OFF
- ___Samy___
Re: OFF
na mindegy akkor, csak megvolt rá az okanmate írta:Samy:
Nem tudom miért mondta, nem egy kényeskedő forma. Amúgy jelenleg én is úgy érzem kéne egy kicsit világot látnom, de még fél évig jegelni kéne ezeket az érzéseket, mert suli fontosabb
de így vagyok ezzel én is, mennék már világot látni...csak egy baj van, hogy a család, meg minden barátom itt van
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Es ez most mire jo? Ne lepődj meg a warnon.h3x0r írta:Csak egy kis Rájzen
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Csak úgy érdekesség kép említem meg (hátha valaki leesik a székről), hogy a képen szereplő csávó egy szerb haxball játékos, ráadásul a európai viszonylatban top.
Én csak magamból, meg a KSK csodálatosságából indulok ki.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Zsombor cimborámnak és közvetve Neked is hála, már szerintem a ujoróbarszán is azt hiszik, hogy én vagyok ő.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Remélem ha ki is mész, több energiát fektetsz bele mint az órabejárásokba.nmate írta:Samy:
Nem tudom miért mondta, nem egy kényeskedő forma. Amúgy jelenleg én is úgy érzem kéne egy kicsit világot látnom, de még fél évig jegelni kéne ezeket az érzéseket, mert suli fontosabb
Nem illik.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Az Angliában dolgozó magyarok nem bevándorlók.Pipita írta:Mondjuk ha ennyire irtózol a bevándorlóktól, akkor lehet nem nagy ötlet kimenni bevándorlónak, dehát ahogy érzed.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nálam ott kezdődik a történet..hogy ki az aki kondizni megy egy fesztiválra?
Nyilván az a 3 nap kiesés végzetes lenne. Persze tudom a magyarázatát, fel kell pumpálniuk magukat az esti buli előtt a sok ribinek.
Gabo gyerek meg hamarosan megy a levesbe, nincs értelme beszélni róla.
Nyilván az a 3 nap kiesés végzetes lenne. Persze tudom a magyarázatát, fel kell pumpálniuk magukat az esti buli előtt a sok ribinek.
Gabo gyerek meg hamarosan megy a levesbe, nincs értelme beszélni róla.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én le se szarom, hogy hogy néz ki, hogy vastag-e a vádlija, hogy naturál vagy szúrja-e magát (amiben kb biztos vagyok), vagy hogy zyzzre veri-e ki otthon, leszarom.
Nem olyan régen elhangzott itt, hogy értelmes gyerek, csak a média ferdít. Ezt az interjút elnézve, a média még finom volt vele kapcsolatban.
Nem olyan régen elhangzott itt, hogy értelmes gyerek, csak a média ferdít. Ezt az interjút elnézve, a média még finom volt vele kapcsolatban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha az en hszemre reagálsz, akkor arra reagálj, ne az általános véleményre. Vagy te vagy az? Azért érint érzékenyen ennyire?dannen írta:mi a gond vele? azt mondta, hogy több ideje legyen a testépítésre például. egy teljesen normális srác, nyilván meg van a stílusa, meg pimaszság ami egy 19 éves gyereknek kell.Realista24 írta:http://tv2.hu/musoraink/mokka/182018_pu ... asban.html
Tényleg nagyon értelmes srác....esti suliba jár, hogy több ideje legyen a gyúrásra....ami napi 1,5 óra. Jól van.
viszont hogy az emberek miért oltogatják ennyire azt nem értem (vagyis értem, a legtöbb irigy). azt bírom a legjobban amikor az index videoja után szénné oltották szerencsétlent mikor még csak táncolni látták 15 másodpercig. senkinek nem ártott, a videot sem ő vette fel és tette fel a netre, de azért már egy csicska, gyász, nyomorék és a többi. meg a lábával vannak elfoglalva mikor az adott kommentelőnek meg boiler teste van dugó mellel. rühellem az ilyeneket.
lehet savazni
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekem távolról lesüt róla, hogy anyuci, apuci kinyalja a kis borotvált fenekét, pumpálják bele a lóvét gond nélkül, Gabo meg elhiszi, hogy ő ezért valaki, ő az arc, a bulibáró. Persze szép dolog, hogy valaki elkötelezett valami felé, de garantálom, hogy tele nyomta magát 18-19 évesen szteroiddal, hogy jól nézzen ki... a felső teste. Ami tényleg iszonyatosan gáz, hogy a média és a társadalom fele még élteti is egy kicsit.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Hát ezek a jelzők tényleg picit túlzásnak számítanak de az eddigiek alapján nem is nagyon sajnálom. szolis, ratyi ruhákban, csücsörit feszítve pozolgat a képei nagyrészén. Szóval tucat ember és még csak a nem is okos fajta. A riportok alapján nem mondanám hogy bunkó, de rossz irányba halad, aztán majd csodálkozni fog mikor 3 műszakban fog dolgozni egy raktárban vagy gyárban, mert nem mindenki lehet személyi edző.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De legalább lenne kigyúrva.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Norbii
csak irigy vagy hogy te nem járhatsz esti suliba hogy több időd legyen gyúrásra. szégyelld magad.Corleone írta:Komolyan ezt a srácot, hogy lehet, hogy védte valaki is.. A média ferdítése, meg hogy az emberek irigyek..
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nem az a baj, hogy ilyen ( jó nyílván az is) hanem, hogy mutogatják
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa