4 millió nem olyan sok, de ha az eladási/vételárhoz viszonyítod százalékosan, (mert úgy van értelme) akkor igen.Annyira nem vészes, négy millió euró lesz kb. a különbség a két ár között.
Spanyol bajnokság
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
hát kell is nekik. Turan eléggé nagy érvágás. Viszont ahogy olvasom Thiago Motta lenyilatkozta hogy elakarja hagyni a psg-t és az atleticoba menne.Kerlon írta:
Az Atletico meg szerintem remekül építkezik. Ha minden második igazolások beválik, akkor már nagyon jól jártak.
Espanyol pedig kiko pótlására megvette 7 millióért az inter kapusát Francesco Bardi -t.
- rojiblanco
- Kedvenc játékosaid: Godín, Giménez, Koke, Óliver, Saúl
- Kedvenc csapatod: Atleti
Annyira nem vészes, négy millió euró lesz kb. a különbség a két ár között.Realista24 írta:Látom José megint belenyúlt a tutiba, Filipe Luist tavaly megvette az Atmától, most vissza is adta nekik egy nagyobb bukóval.
A mentalitás is megvan
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Látom José megint belenyúlt a tutiba, Filipe Luist tavaly megvette az Atmától, most vissza is adta nekik egy nagyobb bukóval.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Kösz az infót!palesz77 írta:Ő az első játékos, aki fullra végigjárta a Barca akadémiát, nem türelmetlen, szóval ne álmodozz róla, hogy Wenger elviszi, még ha a Daily Mail azt is írja.. Max kölcsönbe menne, de oda se szívesen, maradni akar.alexoxladjackoxi írta:Valaki írna nekem egy pár szót Sergi Samperről?! Annyit tudok róla, hogy 20 éves és szűrő. Mennyire ígéretes, mit érdemes róla tudni?
Amúgy nézd meg ezt és ezt, többet megtudsz belőlük. Rohadt tehetséges gyerek, maradjunk annyiban.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ő az első játékos, aki fullra végigjárta a Barca akadémiát, nem türelmetlen, szóval ne álmodozz róla, hogy Wenger elviszi, még ha a Daily Mail azt is írja.. Max kölcsönbe menne, de oda se szívesen, maradni akar.alexoxladjackoxi írta:Valaki írna nekem egy pár szót Sergi Samperről?! Annyit tudok róla, hogy 20 éves és szűrő. Mennyire ígéretes, mit érdemes róla tudni?
Amúgy nézd meg ezt és ezt, többet megtudsz belőlük. Rohadt tehetséges gyerek, maradjunk annyiban.
Most ez komoly? szerintem oldalt tevesztettel. Talan az eurobarcan kene barcelona jatekosrol kerdezni nem gondolod?
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Valaki írna nekem egy pár szót Sergi Samperről?! Annyit tudok róla, hogy 20 éves és szűrő. Mennyire ígéretes, mit érdemes róla tudni?
Az Atletico meg szerintem remekül építkezik. Ha minden második igazolások beválik, akkor már nagyon jól jártak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Majd meglátjuk.Ugye ismerve Cholo edzői filozófiáját,az nem biztos hogy elég,ha valaki kreatívabb labdarúgó,mert a taktika sokat elvehet ebből a kreativitásból,ha mondjuk xy be van szorítva egy 3X5-ös négyzetbe és abból csak minden szökőévbe mozdulhat kirojiblanco írta:Az biztos, tavaly voltak olyan meccsek, amik rendesen fájdalommal töltöttek el A keret viszont eddig jól alakul, Carrasco, Vietto és Correa sem ügyetlenek, ma meg elvileg érkezik Savic, aki szintén nem az a falábú védő.morientes írta:Na mindegy,a lényeg hogy nem viszi túlzásba a csapat a kreatív támadójátékot
Ismerjük ezt Mounál is,képes csinálni egy enfield mesterlövész puskából pillanatok alatt egy AK47-est
Na hát Cholo is hasonló kaliber.Ha meg nem tetszik,nem játszol
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Engem Koke fog érdekelni rohadtul, ha jól olvastam, végre kicsit hátrébb fog játszani, és idén nem egy Mandzukic lesz előtte, hanem normálisan mozgó csatárok, minden adott ahhoz, hogy kicsit fejlődjön mint irányító.. Costát is elég jól ki tudta szolgálni, ha van passzsáv, azt általában meglátja azért, úgyhogy bízom abban, hogy idén fejlődik és szintet lép kicsit. Lövöldözni egészen szeret - nem is lő rosszul -, mezőnymunkája hatalmas, kis passzos játékot érzi, pontrúgásokban egyik legjobb, már "csak" 'open playben' - gőzöm sincs hogy mondják magyarul, szabad játék? - kéne komolyabb szerepet vállalnia a csapat támadójátékából.. Nem biztos, hogy ez menni fog neki, de remélem igen, komálom a srácot.rojiblanco írta:Az biztos, tavaly voltak olyan meccsek, amik rendesen fájdalommal töltöttek el A keret viszont eddig jól alakul, Carrasco, Vietto és Correa sem ügyetlenek, ma meg elvileg érkezik Savic, aki szintén nem az a falábú védő.
