Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
mondjuk, ha egy gaboni politikusnak nem tetszik Messi hozzáállása akkor előbb talán otthon kéne körülnéznie
Írástudás: 61%
iskolakötelezettség: 6 év
azt hiszem ellehetett volna okosabban is költeni a Messinek adott pénzt
Írástudás: 61%
iskolakötelezettség: 6 év
azt hiszem ellehetett volna okosabban is költeni a Messinek adott pénzt
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
egy ing elfért volna, de ez is amolyan 3 napos csoda hír csak...
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Mondjuk én megértem.. 50 fokba meg is pusztulnék, ha fel kéne venni az öltönyt, a többivel meg nincs gond.. borosta? Azt hadd döntse el, a tetkót meg valószínűleg kosznak, sárnak nézték.
- h3x0r
Azt azert tegyuk hozza, hogy komoly komuves munkat vegzett.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Gijon, Racing - meg egy kisebb gólpassz is ezen a meccsen.lesliejr írta:Egyetlen 1 fejes gólt nem szerzett
Te meg nézd vissza az őszi meccseket is akkor, Ibra nem csak tavasszal játszott.. Ősszel konkrétan Messi még kisebb gödörben volt, és Zlatan volt a nyerőemberünk nagyon sok meccsen, rendre ő lőtte az első gólt, volt hogy csereként kezdett, még az első félidőben be kellett jönnie valami sérülés miatt, és rögtön veret egyet, azzal szereztük meg a vezetést. Ősszel baromira ment neki a játék, azért ne csináljunk már úgy, mintha végig fullba nyomta volna a kretént..lesliejr írta:De Ibra ugyanolyan idegenül mozgott, mint nálatok Bale. Ezt lehet cáfolni csak rohadtul nincs értelme. Vissza lehet nézni azokat a meccseket.
De hogy számokban is bizonyítsam. 2009-ben 22 meccsen lépett pályára - ha jól számoltam -, ezeken 12 gólt lőtt, és 8 gólpasszt adott - 83 percenként szerzett gólpontot.
- wZoLee7
Azzal a nagy különbséggel, hogy Ibra elég sokszor csereként állhatott be, és szerzett 16 gólt a szezonban, 6 gólpassz mellé, Bale meg idén tolt talán 15 gólt és 10 passzt...lehet tévedek És ugye tudjuk hogy Bale hányszor kezdett a padon...
Egyiket folyamatosan fúrták, mégis jó teljesítménnyel állt elő ha lehetőséget kapott, másikat a vezetés folyamatosan támogatja, még sem megy...
Egyiket folyamatosan fúrták, mégis jó teljesítménnyel állt elő ha lehetőséget kapott, másikat a vezetés folyamatosan támogatja, még sem megy...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szerintem is van hasonlóság. Ibra önmagában jó kis játékos, csak nem illett a Barca játékába, ráadásul nem jött ki jól a Messi-Pep duóval sem.
Bale is lehet, hogy önmagában még mindig elég jó játékos, csak nem talál a csapatba, és elég valószínű, hogy ők sem a legnagyobb haverok CR-el. Az első éve tűrhetően sikerült, mindenki azt várta, hogy jobb lesz, csakhogy
Bale is lehet, hogy önmagában még mindig elég jó játékos, csak nem talál a csapatba, és elég valószínű, hogy ők sem a legnagyobb haverok CR-el. Az első éve tűrhetően sikerült, mindenki azt várta, hogy jobb lesz, csakhogy
- wZoLee7
Mindenki tudja már évek óta az igazságot, nem értem miért hajtogatod a valótlant. Messinek nem tetszett, Pep emberileg egy suttyó, kirakták...történet vége. Szép összehasonlítani Bale-el, csak a kettő rohadtul más sztori. Na meg leírod, hogy Villa mennyire jól beilleszkedett...egy nagy fenét. Őt is egy kiváló centerből leépítettétek szélsőnek, ami neki abszolút nem ment, és ő ezt el is mondta párszor. Szóval erősen kétlem hogy igazán élvezte a dolgot.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt nem csak nekünk kell tanácsolni.Néha olvassátok el milyen képtelenségeket írtok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Igen, Ibra gólokat akart rúgni de a Barca nem engedte...és még én látom rosszul a dolgokat....
Megvettük 1 valag pénzért, hogy hülyét csináljunk belőle. Néha olvassátok el milyen képtelenségeket írtok.
Bale esete pont kumma hasonló. Csak annyi a különbség, hogy nálunk az elnök nem adta parancsba, hogy ha beledöglik a csapat akkor is játszania kell.
De Ibra ugyanolyan idegenül mozgott, mint nálatok Bale. Ezt lehet cáfolni csak rohadtul nincs értelme. Vissza lehet nézni azokat a meccseket.
Ha Eto'o-t nem szórja ki Pep, akkor az Inter ellen mi megyünk tovább az száz és lehet, hogy címet védünk. A svéd jelenléte teljesen szétszedte a csapatot. Lehet írni, hogy mekkora király, de odajött a triplázó csapathoz, a játékunk sablonos lett és kiszámítható. Aztán elzavartuk és újra BL-t nyertünk.
De biztos a Barca-val volt a baj, mert a 24fős keret nem hajtott fejet a svéd előtt. Jóhogy nem egy egész csapat fog alkalmazkodni egyetlen játékoshoz. Ha csak nem Messi-nek hívják. De ő abban az ídőben egyedül is megverte az ellenfeleket, Ibra meg 5 méterről fejelte fölé a lasztikat. Egyetlen 1 fejes gólt nem szerzett, pedig azért hoztuk, hogy a kapu előtt erőfölényben legyünk.
Találgathatunk, hogy mi zajlott annak idején az öltözőben, de ami a pályán történt azt láttuk. Az alapján én is elküldtem volna a francba.
Ahogy most ti a 100milliós Bale-t, csak nálatok Perez kedvence, ezért bérelt helye van, az edzőnek meg kuss. De ha megkérdeznénk mondjuk Ronaldo-t, tuti azt mondaná vigyétek ezt a bohócot innen.
...Eto'o-tól, Villa-n át Suarez-ig mindenki be tudott illeszkedni, csak a svéd nem és szerintetek ez a Barca hibája. A többinek miért sikerült?
Megvettük 1 valag pénzért, hogy hülyét csináljunk belőle. Néha olvassátok el milyen képtelenségeket írtok.
Bale esete pont kumma hasonló. Csak annyi a különbség, hogy nálunk az elnök nem adta parancsba, hogy ha beledöglik a csapat akkor is játszania kell.
De Ibra ugyanolyan idegenül mozgott, mint nálatok Bale. Ezt lehet cáfolni csak rohadtul nincs értelme. Vissza lehet nézni azokat a meccseket.
Ha Eto'o-t nem szórja ki Pep, akkor az Inter ellen mi megyünk tovább az száz és lehet, hogy címet védünk. A svéd jelenléte teljesen szétszedte a csapatot. Lehet írni, hogy mekkora király, de odajött a triplázó csapathoz, a játékunk sablonos lett és kiszámítható. Aztán elzavartuk és újra BL-t nyertünk.
De biztos a Barca-val volt a baj, mert a 24fős keret nem hajtott fejet a svéd előtt. Jóhogy nem egy egész csapat fog alkalmazkodni egyetlen játékoshoz. Ha csak nem Messi-nek hívják. De ő abban az ídőben egyedül is megverte az ellenfeleket, Ibra meg 5 méterről fejelte fölé a lasztikat. Egyetlen 1 fejes gólt nem szerzett, pedig azért hoztuk, hogy a kapu előtt erőfölényben legyünk.
Találgathatunk, hogy mi zajlott annak idején az öltözőben, de ami a pályán történt azt láttuk. Az alapján én is elküldtem volna a francba.
Ahogy most ti a 100milliós Bale-t, csak nálatok Perez kedvence, ezért bérelt helye van, az edzőnek meg kuss. De ha megkérdeznénk mondjuk Ronaldo-t, tuti azt mondaná vigyétek ezt a bohócot innen.
...Eto'o-tól, Villa-n át Suarez-ig mindenki be tudott illeszkedni, csak a svéd nem és szerintetek ez a Barca hibája. A többinek miért sikerült?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
lesliejr írta:Biztos, hogy nem csak azzal. Azt el tudom képzelni, hogy Messi télen elkezdte fúrni, mert képtelen volt vele összejátszani. Ibra nagy számban rossz megoldásokat választott, sokszor megakasztotta a támadásokat is.R.M.C.F írta:Szerintem nem ibra focitudásával,tempójával volt ott a gond,más tényezők "ütötték" ki a svédet a nyeregből.
Asszem kesőbb olvastam is valahol, hogy Messi beszélhetett Pep-el, hogy "mister, nem fogunk vele semmit se nyerni, ez így nem lesz jó"... Nagyon erről én cáfolatra sem emlékszem, el tudom képzelni, hogy így történt.
