Mozi, filmek
- P. Krisz
Re: Mozi, filmek
Az eleje még elgondolkodtatott , de hogy szerinte fasza a Raimi féle Póki 2 ... hát oké .
Ha pedig különböző erőket akar akkor Kapitány vs Hydra és Dr. Zola .
Ha pedig különböző erőket akar akkor Kapitány vs Hydra és Dr. Zola .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
haverom ahogy meglátta írt is oda kommentet:
" Attila Schwarz • 3 perce
Amúgy ez azért van, mert régen amikor a képregények a hőskorukat élték a társadalmi problémák feszegetése miatt (lásd hidegháború) akkor még volt párhuzam a valóság és a képregények mögött. Supermant se véletlenül egy radioaktív zöld ásvány tartja sakkban, ahogy amerikát a plutónium anno. Akkor a pizsamás igazságosztók a hétköznapi emberek félelmeivel harcoltak. Vagy ott van Lex Luthor, a wall streeten kezdődő csődhullámokat megszemélyesítő főellenség, akinek még csak szuper-ereje se volt, mert minek neki: ő egy társadalmi probléma volt, nem superman ellensége.
A képregényfilmeknél nem a pozitív karakterekkel van baj, pláne nem a negatívak erejével. A mondanivaló hiányával van a baj, és az ész nélküli profitorientáltsággal. Azzal van baj, hogy még én se tudok tanulságot leszűrni belőlük, nemhogy egy 10 éves, aki amúgy a célközönség lenne.
"
mondjuk emiatt kedvet is kaptam hogy újranézzek párat.
" Attila Schwarz • 3 perce
Amúgy ez azért van, mert régen amikor a képregények a hőskorukat élték a társadalmi problémák feszegetése miatt (lásd hidegháború) akkor még volt párhuzam a valóság és a képregények mögött. Supermant se véletlenül egy radioaktív zöld ásvány tartja sakkban, ahogy amerikát a plutónium anno. Akkor a pizsamás igazságosztók a hétköznapi emberek félelmeivel harcoltak. Vagy ott van Lex Luthor, a wall streeten kezdődő csődhullámokat megszemélyesítő főellenség, akinek még csak szuper-ereje se volt, mert minek neki: ő egy társadalmi probléma volt, nem superman ellensége.
A képregényfilmeknél nem a pozitív karakterekkel van baj, pláne nem a negatívak erejével. A mondanivaló hiányával van a baj, és az ész nélküli profitorientáltsággal. Azzal van baj, hogy még én se tudok tanulságot leszűrni belőlük, nemhogy egy 10 éves, aki amúgy a célközönség lenne.
"
mondjuk emiatt kedvet is kaptam hogy újranézzek párat.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
George R. R. Martin és a Marvel
Rátapintott a lényegre az öreg. És ez a különbség a Marvel és a DC között (kizárólag a filmekre gondolok itt). Míg egy Batman filmnél volt gonosz, addig a Marvel filmek többségénél tényleg nagyon gyatrák a főgonoszok. Semmi emlékezetes pillanat, semmi olyan, ami miatt csettinteni lehetne.
Rátapintott a lényegre az öreg. És ez a különbség a Marvel és a DC között (kizárólag a filmekre gondolok itt). Míg egy Batman filmnél volt gonosz, addig a Marvel filmek többségénél tényleg nagyon gyatrák a főgonoszok. Semmi emlékezetes pillanat, semmi olyan, ami miatt csettinteni lehetne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- András93
Tulajdonképpen Mel Brooks Producerek c. film alapötletét vette át Uwe Boll.
De, ahogy látom ezt is megemlíti a videóban. Egyébként tényleg jó film.
Mondjuk ha szeret filmezni es tok mindegy neki hogy mit nez akkor miert ne nezze. O is irja hogy nem egesznap ezt csinalja, de mondjuk ha este alvas elott ehhez van kedve amikor semmi érdemlegeset nem tud mar csinálni, akkor nezze csak. Gondolom a haverjaival valo kozos programot nem fogja lemondani egy ilyen filmert. Arra akarok kilyukadni hogy emellett siman tudja hasznosan tolteni a szabadidejet az ember napkozben pl.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ja, hogy szereted a szar filmeket. nincs több kérdésem
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mivel mindenevő vagyok, így szeretem a szar filmeket is. Ezek után könnyebb értékelni a jobbakat. (de tényleg). Bár most egyedül nézem, de egy társaságban amúgy szerintem szórakoztatóbb egy szar film, mint egy jó.csabi* írta:jól van, hogy nem egyben nézed nem is erre akartam kilyukadni, hanem, hogy egyáltalán minek?!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
jól van, hogy nem egyben nézed nem is erre akartam kilyukadni, hanem, hogy egyáltalán minek?!
- Remy
- Kapcsolat:
Biztos úgy tűnik, mintha itthon ülnék egész nap, de egyáltalán nem. Filmezni viszont szeretek, így ha van egy kis időm, akkor elindítok egyet. (és most még a csé se megy) Ezeknél a szar filmeknél meg nem probléma, ha nem egybe tolom le az egészet.csabi* írta:remy ezt a sok időt és energiát amit szar filmekbe ölsz miért nem fordítod valami hasznosra?
komolyan nincs jobb dolgod, mint uweboll filmeket nézni?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
remy ezt a sok időt és energiát amit szar filmekbe ölsz miért nem fordítod valami hasznosra?
