Cristiano Ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Van sok hasonlóság Isco és Hazard között a témában. A különbség az, hogy Hazard miután túljutott egy ponton, inkább megfordul, vagy előnyt nem szerezve flikkflakkol tovább főként oldalra, Isco pedig megy tovább előre, amíg el nem veszti. A-ból B-be sima eljutást nézve Messi a legjobb, nem vitás. Vagy még a korábbi Iniesta. Neymar a régi Céhez hasonló, Á-nál összerogy inkább, hogy ne rúgja le valamelyik vadember.
Nem illik.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
A feleslegeshez képzelj oda egy idézőjelet és akkor érteni fogod.csabi* írta:hogy mi?
Pedig ha valamiben, akkor ebben egyértelműen top. Ahogy írta chronic, Neymar is az lenne, csak Ő túl könnyen megadja magát. Na mindegy, nem kell velem egyet érteni, te úgy látod, én így.csabi* írta:szerintem meg ebben a védelem megbontós, cselezgetős műfajban messi és ázár között akadnak még emberek
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
hazardal vetettem össze, szerintem így továbbra is áll a felvetésemRealista24 írta:Isco esetében a hasznosságot megkérdőjelezném egyelőre.ott az avámon egy név hasznosabban
hogy mi?M1Ö írta: Csak amíg Hazard felesleges cselei hasznosak
szerintem meg ebben a védelem megbontós, cselezgetős műfajban messi és ázár között akadnak még emberek
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Messin kívül Neymar megállíthatatlan még. A brazil szinteket ver a belgára. Nem kérdés.
- M1Ö
Csak amíg Hazard felesleges cselei hasznosak, addig CR cselei csak látványra mennek. Nekem nevetséges, komolyan mondom, legyen bármekkora szentségtörés leírni ezt itt. Ettől függetlenül tisztelem, becsülöm, meg kellenek a csapatnak a góljai. Csak na...csabi* írta:ha cénél írtad a felesleges cseleket akkor ázárnál se hagyjuk ki ezeket
Sokkal jobban szeretem Isco játékát, abszolút kedvenc lett nálam Modric mellett, de nekem inkább Hazard-ról jut eszembe az, hogy megállíthatatlan és nem Isco-ról. Az meg egyértelmű, hogy nincs megállíthatatlan játékos, de szerintem érted te is, hogy mire céloztam ezzel. Ahogy én nézem Messi meg Hazard az a két játékos aki ha fel van pörögve, abszolút motiváltak és megindulnak az ellen kapuja felé, akkor csak úgy állítod meg. ha sárgát érően lépsz oda nekik. Persze vannak még ilyen játékosok, mint Robben, a "régi" Ribéry, Neymar, CR is. De ebben a stílusban nekem Messi meg Hazard a 2 top.csabi* írta:az meg, hogy megállíthatatlan lenne, ott az avámon egy név hasznosabban és megállíthatatlanabbul cselez, bár egyik se megállíthatatlan még
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Isco esetében a hasznosságot megkérdőjelezném egyelőre.ott az avámon egy név hasznosabban
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ha cénél írtad a felesleges cseleket akkor ázárnál se hagyjuk ki ezeket
az meg, hogy megállíthatatlan lenne, ott az avámon egy név hasznosabban és megállíthatatlanabbul cselez, bár egyik se megállíthatatlan még
az meg, hogy megállíthatatlan lenne, ott az avámon egy név hasznosabban és megállíthatatlanabbul cselez, bár egyik se megállíthatatlan még
- M1Ö
Szerintem annyira nem. Most is ugyanúgy meg van benne, csak nem nyomja annyit. Ugyanolyan dinamikus, robbanékony mint volt, csak ezeket a felesleges "cseleket" nyomja egyre kevesebbszer. Hál' Istennek.chronic írta:Azért ez még egy teljesen más CR volt.
Statisztikában meg sem közelíti, de simán van annyira fontos a Chelsea-ben, mint CR a nálunk. Ez nem fog tetszeni a fórumnak, meg lehet nem is fog senki egyet érteni velem, de kb Messi-n kívül Ő az a játékos aki "megállíthatatlan". Láttam jó pár Chelsea meccset és csak úgy tudják megállítani, ha úgy lépnek oda, hogy kapják is a sárgát. Ami azért sokat számít. Meg például rengeteg 11-est harcolt ki. Csak ezekhez hozzá tartozik az is, hogy szeret eltűnni Ő is, mint Özil ilyen fél órákra. De amikor villant és megindul...dannen írta:nem mintha szerintem bármennyire is közel állna hazard ronaldohoz, de azért ez tényleg nagy különbség
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem mintha találnátok jelenleg olyan játékost, aki szélső létére akár csak megközelíteni meg tudná CR számait - mondjuk a múltba visszamenve se hiszem, hogy sok ilyen lenne. Neymar tavaly egész közel járt a 42-höz, de ki tudja, hogy menni fog-e neki még egy ilyen termelékeny év újra, plusz elég megszerezhetetlennek tűnik jelenleg a Real számára szerintem.. Bárkit hoztok, nagy lesz a különbség a 2 játékos között, "csapatként" kell majd pótolni Ronaldot ha távozik, ha pedig olyan ember érkezik a helyére, aki passzol a gépezetbe, és esetleg mezőnyben többet is tud hozzátenni a játékotokhoz, nem biztos, hogy annyira érezni fogjátok a CR által keletkező űrt - szerintem. Egy-egy fontos meccsen ha nem rúgtok gólt, akkor majd biztos jönni fog, hogy ilyen alkalmakra kellene CR, de én külsősként úgy látom, hogy a 2015-ben látott CR hiányát annyira nem éreznétek meg, mint azt sokan hiszik, már ha megfelelően lenne pótolva - nem ilyen Bale féle biznisszel.. Hazard szerintem baromira passzolna hozzátok - úgy összességében a spanyol fociba is -, jelenleg ő és Reus az, aki hiányos ismereteim mellett beugrik, és el is tudnám képzelni, hogy azon a poszton nálatok be is váljon majd.dannen írta:Cristiano Ronaldo at 23 vs Eden Hazard at 24
nem mintha szerintem bármennyire is közel állna hazard ronaldohoz, de azért ez tényleg nagy különbség
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Szerintem a térde... és a kora.chronic írta:https://www.youtube.com/watch?v=mNWhxhNlNyE
Azért ez még egy teljesen más CR volt. Brutális sebesség,csel hatékonysága sokkal jobb volt a mainál,persze nyilván az idő sajnos lassan eljár még ő felette is, és végülis sikerült az idő múlásával egy kíméletlen gólgéppé átfejlesztenie magát,de hiányzik azért a játékából ez a szintű váratlan amiket itt csinált. Itt még volt annyira ellenállhatatlan mint Messi.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
https://www.facebook.com/shaq/photos/a. ... =1&theater csodálom, hogy erről még az nso-n nem volt hír!:D O'neall eredetileg azt posztolta, hogy Manchester United játékos. Az amcsik kb ennyi fogalmuk van az európai fociról
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
https://www.youtube.com/watch?v=mNWhxhNlNyE
Azért ez még egy teljesen más CR volt. Brutális sebesség,csel hatékonysága sokkal jobb volt a mainál,persze nyilván az idő sajnos lassan eljár még ő felette is, és végülis sikerült az idő múlásával egy kíméletlen gólgéppé átfejlesztenie magát,de hiányzik azért a játékából ez a szintű váratlan amiket itt csinált. Itt még volt annyira ellenállhatatlan mint Messi.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A nyugodt vagyok az jól mutatja hogy rendben vannak Ramos dolgai. Vagyis nincs miért aggódni. Nem sok esély van arra hogy elmegy.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
>>>>>dannen írta:na Ő egy igazi madridista. ramos meg annyit nyilatkozik, hogy nyugodt vagyok.Norbii írta:cr: I am very happy to be in Real Madrid and deeply disappointed about the big amount of false news about myself that have come out in the latest days. I have not spoken to the press recently, and I am only making an exception now with A Bola to say that all news that have been published with the intention to create a conflict between Real Madrid and myself are false. I am very happy to be in the best club in the world, and I am focused and trusting in a new era of success. I repeat: I am very happy to be in the best club in the world, and it is in the best club in the world where I want to win trophies again.
akkor most jöhet egy ugyan ilyen ramosról.
17 millió euróval később."Szomorú vagyok, ha nem ünneplek egy gólt, az azt jelenti, nem vagyok boldog. Szakmai oka van, a Real Madridnál tudják, miért nem érzem jól magamat."
Igen, portugálok, angolok, spanyolok és olaszok egybehangzóan írtak a problémáról, ami az volt, hogy ő 10 milliót kap csak nettóban és sokkal többet érdemelne. De mivel Cé azt mondta, hogy ez nem igaz, így biztos nem ez volt az ok. Meg amúgy is rúg 50 gólt egy szezonban.I am very happy to be in Real Madrid...bullshit....bullshit...bullshit.
Bezzeg Ramos, az antimadridisták mintapéldánya.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
AS | Cristiano, James & Casemiro will join the team in Australia.pheco írta:Vele mi a helyzet? Nem láttam a tegnapi képeken és a mai edzés képeken se. Vannak játékosaink akiknek tovább tart egy kicsivel a szabadság?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen, neki tovább tart, ő sok gólt rúg.pheco írta:Vele mi a helyzet? Nem láttam a tegnapi képeken és a mai edzés képeken se. Vannak játékosaink akiknek tovább tart egy kicsivel a szabadság?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema