Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ibra jól kezdett, mármint gólokkal de aki akkor nézte a meccseinket, már szeptember végén tudta, hogy idegenül mozog, lassan fordul, nem nekünk való. Akármilyen szuper technikás játékos és én nagyon bírom a svédet, de erőcsatár is. Mi más lenne ekkora termettel. Eto'o és Suarez 1000x mozgékonyabbak ami nekünk kell. Eto'o-ról azt írni, hogy ő csak Dinho idejében volt jó? Pep első évében is az volt, de még mennyire. Messi-vel is úgy játszott össze, úgy mozgott el, hogy élmény volt nézni. A kameruni óta kerestük már a hasonló csatárt, de sem Ibra sem Villa nem vált be igazán.
A svéd már jóval azelőtt xar volt, hogy kikerült volna a csapatból. A szélre nem igazán tettük ki, inkább a partvonalra. A tavaszi hajrában már inkább Bojan játszott. Nem is volt kérdés miért.
Biztos, hogy a háttérben ment a harc közte és Pep között, de ha a svéd úgy teljesít ahogy az elvárható lett volna tőle akkor talán még ma is nálunk játszik.
Ne legyünk már "hülyék", ha te edző vagy és van 1 Ibra-d aki onnan lő gólt ahonnan csak akar és jól tolja a csapatodban és van 1 Messi-d aki világklasszis középen és a szélen is, te hogyan raknád össze a kezdőt? Nem ütősebb egy Ibra-Messi duó elöl, mint az 1 szem argentín?
Onnantól érdekes ha az a svéd sokszor esik kel a pályán. Rengeteg egyszerű dolgot rontott el, a játékunkat sem érezte, sokszor útban volt, ez tisztán látszott meg az is, hogy nem találja a helyét a sok "futkosó törpe" között... Ősszel már minden Barca szurkoló tudta, hogy nem nekünk való Ibrahimovic.
Pedig én is nagyon bíztam benne, mert a legjobbnak tartottam a posztján. De felsült a pályán, nem kell ezt csak Messi-re és Pep-re fogni. Szerintem többet láttok bele mint ami.
A svéd már jóval azelőtt xar volt, hogy kikerült volna a csapatból. A szélre nem igazán tettük ki, inkább a partvonalra. A tavaszi hajrában már inkább Bojan játszott. Nem is volt kérdés miért.
Biztos, hogy a háttérben ment a harc közte és Pep között, de ha a svéd úgy teljesít ahogy az elvárható lett volna tőle akkor talán még ma is nálunk játszik.
Ne legyünk már "hülyék", ha te edző vagy és van 1 Ibra-d aki onnan lő gólt ahonnan csak akar és jól tolja a csapatodban és van 1 Messi-d aki világklasszis középen és a szélen is, te hogyan raknád össze a kezdőt? Nem ütősebb egy Ibra-Messi duó elöl, mint az 1 szem argentín?
Onnantól érdekes ha az a svéd sokszor esik kel a pályán. Rengeteg egyszerű dolgot rontott el, a játékunkat sem érezte, sokszor útban volt, ez tisztán látszott meg az is, hogy nem találja a helyét a sok "futkosó törpe" között... Ősszel már minden Barca szurkoló tudta, hogy nem nekünk való Ibrahimovic.
Pedig én is nagyon bíztam benne, mert a legjobbnak tartottam a posztján. De felsült a pályán, nem kell ezt csak Messi-re és Pep-re fogni. Szerintem többet láttok bele mint ami.
Pár helyen át lett beszélve, ami az én véleményem is, miszerint Ibra Pep emberi és szakmai döntesei miatt távozott és - úgymond - nem vált be.
Nekem nem tűnt arcosnak, mikor ide jött, sem a pályán, sem azon kívül, amiről információm van. Egyszerűen ellehetetlenítette Pep.
Messivel a pályán sem tűnt fel nekem semmi probléma, a nyilatkozatok és az Ibra könyv is ezeket bizonyítják. Lehet, h Ibra tanulhatott volna/tanulhatna alázatot, de h az aktuális csapatáért mindent megtesz a pályán, az ziher.