- Remy
- Kapcsolat:
Nagyon durva, hogy mennyi pénzt kap a szarjaira. Amúgy nem az a probléma vele, hogy rossz filmeket rendez. Rengetegen csináltak már rossz filmeket, egyszerűen csak túl merev. Túl komolyan veszi magát, ahelyett, hogy tanulna mondjuk az Asylumtól, vagy csempészne valami stílust a filmjeibe. (mint anno a 70-es és 80-as évek Zs-kategóriái.)András93 írta: Most miattad kicsit utánanéztem. Valóban az Egyedül a sötétben-t nagyon szerették. Ami amúgy 20 millió dollárból készült, BloodRayne 25-ből (boxofficemojo).
Két filmje is van imdb-n 6 felett, Rampage (2009) és Assault on Wall Street (2013). Utóbbiban az eredeti John Connor és Lincoln Burrows játszanak.
Rampage és Assault még lemegy, aztán végeztem is vele. 6 felett vannak. Annyira rosszak nem lehetnek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- András93
Most miattad kicsit utánanéztem. Valóban az Egyedül a sötétben-t nagyon szerették. Ami amúgy 20 millió dollárból készült, BloodRayne 25-ből (boxofficemojo).Remy írta: Ebben a rohadt melegben semmi értelmes filmhez nincs kedvem, így elkezdtem Uwe Boll filmeket nézni. Alone in the Dark szerintem a legszarabb filmje. Mondjuk imdb-n is bottom 69. Az értékelhetetlen.
BloodRayne már kevésbé volt szar. Egy jó 2,5/10-re elég volt.
Viszont a Király nevében, valamiért mégis lekötött. Talán Statham miatt. Mondjuk vicces, hogy olyan nevek voltak benne, mint Leelee Sobieski, John Rhys-Davies, Ron Perlman, Ray Liotta, Burt Reynolds. Illetve Kristanna Loken és Matthew Lillard, de ők alapból gyengék.
Továbbra is a Postal a legjobb filmje.
Két filmje is van imdb-n 6 felett, Rampage (2009) és Assault on Wall Street (2013). Utóbbiban az eredeti John Connor és Lincoln Burrows játszanak.
Hogyan is dolgozik a mester, ahhoz egy kis imdb trivia a BloodRayneből:
:ĐThe half-naked prostitutes in the scene with Leonid are real Romanian prostitutes. At the Stockholm International Film Festival, director Uwe Boll said that prostitutes were cheaper to hire than actresses.
- Remy
- Kapcsolat:
Ebben a rohadt melegben semmi értelmes filmhez nincs kedvem, így elkezdtem Uwe Boll filmeket nézni. Alone in the Dark szerintem a legszarabb filmje. Mondjuk imdb-n is bottom 69. Az értékelhetetlen.András93 írta:Egyetlen egy Uwe Boll filmet láttam, a BloodRayne-t, de az halálosan unalmas volt. Legalább viccesen lett volna szar, de nem. Kivéve a szexjelenetet, az nagyon gáz.Remy írta:Ahhoz képest, hogy egy Uwe Boll film, nem is volt vészes.
Vajon, hogy nyer meg színészeket a filmjeihez? De tényleg, egy Ben Kingsley milyen rossz helyzetben lehetett?
Amúgy mennyi játékot meggyalázott már, le kéne tartóztatni, mint Spielberget és Lucast a South Parkban.
BloodRayne már kevésbé volt szar. Egy jó 2,5/10-re elég volt.
Viszont a Király nevében, valamiért mégis lekötött. Talán Statham miatt. Mondjuk vicces, hogy olyan nevek voltak benne, mint Leelee Sobieski, John Rhys-Davies, Ron Perlman, Ray Liotta, Burt Reynolds. Illetve Kristanna Loken és Matthew Lillard, de ők alapból gyengék.
Továbbra is a Postal a legjobb filmje.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- András93
A Hangyára elmennék ha olyan lenne, mint a Légy.
Mondjuk trailer alapján a vonatos rész vicces.
Vajon, hogy nyer meg színészeket a filmjeihez? De tényleg, egy Ben Kingsley milyen rossz helyzetben lehetett?
Amúgy mennyi játékot meggyalázott már, le kéne tartóztatni, mint Spielberget és Lucast a South Parkban.
Mondjuk trailer alapján a vonatos rész vicces.
Egyetlen egy Uwe Boll filmet láttam, a BloodRayne-t, de az halálosan unalmas volt. Legalább viccesen lett volna szar, de nem. Kivéve a szexjelenetet, az nagyon gáz.Remy írta:Ahhoz képest, hogy egy Uwe Boll film, nem is volt vészes.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Universal Channelen Sharknado 3.
Elvárások nélkül ültem be rá, kellemesen csalódtam. Hálistennek nem próbáltak a készítők egy komoly filmet forgatni(persze ahogy írta soadroli is volt 1-2 nyálasabb jelenet, de hát ezekből ez elmaradhatatlan), lazább volt az egész hangulata, mint ennek az egész "második fázisnak". Pontozni nem szeretném, de nálam pl a Thorokat, GOTG-t simán ütötte és jobban is szórakoztam rajta mint az Avengers 2-n.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
szerintem igen, én onnan jövök 1-2 nyálas jeleneten kívül szerintem szórakoztató.Kerlon írta:Ant-manra érdemes moziba menni?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Max ha a másik alternatíva az instant.Kerlon írta:Ant-manra érdemes moziba menni?
Szerintem hagyd ki.
Nem illik.