg mi h DDG 40 millió vagy Ramos ÉS Navas? Hát menten lemegyek az életről bazmeg. Mennyire értékeli ezek Ramost?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Akkor képzelj el egy randa feketét....hát.sansz nemsok.Kerlon írta:Most azt olvastam, hogy Florentino nem szereti a négereket.R.M.C.F írta:Aha...akkor nem az számít ki jóképű. Így már értem. Akkor pepe neki tetszik.....egyedűl lehet ezzel ezen a bolygón.
De ezen elv szerint messi sem jöhetne. Ingyen sem. Nem szép kölök.
Beteg ez a világ....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ne siettesd annyira, ezt a félévet kibirod a belesselhamarabb lesz új edzőnk, mint amire számítok. :')
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Meg a csúnyákat sem. Ezért ment di María. Nem azért mert verte az asztalt, még véletlenül sem.Kerlon írta:Most azt olvastam, hogy Florentino nem szereti a négereket.
Valamennyi valóságalapja van a cikknek, de inkább hülyeség az egész, meg köpködés, lejáratás.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Most azt olvastam, hogy Florentino nem szereti a négereket.R.M.C.F írta:Aha...akkor nem az számít ki jóképű. Így már értem. Akkor pepe neki tetszik.....egyedűl lehet ezzel ezen a bolygón.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nagyon rá vagy kattanva az emberre Mondjuk a Castilla-ba visszamehetne, kell oda minden erősítés, mert csak fel kéne jussanak.MorataMartin írta:Mi van most José Rodriguezzel? Elvileg csak kölcsönben volt a Deportivónál, ha még sem akkor most a Castillánal kezdi meg a felkeszulést?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Mi van most José Rodriguezzel? Elvileg csak kölcsönben volt a Deportivónál, ha még sem akkor most a Castillánal kezdi meg a felkeszulést?
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Aha...akkor nem az számít ki jóképű. Így már értem. Akkor pepe neki tetszik.....egyedűl lehet ezzel ezen a bolygón.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem biztos... Lehet, hogy Péreznek tetszik Luka és ezért nem repült még...R.M.C.F írta:Ma tele is van baccva a net megint....perez kit szeret. Aki nem jóképű az repül.....stb......akkor lehet modric helyére keresni új embert...kifejezetten randa a tag. Pepe is itt van még?
-
Ma tele is van baccva a net megint....perez kit szeret. Aki nem jóképű az repül.....stb......akkor lehet modric helyére keresni új embert...kifejezetten randa a tag. Pepe is itt van még?
Az a baj, hogy a Róma elleni felállásból én még el is hiszem, de legalább, ha így lesz, akkor hamarabb lesz új edzőnk, mint amire számítok. :')Sierra írta:
Én azért mindig örülök, ha ilyen Bale-es hírek jönnek ki.
K
K
az első "gólpassza" gólt ért, nagyot védett a kapus. második gólpassz parádés
Volt hír hogy Ő (Mayoral) lesz Benzema cseréje Mármint a Radio Marca szerintRemy írta:Asensio 2 gólpassza után Spanyolország U19-es EB győztes. Az első gólt Mayoral lőtte, és ezzel gólkirály is lett.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
A mesterhármas már csak az volna, ha NSO lecikkezné, hogy Daily Mirrornak adott Interview-t Gallardo, hogy XY fog érkezni.palesz77 írta:Gallardo bármelyik jóslata komolyabb igazságtartalommal bír, mint ez a kombó szerintem..MesQueUnClub írta:Oh hagyja ám, hogy NSO de még Daily Mirror is.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Asensio 2 gólpassza után Spanyolország U19-es EB győztes. Az első gólt Mayoral lőtte, és ezzel gólkirály is lett.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Én azért mindig örülök, ha ilyen Bale-es hírek jönnek ki.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Gallardo bármelyik jóslata komolyabb igazságtartalommal bír, mint ez a kombó szerintem..MesQueUnClub írta:Oh hagyja ám, hogy NSO de még Daily Mirror is.