- rojiblanco
Az biztos, tavaly voltak olyan meccsek, amik rendesen fájdalommal töltöttek el A keret viszont eddig jól alakul, Carrasco, Vietto és Correa sem ügyetlenek, ma meg elvileg érkezik Savic, aki szintén nem az a falábú védő.morientes írta:Na mindegy,a lényeg hogy nem viszi túlzásba a csapat a kreatív támadójátékot
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Az Atletico leigazolta Stefan Savicot a Fiorentinától,Mario Suárez meg távozott tőlük.
- morientes
Na mindegy,a lényeg hogy nem viszi túlzásba a csapat a kreatív támadójátékotrojiblanco írta:A sok pontrúgás gól inkább tavaly volt jellemző. Amikor meglett a bajnokság, akkor ugyanannyi gól volt pontrúgásból, mint a Realnak, a Bilbaónak pedig egyel több. Mondjuk a 7-0-nál pont egy szögletgól volt az első Csak pontrúgásokkal nem lehet bajnokságot nyerni, tavaly viszont nulla volt a támadójáték, ezt elismerem.morientes írta:Az lehet,de fő célkitűzés mindig a valahogy húzzuk be,meg azidegenben jó aziksz.Aztán,persze ha megtörik az ellen két pontrúgás után,akkor előfordulhat a kiütés.
Persze Cholo a 7. gól után,az infarktus szélén,integet hogy álljanak vissza ,a 89. percben
LEGIO PATRIA NOSTRA
- rojiblanco
A sok pontrúgás gól inkább tavaly volt jellemző. Amikor meglett a bajnokság, akkor ugyanannyi gól volt pontrúgásból, mint a Realnak, a Bilbaónak pedig egyel több. Mondjuk a 7-0-nál pont egy szögletgól volt az első Csak pontrúgásokkal nem lehet bajnokságot nyerni, tavaly viszont nulla volt a támadójáték, ezt elismerem.morientes írta:Az lehet,de fő célkitűzés mindig a valahogy húzzuk be,meg azidegenben jó aziksz.Aztán,persze ha megtörik az ellen két pontrúgás után,akkor előfordulhat a kiütés.
Persze Cholo a 7. gól után,az infarktus szélén,integet hogy álljanak vissza ,a 89. percben
- morientes
Az lehet,de fő célkitűzés mindig a valahogy húzzuk be,meg azidegenben jó aziksz.Aztán,persze ha megtörik az ellen két pontrúgás után,akkor előfordulhat a kiütés., volt ott 7-0, 5-0 és 4-0 is.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Asszem most a hétvégén lesz Debrecenben egy MMA világkupa...palesz77 írta:Atletico Madrid előszezonjának programját nem tudja valaki, hogy hol lehet megtalálni? Voltam a hivatalos oldalon, fb oldalukon, lehet én voltam a nyomi, de nem találtam.. Úgyhogy ha valaki megszánna vele, azt megköszönném..
(Mielőtt jönnek a "miért kínzom magam?" kérdések, Koket akarom megnézni.. )
Érdemben nem tudok hozzászólni, túrázni nem fognak szerintem. Legalábbis arról lenne valami hír.
Sokat segítettem, úgy érzem.
Na, van aki érdemben is hozzátud szólni!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
http://www.marca.com/futbol/equipos/atletico.htmlpalesz77 írta:Atletico Madrid előszezonjának programját nem tudja valaki, hogy hol lehet megtalálni? Voltam a hivatalos oldalon, fb oldalukon, lehet én voltam a nyomi, de nem találtam.. Úgyhogy ha valaki megszánna vele, azt megköszönném..
(Mielőtt jönnek a "miért kínzom magam?" kérdések, Koket akarom megnézni.. )
Itt van, elvileg 4 barátságos meccsük lesz majd.