Kommentáld a híreket
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Mindenképpen probléma volt azokon a posztokon. Marci támadásban sokat hozzátett, de védekezni már nem mindig sikerült visszaérni, kaptunk is onnan gólokat. Carvajal meg általában visszaért, de sokszor megverték/elnyomták. Bizony kellett Danilo, meg kellene valaki Coentrao helyett is. Ezt a Rodriguezt nem ismerem, nem tudom mire képes.
Mondjuk a Carvajal-Marcelo és az Arbeloa-Coentrao páros között nem csak képességbeli különbség van. Az elmúlt években brutálisan meghatározza a komplett csapat játékát, hogy ki van az elvileg nem létfontosságú szélsőhátvéd posztokon. Legalább annyiszor kerültünk hátrányba az utóbbi kettős miatt, mint a tavaly teljesen szétesett kp-s védekezünk miatt. De amikor Carvajalék játszottak a hátsó alakzat sokkal stabilabb volt, a támadásainkban pedig jóval több volt a potenciál, sebesség. Elég csak megnézni a májusi valencia elleni meccset amikor 0-2-es félidő után beálltak a szünetben Marciék. És, hogy honnan kaptuk a két gólt és, hogy a második félidőben mit melózott ez a két őrült.
Ezek alapján viszont égető, a megfelelő alternatíva. Meglepő, hogy mennyire meghatározta ez a poszt a csapatot a többi csapathoz képest az elmúlt években, kiderül, hogy Benitez alatt, hogyan alakul ez a pozíció is.
Ezek alapján viszont égető, a megfelelő alternatíva. Meglepő, hogy mennyire meghatározta ez a poszt a csapatot a többi csapathoz képest az elmúlt években, kiderül, hogy Benitez alatt, hogyan alakul ez a pozíció is.
Jó az a Rodriguez gyerek, de szerintem a Wolfsburg olyan árat szabott rá, hogy senki se fizet érte annyit. Érdekesség, hogy most igazolták le az öccsét, aki svájci-csillei állampolgár, Ricardo meg svájci-spanyol.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az egyik legtehetségesebb balhátvéd a piacon jelenleg szerintem, viszont meglepne ha mindkét szélsővédő poszton egy-egy ennyire erős páros lenne. Coentraoval nekem személy szerint semmi problémám nincs, néha sajnálom hogy, csak másodszerep jut neki, de Marci azért jobb tőle, viszont bármikor játszik a portugál odateszi magát és szívvel-lélekkel küzd. Amennyiben neki megfelel ez és hajlandó küzdeni tőlem maradhatna, csak kicsit kevesebb sérülés kéne.. Viszont nagyon remélem jelenleg nem ezt tartja a vezetőség elsőszámú feladatnak, hanem szétosztják a fiatalokat a jó helyekre, rendbe szedik a középpályát, és hoznak valami támadót.Enrique írta: A vb-ről emlékszem rá, kifejezetten ügyes srácnak tűnt, meg is lep hogy nem vitte el egy komoly csapat.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Elszomorító az, hogy ez valóban erősen jellemző ránk. Lehet, hogy egyes esetekben csak szimpla vészmadárkodás az ilyen felfogás, és a hasonlóktól való tartás, de nem véletlen van jelen, és ennek bőven oka is van...Babinho írta:Nem ismerem a srácot, de Coentrao helyzete valós probléma. Meg kell tőle válni, mert nem tudja itt kihozni magából a legjobbat (akarja-e?), és így nincs a klub hasznára. A sérülések csak hab a tortán.A Marca szerint a Real Madridnál úgy gondolják, hogy Coentrao már nem lesz tagja a 2015-16-os csapatnak és már meg is találták az utódját. Pótlására a Wolfsburg svájci válogatott játékosát, a 22 éves Ricardo Rodríguezt szemelte ki a vezetőség.
Persze az ő ügye harmadrangú a többi csapatrészek hiányosságai miatt, de természetesen ez is hamarabb lesz megoldva, mint a cserecsatár, kp erősítés vagy ramos esete. Legalább lehet mondani, hogy csinálunk valamit.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
A vb-ről emlékszem rá, kifejezetten ügyes srácnak tűnt, meg is lep hogy nem vitte el egy komoly csapat.Babinho írta:Ricardo Rodríguezt szemelte ki a vezetőség
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
Nem ismerem a srácot, de Coentrao helyzete valós probléma. Meg kell tőle válni, mert nem tudja itt kihozni magából a legjobbat (akarja-e?), és így nincs a klub hasznára. A sérülések csak hab a tortán.A Marca szerint a Real Madridnál úgy gondolják, hogy Coentrao már nem lesz tagja a 2015-16-os csapatnak és már meg is találták az utódját. Pótlására a Wolfsburg svájci válogatott játékosát, a 22 éves Ricardo Rodríguezt szemelte ki a vezetőség.
Persze az ő ügye harmadrangú a többi csapatrészek hiányosságai miatt, de természetesen ez is hamarabb lesz megoldva, mint a cserecsatár, kp erősítés vagy ramos esete. Legalább lehet mondani, hogy csinálunk valamit.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Puskást mondjuk beletehetnék, meg Zidane-t.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- P. Krisz
Valószínűleg olyan tartalmak lesznek mint pl. a klub leghíresebb meccsei . A Frankfurt elleni BL döntő korhű mezben stb .
Az EA-nek ez pedig tényleg aprópénz .
Az EA-nek ez pedig tényleg aprópénz .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A szerződést tudtam, hogy hivatalos, az összegről sehol nem írnak, de amúgy elnézve az EA számait beleférne, csak nem látom realitását.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Az összeg szerintem is fake , de tényleg kötöttek szerződést .Realista24 írta:Írnak ilyet is:
Real Madrid will make €180M over 3 years for being EA SPORTS official partners.
Szerintem fake
Link , Ramos is ott díszeleg a Behind the Scenes képek között .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
DDG = Ramos+Benzema+20m
amúgy nem megy
amúgy nem megy
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem is, és amilyen jól eddig bejöttek a jóslataim, remélem nem ez töri meg a sortBabinho írta:Te mit mondasz?Realista24 írta:Szavazzon akinek kedve van.
Szerintem megy, az elejétől fogva elhiszem az erre irányuló híreket.
Bár még van idő eladni Karimot és Ramost és leigazolni DDG-t csillagászati áron
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Te mit mondasz?Realista24 írta:Szavazzon akinek kedve van.
Szerintem megy, az elejétől fogva elhiszem az erre irányuló híreket.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szavazzon akinek kedve van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Eddig Iker volt a bűnbak. Most, hogy ő már nincs Ramos lett az. Nincs ebbe semmi meglepő...
- ___Samy___
Remelem a Benzema Cristiano duora gondoltal.Realista24 írta: De idén ebből csak a BC maradt fixnek a hírek szerint.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jól van megint egy raklapnyi Ramos hír, pozitív egy se. Ha elmegy Ramos, Bale meg marad, olyan mély utálatot fogok érezni Pérez ellen, hogy inkább önszántából fog lemondani
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Meccsek előtt mehetne az í-é-szporc-cineBALERealista24 írta:Írnak ilyet is:
Real Madrid will make €180M over 3 years for being EA SPORTS official partners.
Szerintem fake
bocs
Nem illik.