Galacticos írta:basszus eddig olyan jól igazolunk, ne csesszük már el balelel.
Tömegével jönnek az efféle vélemények(nem csak galakticiosé).....bár pár napja megfogadtam hogy kiszállok megint a fórumból(meg is teszem sokan örülhetnek
, mert elég volt a sok barom vitából,meg böszmeségből......csak még ezt leírom), szóval,ezek a lehúzásoktól a hasfalam bekékül..........egy neymar egy piti teljesítménnyel world klassz,konföderációs kupa torna legjobbja esélyes
(még vettem a fáradságot arra is hogy lássák akiknek mond valamit hogy csináltam neymarról egy statisztikát,hát szörnyű az a teljesítmény amit csinál), egy bale meg még inkább hátrány nekünk? Kb bármelyik csapatban a húzóember lenne.........mint ronaldo......
A stilusa nem illik ide? Ronaldoé ide illik? Ő tili tolis? Dehogy.......bale is hasonló,de még inkább jobban fekszik a walesinek a kis játék mint ronaldonak(de ezt ne áruljátok el senkinek).........psszt.
A másik meg thiago, megy az összeállításokba.....csak jönnék végre rá hogy ki az aki ezt el is hiszi? Van olyan? Most komolyan? Szívesen elbeszélgetnék vele.........
Songot kibeszéltük(sokak szerint top vkp),nekem ezen röhög még a vakbelem is,a top vkp az viera,makelele,redondo,essien,touré és pár társa az elmúlt 10 évből......ezeknek song a cipőjét nem bokszolhatja ki,mert egy lassú,tohonya ember,aki bár technikás de egy pályafutása csúcsán járó cambiassoval sem veszi fel a versenyt,nemhogy a top vkp-kal.........de erről továbbiakban nem beszélek.
A vezetőség szidása volt a jellemző mert más klubok már vettek pár csacsit......mi miért nem? Annyi eszük volt ami látszik....bazz...mert nem volt edzőnk.......
Miért nincs edzőnk.....verték itt a dilit..........bazzeg mert nem tudták még elhozni a psgből amíg azok nem fedezték le magukat egy nívós másikkal.........
De sorolhatnám reggelig a sok böszmeséget......nekem nem az a bajom ha valaki tudatlan,én is sok mindenben az vagyok,de az zavar ha tudatlan,és nekimegy fejjel mint egy kos olyannak aki meg nem az,mert tudja bazdmeg hogy nem az,hiszen olvasni tud(látja hogy általában "jönnek" a véleményei.....látja kinek a véleményei "ülnek" több hét,hónap ,év távlatában is.......de megy neki,ahelyett hogy tanulna azoktól....attól a pártól aki itt tudja is azt hogy miről beszél.
Jó fórumozást,és aki úgy érzi hogy van mit tanulnia,az ne támadjon,meg jampiskodjon a sz**r szövegével hanem olvassa el,lássa meg az okosabb véleményekben azt amit meg KELL....vagy KELLENE.........amit én megtanultam az életben ,abban sokat másoktól lestem el,azoktól akik JOBBAN tudták,akik tapasztaltabbak voltak........ez nem szégyen,ez úgy látszik csak itt szégyen.....és inkább menősködés megy,meg odadumálás.........
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.