Ha így volt genyó volt Messi, ez nem kérdés, de szerintem igazat mondott. Amekkora játékos és sztár volt, ahhoz képest nekünk semmit se ért, semmi pluszt nem adott hozzá az előző évi csapathoz, ráadásul nagyon hiányzott Eto'o, úgy meg főleg, hogy őt cseréltük le Ibra-ra.
A svéd az őszi játékával és az egojával rászolgált, hogy ne ő legyen az első számu center.
Szerintem meg pont hogy rászolgált,ez volt a baja messinek is......és már ment is pep -hez,szó nélkül,indok nélkül tették ki a kezdőből,majd amikor megmerte kérdezni hogy mit csinált rosszul,onnantól pep levegőnek nézte.
Kibasztak vele......kb ennyi a nagy sztori.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szokd már meg...nem mindenki racionális.Ibra szar volt,mert csatár létére gólt akart rúgni.Ezzel megakasztotta a támadást.Mire Leopold szólt a majsztrónak hogy el akarják venni a játékát.Erre tanárbácsi kiküldte a renitens nagyszamarat a homokøozóból.Bocs, erre ennyit tudok reagálni. Szegény Ibra kevés volt a Barcába..aha. Te is csak az egyik oldalát nézed a történetnek. A neked tetszőt.
Gyerekkoromban is elnézőnek kellett lenni az angyalföldi grundon a labda tulajdonosával,mer ha nem tetszett neki valami,fogta oszt hazavitte Na off vége...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
lesliejr írta: Biztos, hogy nem csak azzal. Azt el tudom képzelni, hogy Messi télen elkezdte fúrni, mert képtelen volt vele összejátszani. Ibra nagy számban rossz megoldásokat választott, sokszor megakasztotta a támadásokat is.
Asszem kesőbb olvastam is valahol, hogy Messi beszélhetett Pep-el, hogy "mister, nem fogunk vele semmit se nyerni, ez így nem lesz jó"... Nagyon erről én cáfolatra sem emlékszem, el tudom képzelni, hogy így történt.
Ha így volt genyó volt Messi, ez nem kérdés, de szerintem igazat mondott. Amekkora játékos és sztár volt, ahhoz képest nekünk semmit se ért, semmi pluszt nem adott hozzá az előző évi csapathoz, ráadásul nagyon hiányzott Eto'o, úgy meg főleg, hogy őt cseréltük le Ibra-ra.
A svéd az őszi játékával és az egojával rászolgált, hogy ne ő legyen az első számu center.
Bocs, erre ennyit tudok reagálni. Szegény Ibra kevés volt a Barcába..aha. Te is csak az egyik oldalát nézed a történetnek. A neked tetszőt.
Nem illik.
-
Biztos, hogy nem csak azzal. Azt el tudom képzelni, hogy Messi télen elkezdte fúrni, mert képtelen volt vele összejátszani. Ibra nagy számban rossz megoldásokat választott, sokszor megakasztotta a támadásokat is.R.M.C.F írta:Szerintem nem ibra focitudásával,tempójával volt ott a gond,más tényezők "ütötték" ki a svédet a nyeregből.
- morientes
Azisten szóna belőledAztán letesz 90 misit Bale-ért. :shifty:
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Rájött Mourinho, hogy a legnagyobb erősítés az, ha átengedi a mu-nak.Realista24 írta:Pedro 24 millióért + 7 millió bónuszokért elvileg nagyon közel a MU-hoz. Mi van most a Chelsea vonallal?
Aztán letesz 90 misit Bale-ért.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pedro 24 millióért + 7 millió bónuszokért elvileg nagyon közel a MU-hoz. Mi van most a Chelsea vonallal?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Szerintem nem ibra focitudásával,tempójával volt ott a gond,más tényezők "ütötték" ki a svédet a nyeregből.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
Mert ő visszapasszolt a gólvonalról,azért.tavaszi hajrában már inkább Bojan játszott. Nem is volt kérdés miért.
Azért is nem értettem minek kellett egy csatárnélküli játékhoz egy Zlatan.Ha csak nem a marketing értéke miatt.Amit kellett azt megcsinálta Pedro vagy az emlitett Bojan.De ilyen fölösleges igazolás volt David Villa,aki akkortájt,mit ad isten,szintén fel vokt kapva.
Aztán Ardat lehet hogy LE kérte,de mintha vele kampányolt volna az elnök is.Még mielőtt odahozta.Ebben persze nem vagyok biztos.De csak azért mondom hogy fölösleges,mert ugye ott van Rakitic,Iniesta,akár Mascherano,Rafinha,Sergi Roberto meg Sergi Samper.Ha jól tudom.Persze hogy ebből ki marad a végén...az más kérdés.
LEGIO PATRIA NOSTRA