Sőt, a történetből kiderül, h még egy hatalmas egójú/önbizalmú focistát is könnyen meg lehet azzal törni, ha nem teszed be a csapatba, viszonylag egyszerű és hatásos edzői húzás. Csak sem maga a játékos sem az ára és fizetése nem erre predesztinálta őt.
Nekem nem tűnt arcosnak, mikor ide jött, sem a pályán, sem azon kívül, amiről információm van. Egyszerűen ellehetetlenítette Pep.
Messivel a pályán sem tűnt fel nekem semmi probléma, a nyilatkozatok és az Ibra könyv is ezeket bizonyítják. Lehet, h Ibra tanulhatott volna/tanulhatna alázatot, de h az aktuális csapatáért mindent megtesz a pályán, az ziher.
Sőt, a történetből kiderül, h még egy hatalmas egójú/önbizalmú focistát is könnyen meg lehet azzal törni, ha nem teszed be a csapatba, viszonylag egyszerű és hatásos edzői húzás. Csak sem maga a játékos sem az ára és fizetése nem erre predesztinálta őt.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Summa summarum Ibrán kívül minden támadó megfért Messivel, itt a 2 dudás egy csárdában esete állt fent, erről szól a történet nem másról.palesz77 írta:Tudom, hogy nem akkor volt a csúcson, de nagyon ment neki a játék akkor is. És az eredeti vita arról szólt, hogy Eto'o és Suárez azért tudtak középcsatárt játszani Messi mellett, mert beálltak a sorba, Ibra meg nem, miközben ez azért nem teljesen így volt.. Ezért inkább a 08/09-es idényt kell felhozni, mert akkor már Mesinek komoly szerepe volt, Eto'o mégis bombaformában tudta tolni mellette, mert tényleg csatárt játszott. Az, hogy sokat tett a klubért előtte is Samu, a mostani "vita" szempontjából irreleváns szerintem.MesQueUnClub írta:...
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Tudom, hogy nem akkor volt a csúcson, de nagyon ment neki a játék akkor is. És az eredeti vita arról szólt, hogy Eto'o és Suárez azért tudtak középcsatárt játszani Messi mellett, mert beálltak a sorba, Ibra meg nem, miközben ez azért nem teljesen így volt.. Ezért inkább a 08/09-es idényt kell felhozni, mert akkor már Mesinek komoly szerepe volt, Eto'o mégis bombaformában tudta tolni mellette, mert tényleg csatárt játszott. Az, hogy sokat tett a klubért előtte is Samu, a mostani "vita" szempontjából irreleváns szerintem.MesQueUnClub írta:...
- MesQueUnClub
08/09-ben talán több gólt lőtt mint a Rijkaard érában, de én a szerepére gondoltam a csapat sikerességében, mert míg 08/09ben ott volt mellette Messi/Henry mögöttük pedig Andrés és Xavi, ott nem ő volt az Alpha és az Omega míg pl 05/06ban "s well as being named in UEFA’s Team of the Year in 2005 and 2006. He also came third in 2005 as the FIFA World Player of the Year." 2005 és 2006ban benne volt az UEFA év csapatában és Fifa év játékosa is volt, erre gondoltam amikor a szerepe jelentőségét említettem, az Arsenal elleni BL győzelem nagyon erősen neki és Dinhonak köszönhető, míg a 08/09ben már sokkal nagyobb szerepe volt a Xavi/ini/Messi tengelynek.
-
08/09-ben Messi a szélen játszott, Eto'o meg középen, miért ne ment volna neki jól a játék? Tömték lasztival Xaviék folyamatosan, megvolt a területe, ezért működött a 9-es pozícióban. Ha nem ott játszott volna, nem működött volna, még ha sokat szaladgál, és beáll a sorba akkor se. Suárez se lenne ilyen jó, ha a jobb szélen kéne játszania folyamatosan.DinhoL írta:Ha csak a 2008-09-es szezont nézed akkor viszont teljesen ideillik, legalábbis én a morientesnek adott válaszomban erre gondoltam.
Most lusta vagyok utánanézni, de 08/09-ben volt a legeredményesebb szezonja asszem, talán 36 gólt lőtt. A Pep teamben is baromi fontos szerepe volt Samunak, lévén az első évben semmi keverés nem volt hamis9-es pozíciókkal, Henry bal szél, Eto középen, Messi jobboldalt. Talán egyedül a Real ellen voltak megkavarva, már nem emlékszem pontosan.MesQueUnClub írta:Értem én de nézd meg Eto'o fontosságát a Rijkaard illetve Pep érában, neki Dinho volt az igazi játszó pajtijaés direkt Messi előtti csapat szerepében érdemes megnézni hogy akkor mi volt a 9es szerepe és utána mi lett
- MesQueUnClub
Értem én de nézd meg Eto'o fontosságát a Rijkaard illetve Pep érában, neki Dinho volt az igazi játszó pajtijaés direkt Messi előtti csapat szerepében érdemes megnézni hogy akkor mi volt a 9es szerepe és utána mi lettDinhoL írta:Ha csak a 2008-09-es szezont nézed akkor viszont teljesen ideillik, legalábbis én a morientesnek adott válaszomban erre gondoltam.MesQueUnClub írta:Azt mondod Pérez "szurkoló elnök", jelzem Laporta ugyan ez. Ibrárol már Palesz leírta, hogy mi volt a gond, de az is hozzátartozik, hogy azért edzésen nem rugdossuk fejbe csapattársaink, mert ha jól rémlik volt egy ilyen balhéja is Ibrának, Eto'o-t ne keverd ide, Rijkaard érában azért Dinho olyan forintos labdákat adott neki amit kevesen hagytak volna ki, elég visszaemlékezni a Barca - Arsenal BL döntőre, ráadásul Deco is ott volt KP-n Dinho mellett, ráadásul akkor még nem Messi volt a jobboson csak csereként, Ludovic Giuly volt az ügyeletes sprinter a jobboson, szóval nem teljesen illik ide a képbe Eto'o mert neki abban a csapatban volt a legjobb "helye".
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Ha csak a 2008-09-es szezont nézed akkor viszont teljesen ideillik, legalábbis én a morientesnek adott válaszomban erre gondoltam.MesQueUnClub írta:Azt mondod Pérez "szurkoló elnök", jelzem Laporta ugyan ez. Ibrárol már Palesz leírta, hogy mi volt a gond, de az is hozzátartozik, hogy azért edzésen nem rugdossuk fejbe csapattársaink, mert ha jól rémlik volt egy ilyen balhéja is Ibrának, Eto'o-t ne keverd ide, Rijkaard érában azért Dinho olyan forintos labdákat adott neki amit kevesen hagytak volna ki, elég visszaemlékezni a Barca - Arsenal BL döntőre, ráadásul Deco is ott volt KP-n Dinho mellett, ráadásul akkor még nem Messi volt a jobboson csak csereként, Ludovic Giuly volt az ügyeletes sprinter a jobboson, szóval nem teljesen illik ide a képbe Eto'o mert neki abban a csapatban volt a legjobb "helye".
Som i Serem!
6oat
6oat
- MesQueUnClub
Azt mondod Pérez "szurkoló elnök", jelzem Laporta ugyan ez. Ibrárol már Palesz leírta, hogy mi volt a gond, de az is hozzátartozik, hogy azért edzésen nem rugdossuk fejbe csapattársaink, mert ha jól rémlik volt egy ilyen balhéja is Ibrának, Eto'o-t ne keverd ide, Rijkaard érában azért Dinho olyan forintos labdákat adott neki amit kevesen hagytak volna ki, elég visszaemlékezni a Barca - Arsenal BL döntőre, ráadásul Deco is ott volt KP-n Dinho mellett, ráadásul akkor még nem Messi volt a jobboson csak csereként, Ludovic Giuly volt az ügyeletes sprinter a jobboson, szóval nem teljesen illik ide a képbe Eto'o mert neki abban a csapatban volt a legjobb "helye".
-
Van amivel egyetértek, de ezzel nagyon nem. Ibra eleinte baromi jó volt, az után kezdett el visszaesni, miután kikerült a 9-es pozícióból, mert Messi került be középre hamis9-esbe. Ez ment utána évekig, és most Lucho végre Suárezzel visszahozta a már rég hiányolt középcsatár posztot. Nyilván nem teljes mértékben, mert mindhárman sokat változtatják elől a pozíciójukat, de Suárezé a középső terület javarészt, még ha Messi beljebb is húzódik, ő nem megy ki a szélre - folyamatosan, ha olyan a szitu, akkor néha nyilván de. Eto'o meg azért volt jó középcsatárnak, mert középcsatárt is játszott. A 2-6 alkalmával nem az volt ha jól rémlik, nem is brillírozott.lesliejr írta:Ibra ezért volt off nálunk. Pep benézte, mert azt hitte....de tévedett. Az egója nem engedte, hogy beálljon a sorba. Egyedül neki volt sikk ami a többinek nem. Persze miután elment egyszerűbb volt messizni, hogy a csúnya argentin kitette a csapatból. Jah, Eto'o vagy Suarez miért működik a kilences pozícióban? Mert ők alárendelték magukat a csapatnak, nem úgy mint a svéd.
Persze Ibrán is múlt a dolog nyilván, nem mentem fel minden alól. De elsősorban azért távozott, mert Messi bement középre - ahol igazán ki tudott teljesedni, szóval nem volt ez rossz döntés. Pedig a 10/11-es előszezonban igen csapatta, így utólag azért kíváncsi lennék, hogy mit alkotott volna abban a szezonban, ha marad - normális körülmények közt.
-
Azért sem jó, ha egy hozzá nem értő elnök igazol, mert az olyan mintha egy szurkoló igazolna. Leül a tv elé és akinek tetszik a játéka megveszi. Nem is gondol bele, mert nem látja át, hogy annak a játékosnak a stílusa, mozgása illik e a csapatába. Mert nem szakember. Az edző elküldi a megfigyelőket, hogy erre v arra a posztra keres ilyen v olyan típusú játékost. Pontosan tudja, hogy neki milyen játékosra van szüksége.
Ibra ezért volt off nálunk. Pep benézte, mert azt hitte....de tévedett. Az egója nem engedte, hogy beálljon a sorba. Egyedül neki volt sikk ami a többinek nem. Persze miután elment egyszerűbb volt messizni, hogy a csúnya argentin kitette a csapatból. Jah, Eto'o vagy Suarez miért működik a kilences pozícióban? Mert ők alárendelték magukat a csapatnak, nem úgy mint a svéd.
Bocs a 2xért, de így hosszú mindegyik hsz.
Ibra ezért volt off nálunk. Pep benézte, mert azt hitte....de tévedett. Az egója nem engedte, hogy beálljon a sorba. Egyedül neki volt sikk ami a többinek nem. Persze miután elment egyszerűbb volt messizni, hogy a csúnya argentin kitette a csapatból. Jah, Eto'o vagy Suarez miért működik a kilences pozícióban? Mert ők alárendelték magukat a csapatnak, nem úgy mint a svéd.
Bocs a 2xért, de így hosszú mindegyik hsz.
-
Nem fogom megmagyarázni, sosem teszem, én a véleményemet írom le. Ibra minek kellett nem tudom, talán Eto'o helyett. Turan? Esetleg mert az üveglábú Iniesta évi 30 meccs után a hátsóján veszi a levegőt már. De most vitatkozzak olyannal, aki szerint Busquets nem fontos nekünk és csak annyiból áll a játéka, hogy kergeti a bírót? . Tipikusan az a játékos, aki akkor válik fontossá mikor nincs. A labdaszerzéseink közelítenek a nullához nélküle. Ha játszik, rendben van az egész középpálya. Xavi távozásával még nagyobb szerep jut neki, mert labdával a leghiggadtabb középpályásunk.morientes írta:Mondjuk ez megint az enyhe fűalatti sarkításaid egyike.Már rég nem arról szól a Real Madrid,hogy felvásároljuk europa támadókrémjét,a többi csapatrész meg le van szarva.Ez a posztonkénti hasonlítgatás egy nagy marhaság. Meg kellene már érteni egyeseknek, hogy abból sosem lesz tartósan jó csapat, ha összevásárolod az ügyeletes reklám fiúkat. Barcelonában csapatot építettek, posztra igazoltak. Lehet írni, hogy Busquets milyen, Piqué meg olyan, de azt tudják a pályán amire nekünk szükségünk van.
Perez megveszi azt aki szerinte a legjobb, elhozza a legjobbnak vélt edzőket, aztán meg néz, hogy ebből miért nincs akkora siker mint odaát. Nem össze-vissza kell vásárolni, hanem eldönteni, hogy mit akar és ahhoz a megfelelő embereket kiválasztani.
Elég ha csak Modricra,Kroosra,Carvajalra,vagy Iscora gondolunk.Az igaz hogy a Bale illetve a Hamesz transzferr vitatható,sőt,de nem ezen múlt hogy idén ennyire rosszul ment,hanem pont hogy a szűk keret nem birta végig,kifutottuk az őszt,aztán tavasszal kupukkadt a csapat.Nálatok ez fordítva volt.De annak nem sok köze volt az egészhez,hogy ki mit mikor igazolt,mert a két keret kb,(ha mindenki egészséges)egyformán erős.
Szal ez a demagóg megállapítás,hogy asszongya Perez össze-vissza vásárol,már csak részben fedi a valóságot.
Amúgy,ha már itt tartunk,minek kellett nektek annak idején Ibra?Vagy mi a fasznak kell most Turan?
De ne is mond...úgy is megmagyarázod...
De ezt pont egy Real szurkolónak kell mondani, ahol tudják mit jelent Modric ha van, meg mit ha nincs. A játéka nem olyan látványos mint egy csel v gólgépé, de legalább olyan hasznos. Így vagyuni mi is Busquets-el. Most az, hogy mit csinál a bíróval engem had ne érdekeljen. A csapatunknak nagyon fontos tagja. 4 edzője volt a felnőtteknél és mindegyiknél alap ember. Talán nem véletlen.
A Perez össze-vissza igazolást nem csak úgy értettem. hogy James v Bale. Hanem, hogy ő igazol, az edzőnek meg kuss van, aztán ha nincs eredmény az elnök csapatával akkor repül. Aztán folyt.köv. tovább. Nálunk módi megkérdezni a trénert, hogy mégis kit akar a csapatába, mert ez a normális.
- DinhoL
Így van, LE állítása szerint komolyan számolni fog vele. Nagy kérdés, hogy hogyan fog beszállni az év második felére de a rotáció folytán a helye biztosított és még nagy hasznunkra válhat. Mondjuk az még gond lehet, hogy minden meccsre plusz 1-2 pár cipővel kell készülni neki de valahogy majd megoldják..h3x0r írta:Meg ha jol tudom, habar ez fura lehet szamunkra, Turan pont az edzojuk keresere erkezett.DinhoL írta:Turant nem is értem miért hozod ide, a középpálya nagyjából 3 éve folyamatosan gyengül, ebben az évben csak Messinek és Rakéta időszakos jó játékának volt köszönhető, hogy működött. De ugye (mint már annyiszor le lett írva) a támadó trió hozta meg a sikereket végül. Az igaz, hogy a török nem egy kifejezett Xavi pótló, viszont nagy szükségünk lesz rá ebben egészen biztos vagyok!
Som i Serem!
6oat
6oat
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Meg ha jol tudom, habar ez fura lehet szamunkra, Turan pont az edzojuk keresere erkezett.DinhoL írta:Turant nem is értem miért hozod ide, a középpálya nagyjából 3 éve folyamatosan gyengül, ebben az évben csak Messinek és Rakéta időszakos jó játékának volt köszönhető, hogy működött. De ugye (mint már annyiszor le lett írva) a támadó trió hozta meg a sikereket végül. Az igaz, hogy a török nem egy kifejezett Xavi pótló, viszont nagy szükségünk lesz rá ebben egészen biztos vagyok!
- DinhoL
Ez mondjuk nem túl bonyolult kérdés..Eto'o kiválása után Pepéknek szüksége volt egy vérbeli centerre, teljesen egyértelmű volt akkoriban, hogy a 4-3-3-as felállás támadórészlege nem életképes egy igazi ék nélkül. Azokban az években volt igazán sikeres a csapat amikor a két szélsőnk mellett volt épkézláb középsőtámadó is. Vagyis Ibra nem elsősorban a neve alapján lett igazolva, az ára elfogadható volt és a piacon nem volt nála jobb választás akkoriban..Az, hogy nálunk nem vált be és sajnos egy év után elment már más kérdés. (Ezt előre senki se tudhatta.)morientes írta: Amúgy,ha már itt tartunk,minek kellett nektek annak idején Ibra?Vagy mi a fasznak kell most Turan?
Turant nem is értem miért hozod ide, a középpálya nagyjából 3 éve folyamatosan gyengül, ebben az évben csak Messinek és Rakéta időszakos jó játékának volt köszönhető, hogy működött. De ugye (mint már annyiszor le lett írva) a támadó trió hozta meg a sikereket végül. Az igaz, hogy a török nem egy kifejezett Xavi pótló, viszont nagy szükségünk lesz rá ebben egészen biztos vagyok!
Egyébként valóban nem lehet már azt mondani (egy-két kivételtől eltekintve), hogy az RM igazoláspolitikája a 2000-es évek elejeivel megegyező lenne. Már nem a "galaktikus csapat" építése a fő szempont. Ezért hálásak is lehettek a "habfehér isteneknek".
Som i Serem!
6oat
6oat
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mondjuk ez megint az enyhe fűalatti sarkításaid egyike.Már rég nem arról szól a Real Madrid,hogy felvásároljuk europa támadókrémjét,a többi csapatrész meg le van szarva.Ez a posztonkénti hasonlítgatás egy nagy marhaság. Meg kellene már érteni egyeseknek, hogy abból sosem lesz tartósan jó csapat, ha összevásárolod az ügyeletes reklám fiúkat. Barcelonában csapatot építettek, posztra igazoltak. Lehet írni, hogy Busquets milyen, Piqué meg olyan, de azt tudják a pályán amire nekünk szükségünk van.
Perez megveszi azt aki szerinte a legjobb, elhozza a legjobbnak vélt edzőket, aztán meg néz, hogy ebből miért nincs akkora siker mint odaát. Nem össze-vissza kell vásárolni, hanem eldönteni, hogy mit akar és ahhoz a megfelelő embereket kiválasztani.
Elég ha csak Modricra,Kroosra,Carvajalra,vagy Iscora gondolunk.Az igaz hogy a Bale illetve a Hamesz transzferr vitatható,sőt,de nem ezen múlt hogy idén ennyire rosszul ment,hanem pont hogy a szűk keret nem birta végig,kifutottuk az őszt,aztán tavasszal kupukkadt a csapat.Nálatok ez fordítva volt.De annak nem sok köze volt az egészhez,hogy ki mit mikor igazolt,mert a két keret kb,(ha mindenki egészséges)egyformán erős.
Szal ez a demagóg megállapítás,hogy asszongya Perez össze-vissza vásárol,már csak részben fedi a valóságot.
Amúgy,ha már itt tartunk,minek kellett nektek annak idején Ibra?Vagy mi a fasznak kell most Turan?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- OutSider
- Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Talan tulzott..., de tartok tole, hogy Drake nevetese oszintebb a tiednel...Realista24 írta:https://youtu.be/qfK804n1D7M?t=16sDrake írta:2. olyan Barcában,ami szarrá verte a világot.
Es bar iden nem volt olyan brutalis folenyben europaval szemben a barca mint par eve azert csak sorra vegigvertek az osszes nagy bajnoksag cimvedo csapatat... innentol meg nincs mirol beszelni.
