Rájött Mourinho, hogy a legnagyobb erősítés az, ha átengedi a mu-nak.Realista24 írta:Pedro 24 millióért + 7 millió bónuszokért elvileg nagyon közel a MU-hoz. Mi van most a Chelsea vonallal?
Aztán letesz 90 misit Bale-ért.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 22., szerda 14:21
Rájött Mourinho, hogy a legnagyobb erősítés az, ha átengedi a mu-nak.Realista24 írta:Pedro 24 millióért + 7 millió bónuszokért elvileg nagyon közel a MU-hoz. Mi van most a Chelsea vonallal?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 22., szerda 14:18
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 21., kedd 21:36
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 21., kedd 16:34
Mert ő visszapasszolt a gólvonalról,azért.tavaszi hajrában már inkább Bojan játszott. Nem is volt kérdés miért.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. július 21., kedd 14:46
HozzászólásSzerző: sámat » 2015. július 21., kedd 12:43
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. július 21., kedd 11:36
Summa summarum Ibrán kívül minden támadó megfért Messivel, itt a 2 dudás egy csárdában esete állt fent, erről szól a történet nem másról.palesz77 írta:Tudom, hogy nem akkor volt a csúcson, de nagyon ment neki a játék akkor is. És az eredeti vita arról szólt, hogy Eto'o és Suárez azért tudtak középcsatárt játszani Messi mellett, mert beálltak a sorba, Ibra meg nem, miközben ez azért nem teljesen így volt.. Ezért inkább a 08/09-es idényt kell felhozni, mert akkor már Mesinek komoly szerepe volt, Eto'o mégis bombaformában tudta tolni mellette, mert tényleg csatárt játszott. Az, hogy sokat tett a klubért előtte is Samu, a mostani "vita" szempontjából irreleváns szerintem.MesQueUnClub írta:...
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 21., kedd 11:30
Tudom, hogy nem akkor volt a csúcson, de nagyon ment neki a játék akkor is. És az eredeti vita arról szólt, hogy Eto'o és Suárez azért tudtak középcsatárt játszani Messi mellett, mert beálltak a sorba, Ibra meg nem, miközben ez azért nem teljesen így volt.. Ezért inkább a 08/09-es idényt kell felhozni, mert akkor már Mesinek komoly szerepe volt, Eto'o mégis bombaformában tudta tolni mellette, mert tényleg csatárt játszott. Az, hogy sokat tett a klubért előtte is Samu, a mostani "vita" szempontjából irreleváns szerintem.MesQueUnClub írta:...
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. július 21., kedd 11:14
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 21., kedd 10:51
08/09-ben Messi a szélen játszott, Eto'o meg középen, miért ne ment volna neki jól a játék? Tömték lasztival Xaviék folyamatosan, megvolt a területe, ezért működött a 9-es pozícióban. Ha nem ott játszott volna, nem működött volna, még ha sokat szaladgál, és beáll a sorba akkor se. Suárez se lenne ilyen jó, ha a jobb szélen kéne játszania folyamatosan.DinhoL írta:Ha csak a 2008-09-es szezont nézed akkor viszont teljesen ideillik, legalábbis én a morientesnek adott válaszomban erre gondoltam.
Most lusta vagyok utánanézni, de 08/09-ben volt a legeredményesebb szezonja asszem, talán 36 gólt lőtt. A Pep teamben is baromi fontos szerepe volt Samunak, lévén az első évben semmi keverés nem volt hamis9-es pozíciókkal, Henry bal szél, Eto középen, Messi jobboldalt. Talán egyedül a Real ellen voltak megkavarva, már nem emlékszem pontosan.MesQueUnClub írta:Értem én de nézd meg Eto'o fontosságát a Rijkaard illetve Pep érában, neki Dinho volt az igazi játszó pajtijaés direkt Messi előtti csapat szerepében érdemes megnézni hogy akkor mi volt a 9es szerepe és utána mi lett
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. július 21., kedd 10:37
Értem én de nézd meg Eto'o fontosságát a Rijkaard illetve Pep érában, neki Dinho volt az igazi játszó pajtijaés direkt Messi előtti csapat szerepében érdemes megnézni hogy akkor mi volt a 9es szerepe és utána mi lettDinhoL írta:Ha csak a 2008-09-es szezont nézed akkor viszont teljesen ideillik, legalábbis én a morientesnek adott válaszomban erre gondoltam.MesQueUnClub írta:Azt mondod Pérez "szurkoló elnök", jelzem Laporta ugyan ez. Ibrárol már Palesz leírta, hogy mi volt a gond, de az is hozzátartozik, hogy azért edzésen nem rugdossuk fejbe csapattársaink, mert ha jól rémlik volt egy ilyen balhéja is Ibrának, Eto'o-t ne keverd ide, Rijkaard érában azért Dinho olyan forintos labdákat adott neki amit kevesen hagytak volna ki, elég visszaemlékezni a Barca - Arsenal BL döntőre, ráadásul Deco is ott volt KP-n Dinho mellett, ráadásul akkor még nem Messi volt a jobboson csak csereként, Ludovic Giuly volt az ügyeletes sprinter a jobboson, szóval nem teljesen illik ide a képbe Eto'o mert neki abban a csapatban volt a legjobb "helye".
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. július 21., kedd 10:33
Ha csak a 2008-09-es szezont nézed akkor viszont teljesen ideillik, legalábbis én a morientesnek adott válaszomban erre gondoltam.MesQueUnClub írta:Azt mondod Pérez "szurkoló elnök", jelzem Laporta ugyan ez. Ibrárol már Palesz leírta, hogy mi volt a gond, de az is hozzátartozik, hogy azért edzésen nem rugdossuk fejbe csapattársaink, mert ha jól rémlik volt egy ilyen balhéja is Ibrának, Eto'o-t ne keverd ide, Rijkaard érában azért Dinho olyan forintos labdákat adott neki amit kevesen hagytak volna ki, elég visszaemlékezni a Barca - Arsenal BL döntőre, ráadásul Deco is ott volt KP-n Dinho mellett, ráadásul akkor még nem Messi volt a jobboson csak csereként, Ludovic Giuly volt az ügyeletes sprinter a jobboson, szóval nem teljesen illik ide a képbe Eto'o mert neki abban a csapatban volt a legjobb "helye".
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. július 21., kedd 10:15
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 21., kedd 10:07
Van amivel egyetértek, de ezzel nagyon nem. Ibra eleinte baromi jó volt, az után kezdett el visszaesni, miután kikerült a 9-es pozícióból, mert Messi került be középre hamis9-esbe. Ez ment utána évekig, és most Lucho végre Suárezzel visszahozta a már rég hiányolt középcsatár posztot. Nyilván nem teljes mértékben, mert mindhárman sokat változtatják elől a pozíciójukat, de Suárezé a középső terület javarészt, még ha Messi beljebb is húzódik, ő nem megy ki a szélre - folyamatosan, ha olyan a szitu, akkor néha nyilván de. Eto'o meg azért volt jó középcsatárnak, mert középcsatárt is játszott. A 2-6 alkalmával nem az volt ha jól rémlik, nem is brillírozott.lesliejr írta:Ibra ezért volt off nálunk. Pep benézte, mert azt hitte....de tévedett. Az egója nem engedte, hogy beálljon a sorba. Egyedül neki volt sikk ami a többinek nem. Persze miután elment egyszerűbb volt messizni, hogy a csúnya argentin kitette a csapatból. Jah, Eto'o vagy Suarez miért működik a kilences pozícióban? Mert ők alárendelték magukat a csapatnak, nem úgy mint a svéd.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. július 21., kedd 9:57
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. július 21., kedd 9:43
Nem fogom megmagyarázni, sosem teszem, én a véleményemet írom le. Ibra minek kellett nem tudom, talán Eto'o helyett. Turan? Esetleg mert az üveglábú Iniesta évi 30 meccs után a hátsóján veszi a levegőt már. De most vitatkozzak olyannal, aki szerint Busquets nem fontos nekünk és csak annyiból áll a játéka, hogy kergeti a bírót? . Tipikusan az a játékos, aki akkor válik fontossá mikor nincs. A labdaszerzéseink közelítenek a nullához nélküle. Ha játszik, rendben van az egész középpálya. Xavi távozásával még nagyobb szerep jut neki, mert labdával a leghiggadtabb középpályásunk.morientes írta:Mondjuk ez megint az enyhe fűalatti sarkításaid egyike.Már rég nem arról szól a Real Madrid,hogy felvásároljuk europa támadókrémjét,a többi csapatrész meg le van szarva.Ez a posztonkénti hasonlítgatás egy nagy marhaság. Meg kellene már érteni egyeseknek, hogy abból sosem lesz tartósan jó csapat, ha összevásárolod az ügyeletes reklám fiúkat. Barcelonában csapatot építettek, posztra igazoltak. Lehet írni, hogy Busquets milyen, Piqué meg olyan, de azt tudják a pályán amire nekünk szükségünk van.
Perez megveszi azt aki szerinte a legjobb, elhozza a legjobbnak vélt edzőket, aztán meg néz, hogy ebből miért nincs akkora siker mint odaát. Nem össze-vissza kell vásárolni, hanem eldönteni, hogy mit akar és ahhoz a megfelelő embereket kiválasztani.
Elég ha csak Modricra,Kroosra,Carvajalra,vagy Iscora gondolunk.Az igaz hogy a Bale illetve a Hamesz transzferr vitatható,sőt,de nem ezen múlt hogy idén ennyire rosszul ment,hanem pont hogy a szűk keret nem birta végig,kifutottuk az őszt,aztán tavasszal kupukkadt a csapat.Nálatok ez fordítva volt.De annak nem sok köze volt az egészhez,hogy ki mit mikor igazolt,mert a két keret kb,(ha mindenki egészséges)egyformán erős.
Szal ez a demagóg megállapítás,hogy asszongya Perez össze-vissza vásárol,már csak részben fedi a valóságot.
Amúgy,ha már itt tartunk,minek kellett nektek annak idején Ibra?Vagy mi a fasznak kell most Turan?
De ne is mond...úgy is megmagyarázod...
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. július 20., hétfő 20:39
Így van, LE állítása szerint komolyan számolni fog vele. Nagy kérdés, hogy hogyan fog beszállni az év második felére de a rotáció folytán a helye biztosított és még nagy hasznunkra válhat. Mondjuk az még gond lehet, hogy minden meccsre plusz 1-2 pár cipővel kell készülni neki de valahogy majd megoldják..h3x0r írta:Meg ha jol tudom, habar ez fura lehet szamunkra, Turan pont az edzojuk keresere erkezett.DinhoL írta:Turant nem is értem miért hozod ide, a középpálya nagyjából 3 éve folyamatosan gyengül, ebben az évben csak Messinek és Rakéta időszakos jó játékának volt köszönhető, hogy működött. De ugye (mint már annyiszor le lett írva) a támadó trió hozta meg a sikereket végül. Az igaz, hogy a török nem egy kifejezett Xavi pótló, viszont nagy szükségünk lesz rá ebben egészen biztos vagyok!
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. július 20., hétfő 20:35
Meg ha jol tudom, habar ez fura lehet szamunkra, Turan pont az edzojuk keresere erkezett.DinhoL írta:Turant nem is értem miért hozod ide, a középpálya nagyjából 3 éve folyamatosan gyengül, ebben az évben csak Messinek és Rakéta időszakos jó játékának volt köszönhető, hogy működött. De ugye (mint már annyiszor le lett írva) a támadó trió hozta meg a sikereket végül. Az igaz, hogy a török nem egy kifejezett Xavi pótló, viszont nagy szükségünk lesz rá ebben egészen biztos vagyok!
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. július 20., hétfő 20:32
Ez mondjuk nem túl bonyolult kérdés..Eto'o kiválása után Pepéknek szüksége volt egy vérbeli centerre, teljesen egyértelmű volt akkoriban, hogy a 4-3-3-as felállás támadórészlege nem életképes egy igazi ék nélkül. Azokban az években volt igazán sikeres a csapat amikor a két szélsőnk mellett volt épkézláb középsőtámadó is. Vagyis Ibra nem elsősorban a neve alapján lett igazolva, az ára elfogadható volt és a piacon nem volt nála jobb választás akkoriban..Az, hogy nálunk nem vált be és sajnos egy év után elment már más kérdés. (Ezt előre senki se tudhatta.)morientes írta: Amúgy,ha már itt tartunk,minek kellett nektek annak idején Ibra?Vagy mi a fasznak kell most Turan?
De ne is mond...úgy is megmagyarázod...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 20., hétfő 20:13
Mondjuk ez megint az enyhe fűalatti sarkításaid egyike.Már rég nem arról szól a Real Madrid,hogy felvásároljuk europa támadókrémjét,a többi csapatrész meg le van szarva.Ez a posztonkénti hasonlítgatás egy nagy marhaság. Meg kellene már érteni egyeseknek, hogy abból sosem lesz tartósan jó csapat, ha összevásárolod az ügyeletes reklám fiúkat. Barcelonában csapatot építettek, posztra igazoltak. Lehet írni, hogy Busquets milyen, Piqué meg olyan, de azt tudják a pályán amire nekünk szükségünk van.
Perez megveszi azt aki szerinte a legjobb, elhozza a legjobbnak vélt edzőket, aztán meg néz, hogy ebből miért nincs akkora siker mint odaát. Nem össze-vissza kell vásárolni, hanem eldönteni, hogy mit akar és ahhoz a megfelelő embereket kiválasztani.
Jelenlévő fórumozók: 106 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem