Alatta már mennek a kommentek, pl: Remélem az üzeneted után DDG maradni fog a MU-ban. Biztos ez lesz a marasztaló erő. #PleaseDontGo XD mikor fog kikerülni így a twiterre vajon?:DRealista24 írta:Sikítok
https://www.facebook.com/RioFerdinandOf ... =2&theater
Kommentáld a híreket
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Kommentáld a híreket
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MesQueUnClub 2015. július 22., szerda 14:32-kor.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Rodriguez a padra túl jó, top5 balhátvéd. Nagyon ügyes. Én még mindig elhoznám Blindet a mu-ból, balhátvéd csere, plusz vkp csere meg lenne oldva. DDG+Blind+40 millió=Bale.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mindenképpen probléma volt azokon a posztokon. Marci támadásban sokat hozzátett, de védekezni már nem mindig sikerült visszaérni, kaptunk is onnan gólokat. Carvajal meg általában visszaért, de sokszor megverték/elnyomták. Bizony kellett Danilo, meg kellene valaki Coentrao helyett is. Ezt a Rodriguezt nem ismerem, nem tudom mire képes.
Mondjuk a Carvajal-Marcelo és az Arbeloa-Coentrao páros között nem csak képességbeli különbség van. Az elmúlt években brutálisan meghatározza a komplett csapat játékát, hogy ki van az elvileg nem létfontosságú szélsőhátvéd posztokon. Legalább annyiszor kerültünk hátrányba az utóbbi kettős miatt, mint a tavaly teljesen szétesett kp-s védekezünk miatt. De amikor Carvajalék játszottak a hátsó alakzat sokkal stabilabb volt, a támadásainkban pedig jóval több volt a potenciál, sebesség. Elég csak megnézni a májusi valencia elleni meccset amikor 0-2-es félidő után beálltak a szünetben Marciék. És, hogy honnan kaptuk a két gólt és, hogy a második félidőben mit melózott ez a két őrült.
Ezek alapján viszont égető, a megfelelő alternatíva. Meglepő, hogy mennyire meghatározta ez a poszt a csapatot a többi csapathoz képest az elmúlt években, kiderül, hogy Benitez alatt, hogyan alakul ez a pozíció is.
Ezek alapján viszont égető, a megfelelő alternatíva. Meglepő, hogy mennyire meghatározta ez a poszt a csapatot a többi csapathoz képest az elmúlt években, kiderül, hogy Benitez alatt, hogyan alakul ez a pozíció is.
Jó az a Rodriguez gyerek, de szerintem a Wolfsburg olyan árat szabott rá, hogy senki se fizet érte annyit. Érdekesség, hogy most igazolták le az öccsét, aki svájci-csillei állampolgár, Ricardo meg svájci-spanyol.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az egyik legtehetségesebb balhátvéd a piacon jelenleg szerintem, viszont meglepne ha mindkét szélsővédő poszton egy-egy ennyire erős páros lenne. Coentraoval nekem személy szerint semmi problémám nincs, néha sajnálom hogy, csak másodszerep jut neki, de Marci azért jobb tőle, viszont bármikor játszik a portugál odateszi magát és szívvel-lélekkel küzd. Amennyiben neki megfelel ez és hajlandó küzdeni tőlem maradhatna, csak kicsit kevesebb sérülés kéne.. Viszont nagyon remélem jelenleg nem ezt tartja a vezetőség elsőszámú feladatnak, hanem szétosztják a fiatalokat a jó helyekre, rendbe szedik a középpályát, és hoznak valami támadót.Enrique írta: A vb-ről emlékszem rá, kifejezetten ügyes srácnak tűnt, meg is lep hogy nem vitte el egy komoly csapat.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Elszomorító az, hogy ez valóban erősen jellemző ránk. Lehet, hogy egyes esetekben csak szimpla vészmadárkodás az ilyen felfogás, és a hasonlóktól való tartás, de nem véletlen van jelen, és ennek bőven oka is van...Babinho írta:Nem ismerem a srácot, de Coentrao helyzete valós probléma. Meg kell tőle válni, mert nem tudja itt kihozni magából a legjobbat (akarja-e?), és így nincs a klub hasznára. A sérülések csak hab a tortán.A Marca szerint a Real Madridnál úgy gondolják, hogy Coentrao már nem lesz tagja a 2015-16-os csapatnak és már meg is találták az utódját. Pótlására a Wolfsburg svájci válogatott játékosát, a 22 éves Ricardo Rodríguezt szemelte ki a vezetőség.
Persze az ő ügye harmadrangú a többi csapatrészek hiányosságai miatt, de természetesen ez is hamarabb lesz megoldva, mint a cserecsatár, kp erősítés vagy ramos esete. Legalább lehet mondani, hogy csinálunk valamit.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
A vb-ről emlékszem rá, kifejezetten ügyes srácnak tűnt, meg is lep hogy nem vitte el egy komoly csapat.Babinho írta:Ricardo Rodríguezt szemelte ki a vezetőség
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
Nem ismerem a srácot, de Coentrao helyzete valós probléma. Meg kell tőle válni, mert nem tudja itt kihozni magából a legjobbat (akarja-e?), és így nincs a klub hasznára. A sérülések csak hab a tortán.A Marca szerint a Real Madridnál úgy gondolják, hogy Coentrao már nem lesz tagja a 2015-16-os csapatnak és már meg is találták az utódját. Pótlására a Wolfsburg svájci válogatott játékosát, a 22 éves Ricardo Rodríguezt szemelte ki a vezetőség.
Persze az ő ügye harmadrangú a többi csapatrészek hiányosságai miatt, de természetesen ez is hamarabb lesz megoldva, mint a cserecsatár, kp erősítés vagy ramos esete. Legalább lehet mondani, hogy csinálunk valamit.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Puskást mondjuk beletehetnék, meg Zidane-t.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- P. Krisz
Valószínűleg olyan tartalmak lesznek mint pl. a klub leghíresebb meccsei . A Frankfurt elleni BL döntő korhű mezben stb .
Az EA-nek ez pedig tényleg aprópénz .
Az EA-nek ez pedig tényleg aprópénz .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A szerződést tudtam, hogy hivatalos, az összegről sehol nem írnak, de amúgy elnézve az EA számait beleférne, csak nem látom realitását.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Az összeg szerintem is fake , de tényleg kötöttek szerződést .Realista24 írta:Írnak ilyet is:
Real Madrid will make €180M over 3 years for being EA SPORTS official partners.
Szerintem fake
Link , Ramos is ott díszeleg a Behind the Scenes képek között .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
DDG = Ramos+Benzema+20m
amúgy nem megy
amúgy nem megy
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem is, és amilyen jól eddig bejöttek a jóslataim, remélem nem ez töri meg a sortBabinho írta:Te mit mondasz?Realista24 írta:Szavazzon akinek kedve van.
Szerintem megy, az elejétől fogva elhiszem az erre irányuló híreket.
Bár még van idő eladni Karimot és Ramost és leigazolni DDG-t csillagászati áron
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Te mit mondasz?Realista24 írta:Szavazzon akinek kedve van.
Szerintem megy, az elejétől fogva elhiszem az erre irányuló híreket.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szavazzon akinek kedve van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Eddig Iker volt a bűnbak. Most, hogy ő már nincs Ramos lett az. Nincs ebbe semmi meglepő...