Nekunk marad az Fm iden nyarra is ok meg nezegetik az ujabb tripla kupait.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem,nem tűnt fel,ami feltűnt az az első hármas brillírozása,Alves kulcsszerepe,Rakitic kiegyensúlyzott teljesítménye,Mascherano harcossága...ez feltűnt.Buszkecc meg akkor mikor jajgatva üldözte a bírót hogy őt mekkora igazságtalanság érte.ez Busira is igaz, de mivel te is elég sok Barca meccset láttál, gondolom azért neked is feltűnt..
Ami még feltűnt,hogy felpezsdült a barca játéka,de ehhez Busszkeccnek semmi köze,inkább LE keze ami benne van.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
Ez a posztonkénti hasonlítgatás egy nagy marhaság. Meg kellene már érteni egyeseknek, hogy abból sosem lesz tartósan jó csapat, ha összevásárolod az ügyeletes reklám fiúkat. Barcelonában csapatot építettek, posztra igazoltak. Lehet írni, hogy Busquets milyen, Piqué meg olyan, de azt tudják a pályán amire nekünk szükségünk van.
Innentől nincs értelme Ramos-t és Piqué-t v Modric-ot és Busquets-et összehasonlítani. Le lehet írni, hogy ez jobb vagy az jobb de ez nem egyéni verseny. A pályán azt a 11 játékost össze is kell hangolni valahogy.
Volt a Xavi-Iniesta-Messi tengely, miattuk voltunk állítólag jók, most az MSN miatt vagyunk jók stb. Nem! A csapat jó, nem pedig 3 ember.
Néha az az érzésem, hogy sok Real szurkoló pontosan úgy gondolkodik, ahogy az elnökük. Vegyük meg a legjobbakat és ha azonnal nem triplázunk akkor edző csere, fél csapat kirúgva, mert most már az kell aki abban a másik csapatban olyan faxa gyerek. Na ebből sosem lesz korszakos Real Madrid.
Nekünk úgy jó a keret ahogy van. Biztos találni több poszton is jobbakat de az fix, hogy ha azokat idehoznánk xart se nyernénk soha.
Így meg megint tripláztunk. Megint Piqué-vel, Iniesta-val, Alves-sel, Busquets-el, Messi-vel. Ja és mindkétszer senkiházi pojáca edzővel.
Ezt csak azért írtam, hogy egyesek átlássák a dolgokat. A valóság nem Fifa15, az annál sokkal komplikáltabb.
Innentől nincs értelme Ramos-t és Piqué-t v Modric-ot és Busquets-et összehasonlítani. Le lehet írni, hogy ez jobb vagy az jobb de ez nem egyéni verseny. A pályán azt a 11 játékost össze is kell hangolni valahogy.
Volt a Xavi-Iniesta-Messi tengely, miattuk voltunk állítólag jók, most az MSN miatt vagyunk jók stb. Nem! A csapat jó, nem pedig 3 ember.
Néha az az érzésem, hogy sok Real szurkoló pontosan úgy gondolkodik, ahogy az elnökük. Vegyük meg a legjobbakat és ha azonnal nem triplázunk akkor edző csere, fél csapat kirúgva, mert most már az kell aki abban a másik csapatban olyan faxa gyerek. Na ebből sosem lesz korszakos Real Madrid.
Nekünk úgy jó a keret ahogy van. Biztos találni több poszton is jobbakat de az fix, hogy ha azokat idehoznánk xart se nyernénk soha.
Így meg megint tripláztunk. Megint Piqué-vel, Iniesta-val, Alves-sel, Busquets-el, Messi-vel. Ja és mindkétszer senkiházi pojáca edzővel.
Ezt csak azért írtam, hogy egyesek átlássák a dolgokat. A valóság nem Fifa15, az annál sokkal komplikáltabb.
- MesQueUnClub
Ja izé szó volt itt arról ha Piqué mennyire top 5 meg ilyesmi Ramos/Pepe/Varanehoz képest Konkrétan a La Liga 2014/2015 szezonban a 4 közül egyik se jutott be a top10be mentések és szerelések alapján.
Sorry vmiért nem akarja url formába tenni...
Sorry vmiért nem akarja url formába tenni...